Soacra soacra poama acra

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Intrebare de baraj;nu ma amagesc ca vor stii multi raspunsul.Care e diferenta intre cele 2 fraze:
1.Oameni care treceau pe strada aveau flori in mana.
2.Oamenii care treceau pe strada aveau flori in mana.
Al 2-lea "i" de la oamenii este articolul hotarat....si face ca cele doua sa insemne lucruri diferite....Am zis ca nu ma apuc de lectii de gramatica....dar ce nu fac eu...pentru voi.Ce sa fac daca sunt printre putinii care nu au dormit la orele de gramatica la scoala,....unde mai pui sa si in familie se vorbea corect romaneste.Nu,nu o sa-mi iau din nou nasul la purtate...ci o sa incerc sa va dau si voua din stiinta mea,caci a mea nu saraceste daca va dau si voua.Daca in primul caz "oameni"...se ferera la unii doar dintre trecatori,in al doi-lea caz...."i" acela,al 2-lea ne spune ca toti dintre trecatori aveau flori.No hai ca nu a fost chiar asa de greu,....recunosc ca nu-s perfecta,....dar stau mult mai bine ....la multe capitole,...decat multe lume,fara suparare.

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Delia, reuseste vreun muritor de rand sa-ti ajunga la nas cu prajina?
Cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci.

Bine zis Maru, ca s-a maritat cu banii. Si bine-nteles ca de frica ca nu mai are cine sa-i cumpere ce vrea ea si cand vrea ea, nu are curaj sa aiba si ea dreptul la opinie. Ca pe urma, ramane fara bani si cu mandrie si ingamfare se moare de foame. Mi-ar fi rusine sa recunosc ca m-am maritat pentru bani. Exact cum banuiam, scenariul clasic. Facem contract premarital, ca pana la varsta sotului ei a strans destul cat sa-i fie frica ca Delia va pleca cu banii lui. Stie el ce stie!

Mergi la inceput

Carolyne, respectul si aprecierea nu se pot cumpara pe bani. Alea le mostenesti sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Maru,decat sa fac pe interesanta si sa pretind ca stiu mai mult...dar nu ma obosesc sa dau exemplu clar,...mai bine as tine acasa manusitele.

Carolyne,oare de ce asa de multe femei fac presupuneri false?Nu e nimeni sluga nimanui,avem oameni,angajati si platiti care sa ne ajute cu treburile casnice.Asa ca nu au existat la mine niciodata in familie discutii de genul cine face curat sau cine curata cartofii.Asa "sluga" ca mine le doresc din inima fiicelor mele sa ajunga.
Relativ la vioara a 2-a,ma refeream la faptul ca nu am avut aere niciodat ca al meu sot trebuie sa asculte cu sfintenie si sa execute cu precizie de ceas...ceea ce-i spun.Cand vine vorba de partea lui,investitiile,...si destule altele,le face el...chiar daca mie nu mi se par cele mai inspirate alegeri,daca nu imi cere parerea...merg pe premisa ca el a facut banii....daca e sa-i cheltuie,...asta e,nu ma pun stapana pe el si pe tot ce are el.I respect alegerile.Si asta imi doresc si pentru fiu-miu,o fiinta rezonabila,cu picioarele pe pamant si ganduri pajnice.Si se pare ca va fi al naibi de greu sa gasesc asa ceva.Nu-i bai....sunt perseverenta....si undeva om gasi-o noi,...pe fata aia...care stie sa se adapteze,mai ales ca nu suntem oamnei care dau cu pumnul in masa nici macar in gluma.

Mergi la inceput

Fetelor,rautatea si prostia merg mana in mana....si cine a zis bine a zis....ca prostia e infinit mai interesanta decat inteligenta pentru ca in timp ce inteligenta are limitele ei.....prostia nu.

Carmen,ai dreptate si tu o data,..vreau neaparat sa te fac si pe tine sa te simti bine o data,...prea ai dat-o cu stangu in dreptu in seara asta,....asa e.Nu ajunge nici un muritor cu prajina.Dar respectul nu se poate mosteni,nu se transmite genetic draga....si nici prin acte
Carolyne,eu nu vreau sa cada nimeni,...nici pe fata nici pe dos,..de unde ai mai scos-o si pe asta?

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor,rautatea si prostia merg mana in mana....si cine a zis bine a zis....ca prostia e infinit mai interesanta decat inteligenta pentru ca in timp ce inteligenta are limitele ei.....prostia nu.
Carmen,ai dreptate si tu o data,..vreau neaparat sa te fac si pe tine sa te simti bine o data,...prea ai dat-o cu stangu in dreptu in seara asta,....asa e.Nu ajunge nici un muritor cu prajina.Dar respectul nu se poate mosteni,nu se transmite genetic draga....si nici prin acte
Carolyne,eu nu vreau sa cada nimeni,...nici pe fata nici pe dos,..de unde ai mai scos-o si pe asta?

Delia, hai sa te mai "fac" inca o data azi.

Citat:

Alexia,nu suntem si prosti si rai,....suntem doar....rai....si rafinati.e o diferenta....totusi.

Doar ce ai zis ( e drept ca nu acum 5 minute, ci vreo ora in urma, deci te cred ca ai uitat) ca voi sunteti rai. La fix vine caracterizarea de mai sus. de tine vorbeai, nu-i asa?

Mergi la inceput

Carmen...nu m-ai facut mama cu nimic.Imi pare doar rau...ca mi-am gasit partenere de discutie mult sub nivelul meu...care nici macar nu stiu corect limba materna....si de aici tot felul de interpretari care mai de care mai dubioase...Asta e,greseala mea...cand te bagi in laturi....te mananca porcii,cu 2 de i,articolul hotarat la plural,...M-am distrat copios,...si mi-a parut rau ca nu sunt asa doamna ca "Maru"...si sa am ingaduinta pentru cei cu care natura nu a fost la fel de darnica,...precum cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Delia, stii, pe mine mama m-a invatat sa nu ma dau mare cu ce talente am, cu ce skilluri am invatat. Pe de alta parte am invatat ca pasarea pe limba ei piere...si te las, ca vad ca te descurci bine...

Dar hai sa iti dau dreptate, nici eu nu m-as baga in investitiile sotului din banii lui, facuti inainte de a ma cunoaste pe mine (daca ar avea) dar nu as fi de acord sa investeasca banii nostri fara macar sa consulte un trader/broker/finantist. Nu e de joaca cu viitorul copiilor mei!
Delia, noi suntem saraci, ne-am casatorit din dragoste, impreuna ne-am facut o casa, fiecare cariera, un copil si apoi am lasat totul balta si am venit aici si am luat-o de la capat! Si suntem inca la inceput, inca ne cautam locul... Nu am fost privilegiata ca tine si nici nu stiu daca mi-ar sta bine ca trophey wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Desteptul tot timpul se adapteaza si celor de nivel inferior, pe cand invers... se bat unii cu pumnul in piept ce destepti si frumosi sunt cum numa' in America gasesti
Sau sunt prea subtila?

Ce crezi ca ne dovedesti noua, forumistelor, prin faptul ca te declari bogata, desteapta si frumoasa (si devreme acasa ) ???

Mergi la inceput

Delia, iar ai ramas fara argumente. Nu e vorba de nici o gramatica. Sunt pur si simplu argumentele tale, care se intorc impotriva ta. De aia si dau quote ca sa nu cumva sa te razgandesti sa modifici. Si recunosc, ma si distrez sa iti arat cat poti. Dar e adevarat, e seara la tine si esti obosita.

Natura darnica cu tine. Ma faci sa rad. Esti o fata normala ca noi toate. Singura diferenta e ca noi nu ne-am casatorit cu un om in varsta pentru bani. Iar tu pentru ca trebuie sa tii cu dintii de bani, na ce sa zici si tu, accepti orice. Stii cum se numesc cele care se casatoresc din interes, nu?

Mergi la inceput

Maru,mie imi sta bine ca trofeu,...sunt si frumoasa si desteapta si nu vreau sa reinsir suita de calitati...ca as fi aici si de revelion...insirandu-le,plus ca nu vreau sa ma fure un altul.Dar ma simt bine...in ideea ca nu sunt chiar orice Leana de la colt,...care scuipa seminte,...si se bucura ca a intrebat-o Costel daca vrea sa vada un film cu el.Sunt trofeul cuiva asa cum si el este trofeul meu,un om cu care ma pot mandri.M-as bucura daca peste ani si sotia fiului meu ar putea sa aiba admiratia,iubirea...si toate cele pe care le am eu pentru mandru meu.

Mergi la inceput