Soacra soacra poama acra

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Carmen,tu ai spus ca suntem toti la fel,nu e nimeni mai cu mot.E doar parerea ta....scumpa....daca mintea ta doar atat poate....unii/unele si-au dat deja seama ca nu e chiar asa....ca oamenii sunt foarte diferiti.Stiu ca te poate mira faptul ca exista oameni mai destepti si deacat tine,...si chiar si decat mine.De curba lui Gaus...ai auzit?Nu e mancare si nici culoaredar lectia aia o voi preda de alta data.Deci tu l-ai ales pe al tau cu ochii inchisi,...aoleu,...sper pentru tine ca ai avut noroc,..ca el saracu nu prea.Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Delia, chill out, dezbatem idei, nu persoane, cel putin eu...
am incercat un dialog cu tine, dar se pare ca tu nu vezi mai departe de nasul tau ( ma gandesc ca o operatie estetica sa il mai scurtezi ar fi o investitie buna a sotului tau) Si uite cum am scapat si eu o rautate...nu-mi sta bine, asa ca ma duc sa ma spal pe maini, pe dinti, sa fac o gargara si sa meditez un pic, ca sa sterg rautatea gratuita

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Maru,mie imi sta bine ca trofeu,...sunt si frumoasa si desteapta si nu vreau sa reinsir suita de calitati...ca as fi aici si de revelion...insirandu-le,plus ca nu vreau sa ma fure un altul.Dar ma simt bine...in ideea ca nu sunt chiar orice Leana de la colt,...care scuipa seminte,...si se bucura ca a intrebat-o Costel daca vrea sa vada un film cu el.Sunt trofeul cuiva asa cum si el este trofeul meu,un om cu care ma pot mandri.M-as bucura daca peste ani si sotia fiului meu ar putea sa aiba admiratia,iubirea...si toate cele pe care le am eu pentru mandru meu.

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Mergi la inceput

tztztz, sa iti dau si eu o lectie: asta se cheama atac la persoana si se pedepseste cu avertisment de catre moderator.
e si asta un trofeu

Citat:

Carmen,tu ai spus ca suntem toti la fel,nu e nimeni mai cu mot.E doar parerea ta....scumpa....daca mintea ta doar atat poate....unii/unele si-au dat deja seama ca nu e chiar asa....ca oamenii sunt foarte diferiti.Stiu ca te poate mira faptul ca exista oameni mai destepti si deacat tine,...si chiar si decat mine.De curba lui Gaus...ai auzit?Nu e mancare si nici culoaredar lectia aia o voi preda de alta data.Deci tu l-ai ales pe al tau cu ochii inchisi,...aoleu,...sper pentru tine ca ai avut noroc,..ca el saracu nu prea.Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

tztztz, sa iti dau si eu o lectie: asta se cheama atac la persoana si se pedepseste cu avertisment de catre moderator.
e si asta un trofeu

Citat:

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Maru , sa mor de nu m-a bufnit rasul instantaneu. Las-o mama, daca atat poate, ce sa-i faci. E un trofeu doar!

Mergi la inceput

Carmen,daca mintea mea ar fi obosita...nu ar fi nici macar o problema mica pentru mine,pentr ca ma culc si ma trezesc odihnita,...in timp ce scumpa de tine...poate sa doarma 50 de ani incontinuu....precum Alba ca Zapada,.......caci la trezire....tot incet si prost vei procesa informatia.Imi dau seama ca nu ti-e usor...si chiar nu ar trebui sa ma amuze in asa hal treaba asta!

Mergi la inceput

Maru,am un nas perfect scumpa,priveste-l mai atenta...din toate unghiurile...si mai de aproape.Natura a fost minunata in cazul meu...,pictor a fostdumnezeu...cand m-a creat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Carmen da-i ignore. Eu nu cred ca merita energia.
Cum zicea si Maru "fiecare pasare pre limba ei piere".

Daca nu are cui raspunde cui mai insira ea pana la Revelion calitatile nenumarate ???

Mergi la inceput

Carmen, imi pare tare rau ca dialogul a degenerat atat de urat...
si sincer, nu inteleg de unde atata rautate de la cineva care nu are la ce sa mai ravneasca...

eu, na, stau stramb si zic: mai, eu sunt chiar invidioasa. Si m-am luat de al meu saracu, si i-am zis ca vreau si eu sa fiu trofeul lui...si el, dupa ce s-a dezmeticit mi-a zis: pai la cat am avut de tras cu mama ta, ar trebui sa stai colo pe mantela fireplace-ului...si sa stralucesti, mai ceva ca un trofeu
lasand gluma la o parte, nu e o viata chiar atat de rea sa fii mama si sotie, sa ai grija de tine, de casa, sa faci voluntariat, sa te ocupi de sot si de copil...

Mergi la inceput

Delia, draga mea, tocmai ai reusit ce ani de scoala comunista nu au reusit: sa ma faci atee

Citat:

Maru,am un nas perfect scumpa,priveste-l mai atenta...din toate unghiurile...si mai de aproape.Natura a fost minunata in cazul meu...,pictor a fostdumnezeu...cand m-a creat...

tu, serios, nu poti combate idei fara sa combati persoana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:

Fetelor,rautatea si prostia merg mana in mana....si cine a zis bine a zis....ca prostia e infinit mai interesanta decat inteligenta pentru ca in timp ce inteligenta are limitele ei.....prostia nu.
Carmen,ai dreptate si tu o data,..vreau neaparat sa te fac si pe tine sa te simti bine o data,...prea ai dat-o cu stangu in dreptu in seara asta,....asa e.Nu ajunge nici un muritor cu prajina.Dar respectul nu se poate mosteni,nu se transmite genetic draga....si nici prin acte
Carolyne,eu nu vreau sa cada nimeni,...nici pe fata nici pe dos,..de unde ai mai scos-o si pe asta?

Delia, hai sa te mai "fac" inca o data azi.

Citat:

Alexia,nu suntem si prosti si rai,....suntem doar....rai....si rafinati.e o diferenta....totusi.

Delia, eu o sa tot pun mesajele astea pana o sa te saturi. Sau mai bine fac si eu ca altii, mi le pun la semnatura. Stii tu cum e, repetitia e mama invataturii. Tot citindu-le de atatea ori, o sa-ti dai seama poate pana la urma! Nu de alta, dar poate o sa intelegi ca mandria si ingamfarea nu sunt virtuti, dimpotriva. Ti-au murit laudatorii fata mea!

Mergi la inceput