FIV 254

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Cata multa sanatate pt.tati al tau,sa se faca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Catalina sanatate tatalui tau.
Viss eu am facut ET luni cu 2 blastocisti la care le-a aplicat procedura AH(assisted hatching).E o procedura simpla prin care ei(embriologii) desprind putin coaja embrionului pt a-l ajuta sa se implanteze mai usor in endometru.se face cu 1-3 ore inainte de ET.Ei mi-au aplicat procedura din proprie initiativa,nici macar nu am completatat formularul pt AH,ca era si acest formular;si nici nu am platit nimic in plus.Nici perfuziile nu le platesc in plus,nici testarea de sange tot la 3 zile pe perioada stimularii.Evident ca nu in Romania se intampla asa ceva.Eu am facut in Ungaria si nu m-a costat FIV mai mult de 2000 euro,cu medicamente incluse,injectii ,chiar si spaga.Deci ideea este ca trebuie sa vorbesti cu embriologul tau,el stie cel mai bine cum e starea embrionilor tai si cum se preteaza sa-i transfere.Bafta muuulta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marmotita spune:

se mai face si la giulesti, dar la cerere. nu te costa nimic in plus. numai ca tu trebuie sa propui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

lachione
ai niste fetite minunate , sa iti traiasca !!!
Spune-mi te rog ananasul pe care l-ai consumat dupa ET in ce "stare" a fost (crud ,compot ...)?
sheri
sa inteleg ca ai facut clexane ??? ... si daca da ai facut ceva analize sau ai luat preventiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui marmotita

se mai face si la giulesti, dar la cerere. nu te costa nimic in plus. numai ca tu trebuie sa propui.

La noi costa 500$

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marmotita spune:

cine mai tine socoteala...oricum s-a golit cardul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

carla 2008, marmotita - multumesc ptr raspunsuri.marmotita - serios?la giulesti nu costa nimic ?si treb sa propun eu ? pai, dc are asa un rol bun, de ce oare nu se face de la sine, de ce nu face parte din protocolul procedurii?eu dc am 3 embrioni slab dezvoltati, ma gndesc ca i-ar ajuta intr-un fel dc tot sunt ei cam handi, nu? voi ce spuneti, sa propun si eu asta? voi asa a-ti facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Brunadria bafta! sa iasa cat mai multi foliculi la numaratoare! Apropos, si eu ca tine, am acusltat strict sfatul medicilor, n-am luat nimic in plus, si sper sa nu-mi para rau!

Castelana esti o scumpa, sa stii! Imi doresc din suflet sa ai gura de aur, cum se zice...Si sunt convinsa ca fiecare dintre noi, cele care am ajuns aici, ne dorim cu orice pret sa obtinem minunea...Ne agatam de orice fir de ata, ne facem sperante, iluzii, luptam... numai sa ne vedem visul cu ochii!!! bebele dar si pe tine.

Marmotita multa bafta draga mea! Doamne ajuta!

Viss sa fie intr-un ceas bun! Macar unul din cei trei embrionasi sa fie lipicios!

Dragaica in sfarsit esti si tu oficial in focuri! Acum, doar spor la injectat sa ai, sa poti produce cati mai multi foliculasi de calitate! Sa incepi cu dreptul, si de sarbatori sa fii cel putin 2 in 1!

Catalina in primul rand multa sanatate tatalui tau si in al doilea rand, permite-mi sa te intreb daca acest tratament ti-a fost recomandat de doctori. Eu n-am primit nici la primul fiv si nici acum vreo pastiluta, in afara de progesteron si de ac folic, pe care oricum il luam de ceva vreme.

Mirela uite ce nerabdatoare mamica avem printre noi! Ma bucur din suflet ca ti-ai vazut puiutul, desi inca minuscul, dar macar acum poti sta linistita! Si cine stie ce-ti aduce mosul...Poate la urmatoarea eco auzi doua inimioare in loc de una!

_

Cu bobocelul in burtica!

Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Catalina in primul rand multa sanatate tatalui tau si in al doilea rand, permite-mi sa te intreb daca acest tratament ti-a fost recomandat de doctori. Eu n-am primit nici la primul fiv si nici acum vreo pastiluta, in afara de progesteron si de ac folic, pe care oricum il luam de ceva vreme.

Daniela, carla, Buburuza - va multumesc mult.

Buburuza- da, este tratamentul primit de la medicul meu

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

viss mie la ambele fiv-uri mi-au facut transferul la 2 zile dupa punctie.
la primul, eu tin minte ca embrionii aveau 2 celule. nu am unde sa verific dar asa tin minte. cand i-am vazut la microscop sa-mi cada fata. stiam de pe forum de blastocisti, de embrioni cu 6-8-10 celule. dar dr mi-a zis ca e ok si ca ei sunt multumiti. si mi-au transferat 2 embrioni ok si unul pe care i-am rugat eu sa-l puna ca ei ziceau ca nu e bun. si am ramas gravida.
acum la al doilea, tot asa cu zilele, dar mi-au zis ca au 4 celule si mi-au transferat 3 embrioni, spunandu-mi ca nici data trecuta nu am avut embrioni de cea mai buna calitate dar ca sunt sanse oricum ca doar am ramas gravida.
deci nu e obligatoriu numarul de zile, cred ca sunt tehnici diferite si doctorii fac diferit lucrurile.

Mergi la inceput