pipi in pat
fetelor,
am o pb. fetita mea are ~ 4 ani si seara inca ii dau pull-ups pt ca face in pat. daca doarme ziua , face in pat. ziua se duce singura la toaleta, nu face pe ea. nu stiu ce sa m fac. am incercat tot- lampa, olita in camera, bomboane dimineata sau abtipilde daca nu face pe ea. i-am explicat. nimic. aveti alte idei?
multumesc
Raspunsuri
natalia_nica spune:
Nu cred ca poti face nimic, pt ca ea nu-si da seama inca, in somn, cand face pipi... Si Denis al meu e tot cu Pampers noaptea, am incercat sa-l pun eu noaptea pe olita, dar singur nu se trezeste... Eu sunt convinsa ca va veni un moment in care vor constientiza in somn ca le vine, doar ca la noi inca n-a venit acel moment. Cum spunea cineva: n-am vazut mire cu pampers, asa ca nu ma stresez.
Sanatate!
Mami de Denis (17.06.2006)
Soleil spune:
Citeste si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144033 , poate ajuta.
Eu am avut problema asta cu fiica-mea pana la 5.5 ani, am scris la subiectul respectiv. Pur si simplu dormea ca o valiza, n-avea nicio treaba cu trezitul noaptea .
Gabi_K spune:
La noi problema s-a rezolvat pe la 6 ani.
A mea pur si simplu nu se trezea noaptea. Am incercat si eu multe metode, in final am ajuns sa o trezesc noaptea si sa scad cantitatea de lichide seara (ii place tare mult laptele, mai ales seara) si asa s-a rezolvat problema ei. Cand am trezit-o noaptea, a fost un chin pt toti, am tinut-o un pic pe wc, in general nu prea facea pipi, dar macar nu mai dormea atat de profund si nu s-a mai scapat. In rest... multa rabdare... dar inainte de toate asigura-te ca nu are probleme medicale la vezica, rinichi, etc.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert