Muci si voma
Raspunsuri - Pagina 2
Ralukutzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Idaira Pina la urma vad ca e chestie de interpretare a cuvintelor...of...nu ma intereseaza medicatia pt ca numele unor medicamente care se dau in Ro mai mult ca sigur nu le gasesc aici,la asta m-am gandit cind am scris. s_ellia25 multumesc de idee... eu la leacuri babesti inteleg asa de ex: cartofi rasi cu un pic de spirt pr dureri de cap, sosete inmuliate in otet pt febra,ceai de ceapa sau ridiche neagra pt tuse, etc. Ceva de genul asta vroiam... Kay imi pare nespus de rau pt probl cu micutza voastra.. sanatate multa va doresc si eu! Carla Povestea Carlei |
Offf hai ca ne-am inteles pana la urma...eu am staruit atat de mult sa mergi la doctor deoarece prin asta am trecut si eu acum 2 sapt cu fetita mea de 11 luni...la fel nu elimina mucozitati , doar haraia si tusea sec...si cu tot cu tratament de la medic si aerosoli cu adrenalina tot la urgenta am ajuns ca s-a sufocat intr-o noapte de nu am crezut ca isi mai revine...si acum inca tragem dupa raceala aia....de aceea am fost atat de hotarata in mesaj.
Sorry ...iti dau un si si asteptam sa ne spui ce ai facut cu micuta la medic.
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
Idaira spune:
A intors-o drta pe fata si pe dos,a ascultat-o nu i-a gasit nimic..o simpla raceala, s- a exprimat. I-a dat un decongestiv, un sirop ce contine antihistaminic si fenilefrina si paracetamol. Nu se mai aude nik din pieptisor , in schimb inca mai tuseste...Am mai gasit un expectorant homeopatic:anis,drosera, eucaliptus,bryonia,ipecacaunha,antimonium si vad ca se simte mai binisor...
va pup, ma bucur ca ne-am inteles pina la urma!!!
Carla
Povestea Carlei
Ralukutzza spune:
Ma bucur ca este bine printesa ta...uitasem sa iti spun ca si fetita mea vomita cand a fost racita asta din cauza ca nu elimina mucii si ii inghitea si de aici ii venea rau la stomac...probabil ca si la micuta ta se intampla la fel.
si va dorim multa sanatate si sa se refaca repede puisorul
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
Idaira spune:
Asa de bine nu-i...ca asta noapte am facut noapte alba, mititica plingind ca nu putea sa respire,nu vroia nici ser,nici nimic...offfffffffff
Carla
Povestea Carlei
JARMO spune:
Cu sanatatea nu e de jucat ! Noi suntem in spital de sambata dupa amiaza ,cand puiul nostru avea aceleasi simptome iar diagnosticul clar :pneumonie ! La orice ora din zi sau din noapte ,mergeti cu copilul la un medic ,asa cum zicea cineva mai sus ; cateodata ne fac mult mai bine antibioticele decat leacurile babesti . Sanatate tuturor !
witeflower spune:
La secretii de-astea inecatoare si vomitacioase, dr noastra ne dadea Mucosolvan - dar desogur tb recomandat de medic, fie si pt ca trebuie dozat cu grija in functie de varsta si kg. pe care le are fetita. Efectul insa e foarte bun si destul de rapid.
Pt ca denumirile medicamentelor de baza intr-adevar difera - din cate stiu eu, substanta de baza a Mucosolvanului este Ambroxol.