FIV 254

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

marmotita - cu o zi inainte de ET.

Acesta a fost tratamentul meu de sustinere:
Vibramycin 100mg - 2/zi - 3 zile - din ziua punctiei
Cycloproginova (tablete albe) - 3/zi din ziua punctiei (daca testul este pozitiv se tine legatura cu medicul care stabileste cand le opresti)
Utrogestan - in ziua punctiei - 400mg , a doua zi 600 mg, a 3 a zi 800 mg (daca testul este pozitiv se tine legatura cu medicul care stabileste cand le opresti)
Prezolone (cortizon) 5 mg - 2/zi - din a 2 a zi de la punctie (daca testul este pozitiv se tine legatura cu medicul care stabileste cand le opresti)
Aspenter 80mg - 1/zi -cu o zi inainte de ET (daca testul este pozitiv se tine legatura cu medicul care stabileste cand le opresti)
Feldene 20mg - 1/zi din ziua ET timp de 3 zile

daniela - ce faci fata draga?

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Flameximul este antiinflamator, nu are nici o legatura cu aspirina.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

vanesa80, nu am mai avut rabdare si am fost la dr Albu azi la consult, cand a auzit ca am reusit cu fivul a sarit in sus de bucurie si hai la eco sa vedem ce si cum. La eco s-a vazut sarcina, deocamdata numai un pui s-a vazut, a zis ca cine stie poate e si al doilea, dar......nu stie exact si pe 4 decembrie ne revedem sa ii auzim inimioara, in rest e ok, grija mea cea mai mare era sa nu fie extrauterina, acum e bine.

cam atat despre

ref la intrebarea cu aspirina cei de la Szeged, respectiv dr Zadori da aspirina pe toata perioada stimularii si dupa et, eu nu am luat ca am astm bronsic si e contraindicata.

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Viss,ar fi bine sa existe un energizant,eu nu sint medic,dar din cite am inteles este o procedura simpluta,adica se sparge putin cojita embrionului,pentru ca acesta sa se prinda mai usor.Mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela , multumesc mult draga..
chiar o sa intreb si eu maine , vad ca voua v a dat si aspirina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Catalina,ce sa fac draguta? Bintui si eu pe aici,astept luna februarie.Sper sa intre noua lege in vigoare,au promis 3 FIV-uri gratuie,poate ca o sa reusesc si eu,daca nu o iau razna pina atunci.Tu,esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marmotita spune:

multumesc catalina

Mergi la inceput

Daniela - cat de bine pot fi in situatia de fata....acum caut chirurg cardiolog pt tata undeva prin Germania sau Salonic, am renuntat la a cauta raspunsuri pt ca oricum nu le gasesc, este clar ca prima sarcina s-a pierdut din incompetenta medicilor iar in rast....ghinion, incerc sa imi fac un plan de bataie, deocamdata am hotarat un singur lucru impreuna cu medicul meu. Schimbam progesteronul. Lasam utrogestanul si trecem pe Crinone.Cam atat....

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, ce inseamna AH? va rog sa-mi raspundeti..sau care e traducerea detaliata, ca sa caut eu pe net?please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marmotita spune:

Assisted Hatching

Mergi la inceput