Muci si voma
Am o fetita de 10 luni,banuiesc ca are mucisori ,zic banuiesc pt ca nu ii curg, la aspirat nu iese nimic,in schimb cind doarme aud o haraiala in pieptisor,ceea ce o impiedica sa respire e urmata de tuse apoi de voma,adica o flegma. Ce le-ati dat daca ati trecut prin chestii asemanatoare?? N-are febra...
Nu ma intereseaza in mod deosebit medicatia ci mai degraba leacuri babesti,remedii naturale.
Carla
Povestea Carlei
Raspunsuri
kay spune:
mai degraba ai duce-o la doctor, ca are o obstruatie undeva, bronhii/bronsiole astupate de muci. parerea mea, din experienta mea. no offence.
io urmareste-o, cand respira "trage" din coaste sub piept? i se maresc narile cand respira? aidca le deschide? nu prea e de gluma cu plamanii...
Ralukutzza spune:
Fara suparare dar la bebe asa de mic eu as lasa leacurile babesti deoparte si as duce-o la medic. Mucozitatile neeliminate si ramase in plamani sau trahee pot duce la sufocare....mai ales in somn.
Eu una as face asta urgent...dar asta este doar parerea mea personala..fiecare face ce vrea cu propriul copil.
Sanatate multa fetitei si
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
Idaira spune:
La medic o duc maine,nu sint eu inconstienta intruchipata ca sa o tratez acasa dupa ureche,orice persoana care cit de cit ii functioneaza neuronii in parametri normali ar face asta...amandoua vad ca v-ati exprimat atit de violent ca si cum intentia mea era alta...ma rog...
Rog moderatorii sa inchida subiectul...
Carla
Povestea Carlei
Leditia spune:
Nu stiu leacuri babesti,dar ii trebuie ceva sa ii fluidifice secretiile alea.Inafara de siropuri,pe care acolo nu stiu daca le gasesti nu stiu.Daca ai aparat cu aerosoli i-ai putea face niste aerosoli cu ser fiziologic pana ajungi la medic.
Ea vomita din cauza secretiilor abundente din piept si probabil se si chinuie sa respire,sa manance...Daca-i pui ser mult in nasuc,nu iese nimic la aspirat?La noi cand avea secretii asa si haraia,avea si muci.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta,e micuta si eu nu prea le am cu leacurile babesti...Nu as putea sa-ti spun decat de siropele,ca noi avem o gramada,de homeopate,insa nu stiu daca le gasesti pe acolo.Incearca cu aerosoli,daca ai aparat.
Multa sanatate va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
anisiap spune:
da ser in nasuc curatat bine si apoi aspirat o ajuta mult metoda asta pana ajungi la medic sa vada cauza
de ce nu te duci la spital cu ea ....la urgenta
eu am fost cu ai mei la orice ora noapte sau zi cand am crezut de cuviinta ca e grav la ora 4 la 5 noaptea cu tot riscul sa par paranoica
Ralukutzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Idaira La medic o duc maine,nu sint eu inconstienta intruchipata ca sa o tratez acasa dupa ureche,orice persoana care cit de cit ii functioneaza neuronii in parametri normali ar face asta...amandoua vad ca v-ati exprimat atit de violent ca si cum intentia mea era alta...ma rog... Rog moderatorii sa inchida subiectul... Carla Povestea Carlei |
Ai inteles total gresit si nici eu si nici Kay nu ne-am exprimat deloc violent...cuvintele "no offence" si "fara suparare" ce inseamna pentru tine ??? Noi exact asta am spus ca te sfatuim sa mergi urgent la doctor in loc sa apelezi la sfaturi babesti.
Cat despre faptul ca aveai de gand sa o duci la medic ???"Nu ma intereseaza in mod deosebit medicatia ci mai degraba leacuri babesti,remedii naturale"din cele spuse de tine in fraza anterioara nu reiese decat faptul ca tocmai...nu vrei medicatie (pe care ar indica-o un medic)ci leacuri babesti si tratamente homeopate indicate de cam oricine intra pe aici...dupa parerea mea "no offence" asta inseamna "tratat copilul acasa dupa ureche"
Inca o data iti daruiesc si urez multa sanatate micutei.
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
kay spune:
draga mea, io am vb chiar frumos, nush de ce te superi asa... si nici raluca nu ti-a zis nimic rau...
stii ce? mie cand am sunat pediatra pt ca S respira greu, asa cum ti-am zis sa te uiti la copilul tau sa vezi daca face, mi-a zis ca daca nu ajung cu ea URGENT la spital nu e de bine. dar a mea e operata pe inima, cianotica, etc... asa ca nu se compara.
s_ellia25 spune:
idaira ii pui pe servetel ulei aromat si asta ii va desfunda caile resppiratorii..cand doarme poti sa stropesti si pe locul unde tine capusorul..este fff bun...aici se numeste olbas for children inhalant decongestant oil..'this natural formula is a mixturevof pure plant oil wich releasesvapours to help relive nasal congestion and restore easy breathing..useful for colds and flu,catarrh,blocket sinusesand hayfever'sper sa il gasesti..
Idaira spune:
Pina la urma vad ca e chestie de interpretare a cuvintelor...of...nu ma intereseaza medicatia pt ca numele unor medicamente care se dau in Ro mai mult ca sigur nu le gasesc aici,la asta m-am gandit cind am scris.
s_ellia25 multumesc de idee...
eu la leacuri babesti inteleg asa de ex: cartofi rasi cu un pic de spirt pr dureri de cap, sosete inmuliate in otet pt febra,ceai de ceapa sau ridiche neagra pt tuse, etc. Ceva de genul asta vroiam...
Kay imi pare nespus de rau pt probl cu micutza voastra.. sanatate multa va doresc si eu!
Carla
Povestea Carlei
kay spune:
Iubita, problema e ca mucii in plqmqni trec cu inhalatii cu bronhodilatatoare, cu tuse multa si s os mucii din plamani. Altfel iti pot da o insuficienta respiratorie nasoala... Mai ales ca e micuta fetita ta... Ataa timp cat se aud mucii dar nu-i vezi, nu apar nicaieri, nu-i a buna.
Te pup si sanatate, sa ne zici ce-ai facut .