Ce gatim azi pentru pitici (13)
Raspunsuri - Pagina 19
dennissa spune:
Denis 1,5 ani
dimi la trezire- 180 ml lapte
9:00- o jumatate de banana si apoi la o jumate de ora sucul de la un mar mare
12:15- doua polonice jumate cu ciorba de fasole verde + morcovi, telina, ceapa si ficat de pasare ingrosata cu fulgi de orez MILUPA BIO+ desert un iaurt (100 gr) cu fructe
Apoi am iesit la plimbare si a ros dintr-un covrig
16:00- vreo 5 capsune (le-a mancat singru muscand din ele -ca numai asa a vrut- si va dati seama cum a aratat dupa...) apoi l-a vazut pe tata-su mancand si a poftit si el cateva furculite de spaghetti cu sos de ciuperci la cuptor
19:30- gris cu lapte (cat a iesit din 300 ml lapte)- a mancat jumate apoi n-a mai vrut si i-am taiat bucatele mici o capsuna si i-am pus pe fiecare lingurita de gris cate o bucatica si asa a ras castronelul..inca ar mai fii vrut
21:00- 210 ml lapte si nani
Liliana Cocieru spune:
Papica de ieri:
Vlad (6,5 ani)
mic dejun - paine cu unt si sunca, apoi cu gem, ceai
pranz - ciorbica si piure de cartofi cu carnita (toate astea la gradi)
dupa amiaza a rontait niste cereale si a mancat o jumate de portocala
cina - cartofi cu carnita de curcan la cuptor si desert o ciocolatica kinder (ca nu mancase la amiaza)
Alessia (1 an si 4 luni)
8.00 - 180 ml lapte si nani pana la 10
pe la 10.30 a ciugulit putina painica cu unt (vreo 3-4 bucatele)
13 - piure de legume cu carnita de curcan (cam 150 g, nu mai mult)
15 - 140 ml lapte si nani
18.30 - cateva feliute de portocala
20.45 - taitei cu sos de rosii si ton (asta a fost o mancarica ipmrovizata rapid care ei i-a placut f mult, era si flamanda rau ce-i drept, dar a papat f bine... o parte a mancat ea singura cu lingurita si o parte i-am dat eu cu...mana, ca altfel nu a vrut).
23 - 150 ml lapte cu cereale
Liliana, mamica norocoasa de baiat si fata
mirela alina spune:
Matei 6,5 ani :
ieri:
- lapte cu cereale;
- doua mere;
- snitel de pui cu piure( cartof si morcov) si salata(salata verde, ardei, rosii si ceapa);
- 2 felii de paine cu pateu si iaurt cu fulgi de porumb;
- nu a vrut decat lapte cu cereale;
Cam dezorganizat ieri dar a debutat o raceala si l-am inteles.
Azi:
- omleta cu cascaval, cateva rosii chery cu cascaval si o cana cu lapte;
- o portocala;
- ciorbita de pui, spaghete cu vita si muuulllttt usturoi si busuioc, o kinder bueno;
- ceva fructe;
- carnita de vita la cuptor cu sos si piure probabil;
- cana cu lapte
dennissa spune:
Denis 1,5 ani a papat azi asa:
dimi la trezire- 200 ml lapte
9:00- o banana
12:30- felul II- brocolli cu spanac, gatite la steamer, cu sos Bechamel si un ou fiert dat pe razatoare (cam 150-160 gr) si felul I- un polonic jumate de ciorba de fasole verde cu ficat de pasare si fulgi de orez ca ingrosala si un Danonino mic desert- pe care l-a mancat singur cu lingurita...asta era de fapt ideea
16:30- un iaurt NESTLE 100 gr
19:30- un borcan de 200 gr de piure de cartofi, morcovi si vitel
21:00- 170 ml lapte..bea seara din ce in ce mai putin lapte...din pacate, dar ce sa-i fac? asta e!
bubu05 spune:
Papa de ieri:
Vlad, 5,2 ani:
- dimineata, lapte cu cereale nesquick
- la pranz, ciorba taranesca cu zdrente de ou, pui cu sos si paine, salata de castraveti, desert- un barni si un mar- toate la gradi
- acasa, o felie de www.bucataras.ro/retete/4883/paine-cu-iaurt.html" target="_blank">paine cu iaurt unsa cu pateu de pui, o cana cu lapte si nesquick si apoi o banana
- la amiaza, iar o felie de paine cu pateu si o cana de chocapic, le-a rontait simple, iar vroia cu lapte , sucul de la 2 portocale
- seara, un www.bucataras.ro/retete/4920/snitele-din-ficatei-de-pui.html" target="_blank">snitel de ficatei cu cativa cartofi prajiti si ketchup
- laptic la culcare
Stef, 1,10 ani:
- 240 ml lapte la trezire
- mic dejun, o banana mixata cu o cutiuta branza de vaci si 2 biscuiti
- la pranz, ciorba de pui cu fundite si paine
- 200 ml lapte la culcare
- la amiaza, un cremosso cu piersici
- seara, piure din cartof, morcov si telina, un snitel de ficatei si sucul de la o portocala
- 200 ml lapte la culcare
bubu05 spune:
Si azi:
Vlad, 5,2 ani:
- dimineata, o cana cu lapte si cereale chocapic
- pe la 12, cateva gurite de cascaval, un iaurt paula cu piersici, un barni si o cutiuta cu lapte fulga
- pranzul, dar pe la ora 4 , un castron cu ciorba d epui cu fundite si paine, 2 bucati de cabanos cu painica si cativa cartofi prajiti, o clatita cu o jumatate de banana, caramel si nuca
- la amiaza, un iaurt muller cu fructe de padure
- pe seara, 3 crenvusti de pui cu painica si ketchup
- o canuta cu lapte la nani
Stef, 1,10 ani:
- 240 ml lapte la trezire
- mic dejun, un mar mare golden mixat cu 2 biscuiti
- pranz, un castronel cu ciorba de pui si fundite, painica
- a adormit fara bibe
- la amiaza, un iaurt muller cu banane si 3 biscuiti
- seara, piure din cartof, morcov si telina cu un snitel din ficatei- i-am oprit de ieri un castronel
- laptic la culcare- cam 200 ml
dennissa spune:
Denis 1,5 ani
dimi la trezire 200 ml lapte
9:30- o banana si un mar mic (l-a rontait pana l-a terminat)
12:00- doua polonice jumate cu ciorba de zarzavaturi, fasole verde si ficatel+ un iaurt NESTLE 100gr cu capsuni ca desert
16:30- salatica bucatele din doua capsune si o jumatate de mar mare
19:30- cereale HUMANA NIGHT cu lapte- 200gr (le-a radiat un doi...nu i-am mai dat demuuuuult ca ultima data le-a refuzat categoric de la prima lingurita) si apoi o jumatate de felie de paine neagra..i se facuse pofta ca a vazut-o pe masa
21:00- 200 ml laptic si nani
iahim spune:
Bubu,...cum scriu la subiectul asta cum se intampla ceva cu fii-miu...Nu stiu de ce,dar deja mi-e teama sa mai scriu...A racit,s-a deranjat si la stomacel si am avut regim alimentar!
aandreea27 spune:
Andrei 2 ani si 5 luni:
-lapte cu cereale cherios dimineata
-portocala si mandarina
-ciorbita de pui
-tocanita din inimi si pipote de pui cu piure
-un ou kinder
-iaurt muller cu biscuiti.
Azi,a papat:
-iaurt cu biscuiti
-budinca paula
-fructe
-ciorbita de pui-acum dupa ce s trezeste mazare cu pulpita de pui dezosata si salata
-sandwich cald inainte de culcare
-daca mai este loc,o canita de lapte
bubu05 spune:
Of, Gabi...imi pare rau, saracutul de el...
Papica de azi:
Vlad, 5,2 ani:
- dimineata, scrambled eggs, din ousoare de prepelita, painica, 4 bastonase de mozzarella, o cutiuta de lapte fulga cu miere
- la pranz, jumatate de pizza taraneasca cu ketchup- mai mult eu am poftit si am cumparat , un kinder delice
- la amiaza, biscuiti cu jeleu de caise si o cutiuta de fulga cu ciocolata
- seara, www.bucataras.ro/retete/4957/risotto-cu-legume-si-rasol-de-curcan.html" target="_blank">risotto de legume cu rasol de curcan, la un moment dat a ales legumele , apoi juma din borcanell hipp cu caise si un kinder hipo
- laptic la nani
Stef, 1,10 ani:
- 240 ml laptic la trezire
- mic dejun, crambled eggs din ousoare de prepelita, amestecate cu jumatate cutie de perlute de branza tnuva si painica
- la pranz, ciorbita de legume cu painica
- 200 ml lapte la nani
- la amiaza, un cremosso cu straciatella si cativa fulgi goldenflakes nestle
- seara, risotto cu legume si rasol de curcan, lui i-am pasat si un morcov fiert si pastarnac
- laptic la nani, 200 ml