FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)
Raspunsuri - Pagina 17
bytzi spune:
'neata![]()
ce mai fac fetele mele dragi???
stiu ca nu va mai sta la niciuna gindul la inseminari,dar poate scrieti si voi cum mai sinteti![]()
uite ascultati un www.youtube.com/watch?v=HV3Cdktf3Mo&feature=related" target="_blank"> colind
frumos,hmmm mie deja imi miroase a sarbatori 

_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
montytaiana spune:
bytzi se pare ca am ramas singurele pe aici
eu acum am prins un moment de respiro
la mine parca nici nu vin sarbatorile
asa mult am de munca
roxica31 spune:
Buna fetelor !
Eu azi am fost la Dr.Cocei la cabinet. Mi s-a parut o femeie extraordinara, deosebita, foarte dragutza. Desi citisem despre ea pe net pot sa spun ca mi-a depasit asteptarile. Dupa ce i-am zis cum sta situatia, destul de greu ca era gata sa izbucnesc in plans, i-am spus ca am luat decizia sa fac IAD dar nu la Giulesti. Mi-a zis ca la Giulesti nu mai exista banca cu donatori autohtoni si ca toate clinicile particulare care fac asa ceva colaboreaza cu Cryos Bank. Ea colaboreaza cu Dacia Medical Center unde o IAD poate ajunge la 600 euro, in functie de calitatea probei. Ceea ce mi se pare cam scump, dar ce sa facem. Plus analizele....
Urmeaza sa merg la ea dupa ce fac HSG. Mi-a mai zis ca e important sa fac vaccinul impotriva rubeolei. Aveti idee e usor de gasit la farmacii? Saptamana viitoare mi-am facut programare la MedLife pentru HSG. Cam asta ar fi deocamdata.

bytzi spune:
roxica,de ce nu ti-a dat trimitere sa faci HSG la Giulesti?e mai ieftin
se pare ca IAD e mai scump ca la Sibiu
mi se pare ciudat,eu nu am auzit ca Giulestiul nu mai au probe de sperma si nu cred sa fie adevarat
ca toate clinicile private lucreaza cu Cryos asta e adevarat,inafara de MNL ,nu stiam insa ca fac si la Dacia Medical Center....
la MNL costa 100e proba si inseminarea ajunge la 10 mil
eu zic sa fii atenta ,daca lucreaza cu Cryos trebuie sa-ti dea un tabel cu donatorii de unde trebuie sa alegi si acolo scrie clar ca sint din Danemarca
succes la HSG
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
da,monty
,se pare ca numai noi mai bintuim pe aici
dar pina la ora aia lucrezi???uffffff
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
roxica31 spune:
Pai mi s-a parut si mie ciudat ce mi-a zis de Giulesti. Plus ca mi-a zis ceva de genul ca s-ar putea sa fie nevoie sa cumpar mai multe probe ca sa fie mai ieftin transportul. Ceva de genul asta. Nu am inteles prea bine dar data viitoare o sa fiu mai atenta. Asa ca nu stiu ce sa zic ca sunt debusolata
. Mi-a zis ca va trebui sa merg cu sotul sa alegem donatorul. Cei de la MNL cu ce banca lucreaza???? Varianta Sibiu mi se pare scumpa pentru ca implica transport si cazare.
bytzi spune:
roxica,ce ti-a zis tie e cam cum se procedeaza la OminiClinic Iasi,acolo mi-a explicat ca proba variaza intre 200-600e + inseminarea 10 mil si variatia asta de pret consta in cantittea probei si pretul donatorului,alegi de pe saitul lui Cryos si ei fac comanda si in functie de cantitate e posibil sa ajunga la mai multe inseminari
i-am explicat dr cum este la Sibiu si mi-a zis ca ei probabil si-au facut o mini banca de sperma si de aia preturile sint asa si nu trebuie facuta comanda ,asa se procedeaza si la Gynera
de ce nu ai ales Gynera???dr Dracea e ok si pretul e de 11 mil cu tot cu proba si lucreaza tot cu Cryos o avem pe dmacare a reusit din prima acolo ,mie mi se pare e varianta mai buna
MNL eu stiam ca au probe aduse din Israel ,dar nu garantez ca e asa ,poate raluca iti va zice ca ea a facut acolo
simoneteeeeeeeeeeeeeeee?????????
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
cora79 spune:
Buna fetelor,pupicei pentru voi toate

La Gynera inseminarea costa 150 euro,proba de la donator costa 180 euro,plus monitorizari si gonasi ,ovitrelle sau pregnil
Acestea sunt preturile reactualizate in septembrie 2009![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
roxica31 spune:
Pai m-as fi dus la Gynera, problema e ca Laura Dracea avea programari pana in martie cand am sunat eu si am zis ca e cam tarziu sa astept pana atunci. Daca as fi reusit sa ma programez mai devreme...
bytzi spune:
rogai sa te puna pe o lista de asteptare,mai sint paciente care renunta la programari
am mai auzit cazuri
bafta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite