Soacra soacra poama acra
Raspunsuri - Pagina 28
Carmenbr spune:
Conchita imi arati si mie mesajul ala in care cineva a atacat-o direct pe Delia? Asta daca mai gasesti ceva, ca a editat si sters din mesaje Delia, de abia mai intelegi ceva. Nu de alta, dar prima data cand au inceput atacurile la persoana, Delia le-a facut.
Acum eu sper ca tu nu vrei sa platesti polite pe aici, doar pentru ca ai vazut nick-ul meu, ci ma bazez ca esti obiectiva.
Macrina, daca tot o cunosti personal pe Delia, nu te-a convins pana acum ca de fapt soacra ta e buna si tu nu o respecti suficient, de aia ai probleme cu ea?
karinabianca spune:
Citesc si ma minunez de ce pot debita unii oameni!
Sincer, mi-e MILA de tine, draga Delia! Esti marcata pe viata in gandire si comportament. Ai nevoie urgenta de ajutor specializat si daca esti asa desteapta, precum spui, ai incerca sa iei masurile ce se impun!
Spre informarea ta, pe lumea aceasta lucrurile nu se petrec asa cum doresti TU...
In lumea aceasta, pe forumul acesta sunt o multime de mamici frumoase si destepte, cu statut social cu muuuuuuuuuuuuult deasupra ta, la ani-lumina; mamici, femei care nu se dau in spectacol precum ai facut tu in paginile acestui subiect.
Cele care spuneti ca o cunoasteti pe Delia si ii sunteti prietene, aratati-i unde greseste! Poate voi comunicati mai bine cu ea...
Trist. Prea trist.
Delia21 spune:
Carmen,nu am editat si sters nici macar un mesaj.Nici macar unul ster,daca gasesti ca a disparut ceva...spune anume ce,nu veni cu acuze nefondate.In locul tau....nu as mai scrie mult timp de rusine;Ai curajul raspunderii....si admite ca ti-ai pierdut si bruma de minte pe care ai avut-o....si ai scris in consecinta!!!!Nu o mai coti,nu te ascunde...ca nu poti pacali pe nimeni....
Delia21 spune:
Carinabianca,ai venit si tu la spartul targului?Deci ....vrei si tu putina atentie?Hai ...mai roaga-te un pic,mai stoarce-ti creierii....poate-poate vi cu o idee buna.Afla fato ca sunt pe lista celor ultimi care ar merita sa primeasca mila pe lumea asta.Am prea mult si sunt prea puternica pentru a avea nevoie de mila.Sa cresti mare...si desteapta...si la cat mai putine ineptii posibile emise de creierasul tau!.Stiu exact unde gresesc....le pun oglinda in fata,...celor care si care...si le vin inapoi rautatile...si normal ca nu le prieste.Mai pe romaneste...imi pierd bunatate de timp cu praste de teapa ta pe internet,raspunzand la rautati fara sens!!!!!.Promit sa ma potolesc...dupa ce va potoliti si voi....
Carmenbr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Carinabianca,ai venit si tu la spartul targului?Deci ....vrei si tu putina atentie?Hai ...mai roaga-te un pic,mai stoarce-ti creierii....poate-poate vi cu o idee buna.Afla fato ca sunt pe lista celor ultimi care ar merita sa primeasca mila pe lumea asta.Am prea mult si sunt prea puternica pentru a avea nevoie de mila.Sa cresti mare...si desteapta...si la cat mai putine ineptii posibile emise de creierasul tau!.Stiu exact unde gresesc....le pun oglinda in fata,...celor care si care...si le vin inapoi rautatile...si normal ca nu le prieste.Mai pe romaneste...imi pierd bunatate de timp cu praste de teapa ta pe internet,raspunzand la rautati fara sens!!!!!.Promit sa ma potolesc...dupa ce va potoliti si voi.... noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Mai, dar chiar nu o vede nimeni?
karinabianca spune:
...ma faci sa rad cand ar trebui sa-ti plang de mila...
tu crezi ca ma pun la mintea ta??
...asta-i diferenta...
Delia21 spune:
Carina,din moment ce imi scrii....normal ca imi acorzi atentie...si deci putereSi da ai intuit tu bine ca nu suntem de un nivel,....doar ca ai gresit ordinea....Carmen,...o ...te-ai intrors?Deja ma visezi nu-i asa,deja te gandesti mult la mine
karinabianca spune:
ei, bine, draga Delia...am sa incerc sa-ti acord atentia pe care atat de mult o doresti,in ultimul meu "dialog" cu tine, spunandu-ti doar atat:
te-ai gandit vreodata ca putem avea cunostinte comune, ca sotul tau ar putea avea contacte profesionale cu cineva care l-ar recunoaste???
daca nu te-ai gandit, sfatul meu este sa o faci.
eu am un raspuns pozitiv pentru tine!
Delia21 spune:
Carina,nu avem cum sa ne cunoastem de la cutremur....pentru simplul fapt ca nu eram inca nascuta atunci.Nu facem parte din aceeasi lume....si vezi tu,eu sunt genul " ce-i in gusa si in capusa"....sotul ma stie.Dar mai spune...ai si tu un glob de cristal...ca al Alinei fu defect azi....o zis numa pe invers...ce si cum...
maru spune:
deci nu iti respecti soacra...tz tz..tz pai cum esti prietena cu Delia?
S-a incercat un dialog normal cu ea, dar ea are prea multe traume si prea multe frici. am intervenit avand un copil mai marisor si pot sa zis din experienta mea si tot ce am primit au fost lectii (incorecte) de gramatica si niste incercari de matematica, aiurea, off topic...
Delia, ti-am vazut si eu pozele, si ai un copil reusit, sa iti traiasca, dar sper sa nu te intalnesc in viata reala (putine sanse ce e drept)
Citat: |
citat din mesajul lui Macrina Eu o cunosc pe Delia, exista, e adevarata si normala.. Foarte urat ce incercati sa faceti cu ea. Din punctul meu de vedere sunt foarte de acord cu ce spune D, e de bun simt, sincer. Cred ca e o mama buna pentru Rudy, iar relatia cu sotul ei nu cred ca e treaba nimanui sa judece, cu atat mai mult diferenta de varsta, averea implicata si statutul ei in America.. Pe mine ma mira inversunarea cu care infierati relatiile in care e diferenta de varsta mare intre soti.. Eu am un sot mult mai mare decat mine, 4 copii super extra-ultra si recunoscatoare lui Dumnezeu pentru toate astea.. As inclina sa cred ca astfel de casnicii sunt si mai durabile, precis daca as fi avut un sot de varsta mea am fi fost divortati pana acum, nu pentru ca-s dificila, dar ei se coc greu.. Dar fiecare isi stie mai bine limitele si ar fi dragut sa nu mai calcati peste optiunile de viata ale altora. Si legat de topicul despre soacre: si eu am o relatie dificila cu soacra, dar asta pentru ca ea nu o persoana sanatoasa la suflet...Am facut multe compromisuri si nu mi-as permite sa ii fac viata amara doar pentru ca e impotriva mea.. Inteleg ca sunt cazuri extreme si uneori pot ajunge la masuri execrabile pentru a indeparta nora, dar mai inteligent e sa nu le raspundeti cu aceeasi moneda.. oricum timpul lucreaza in favoarea noastra |