O noua eroare medicala

O noua eroare medicala | Autor: Lilia80

Link direct la acest mesaj

http://www.adevarul.ro/articole/bucuresti-bebelus-de-numai-trei-zile-ars-in-incubator.html.
Stirea m-a cutremurat, am inceput sa plang numai la gandul prin ce a trecut acest copil.. Oare cand vom putea merge la spital linistiti ca cei de acolo isi vor indeplini sarcinile cu profesionalism ?...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Am citit si eu stirea si ziceau ca e destul de grav bebelusul.Saracul va ramane cu urme toata viata lui.Raspunsul la intrebarea ta este niciodata atata timp cat eroarea umana este posibila in toate domeniile nu numai in cel medical dar aici ar trebui sa fie nu vigilenti ci super vigilenti pentru ca se "lucreaza" cu viata.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ingrozitor.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Pe langa eroarea medicala inacceptabila mi-a sarit in ochi si faptul ca "mama bebelusului, spune ca sambata dimineata a mers sa il alapteze si a constatat ca micutul nu mai era." Cand si cum o sa scapam oare de aceasta atitudine a medicilor fata de pacienti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ingrozitor! Ceea ce s-a intamplat!

Dar nu este eroare medicala este pur si simplu nesimtire si lipsa de responsabilitate.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asta se intampla din cauza medicalizarii excesive a nasterii, chestia cu pusul la incubator imediat dupa ce s-a nascut numa ca-i putin galbior copilul e sinistra! Si despartitrea copilului de mama de asemenea, daca aveau rooming in nu se intampla asa ceva.

Maternitatea Bucur e renumita prin nesimtirea asistentelor, care nici macar nu cheama mamele la alptat, ci infunda copii cu lapte praf.

Da, nu e eroare medicala, e vatamare corporala grava....iar directorul maternitatii ar trebui sa demisioneze pentru asa ceva.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

medicalizarii excesive a nasterii, chestia cu pusul la incubator imediat dupa ce s-a nascut numa ca-i putin galbior copilul e sinistra! Si despartitrea copilului de mama de asemenea, daca aveau rooming in nu se intampla asa ceva.

Sunt deacord cu cele de mai sus, dar nu pot sa fiu de acord ca

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
asta se intampla din cauza...

Motivul pentru care a ajuns copilul in incubator este discutabil in cazul de fata, dar nu asta e important. Ajung copii in incubator in situatii in care asta e singura metoda de a le salva viata.

Eu stiu doar doua spitale in Bucuresti cu sistem rooming, in unul din ele am nascut prima data si fetita a stat la lampa langa patul meu, tot din cauza de icter, si eu aveam grija sa ii schimb pozitia. Off topic, chiar as vrea sa aflu si de alte spitale unde bebelusul sta langa mama, caci trebuie sa decid unde voi naste al doilea copil si deocamdata nu cunosc decat Municipalul si CFR-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Da, se pare ca numai in romania se practica asta cu pusul la incubator daca copilul e un pic galben.
Aici mi-au zis sa-i scot la soare.... a trecut in 2-3 zile
bietul pui prin ce suferinte a putut sa treaca....inuman....i-as impusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

...si daca-i strang de gat pe cei vinovati de asta ma poate condamna cineva ??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Cei vinovati ar trebui sa faca ani lungi de puscarie

Azi au sa opereze bebelusul, am auzit la radio niste amanunte care m-au ingrozit.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Cica au personal putin iar asistenta a trebuit sa fie prezenta la mai multe nasteri in acea noapte. Totusi, nu e normal si logic (,) ca in incaperea unde sunt oncubatoarele sa fie mereu prezenta o asistenta?

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput