Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(44)
Raspunsuri - Pagina 17
guzelnico spune:
Libra, citeste aici despre hiperstimularea ovariana:
http://gineco.pulsmedia.ro/article--x-Diagnostic-Sindromul_de_hiperstimulare_ovariana--596.html
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana cucuuuuuuuuuuuuuuuuuu! ati disparut?? ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Baaaaaaaauuu!
Tu esti cam scumpa la "vedere"!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
galliciana spune:
am fost .........lelaaaaaaaaaaaaaaa!!
cumparaturi! deh, am profitat de sosul din dotare!
am crezut ca ma aleg si cu un cadou......![]()

nexam...........
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Trebuia sa pui cadoul pe lista de cumparaturi necesare. ![]()
_
blue_flower spune:
Eu am facut apel la sotul meu sa vina sa ma recupereze de la servici. Azi noapte nu am dormit, adica am avut iar insomnie vreo 2 ore si acum mi-e rau - de somn, de tensiune, nu imi dau seama, dar bine nu imi e.
Asa ca, imapchetarea si acasa.
Sotul e pe drum. Care m-o mai cauta vineri dupa-amiaza sa isi puna pofta in cui, sa imi trimta email, ca il verific eu de acasa mai pe seara.
O seara frumoasa fetelor, eu am musafiri, sora sotului, cu 2 gemeni de 5 ani, sotul ei si soacra.
. Bine, au venit pt control la doctor, nu ca sa ma streseze pe mine, iar soacra, ca de obicei, a venit sa faca mancare si sa aibe grija de aia mici. O scumpete de soacra.
V-am pupat.

29+ 
galliciana spune:
pupam dulce bb alex, mamica lui sa ia putin zahar, sau sa manance putin dulce. spor la cumparaturi, si aveti grija de voi!!!
astept inca o minune in viata mea!!!