Soacra soacra poama acra

Soacra soacra poama acra | Autor: Iulia1909

Link direct la acest mesaj

Toate avem cate o soacra dificila si fixuri nebune. Haideti sa vb si sa vedem ce putem face cu ele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia1909 spune:

Eu am o soacra care ar face orice sa ma vada despartita de sotul meu. Ptr ea nimic nu ii bun, nimic nu o multumeste de multe ori imi mananca nervi si imi vine sa ii zic cate ceva dar momentan stau in casa ei pana ii gata a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu nu m-as fi mutat la soacra-mea nici daca trebuia sa stau la prieteni sau la motel.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia1909 spune:

Eu am un sot foarte mamos chear daca parinti lui nu merita nici un pahar cu apa dar mai dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

asta-i subiect de generale?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie mi se pare cam aiurea sa comentezi daca stati la socri.
mutati-va daca nu va suportati si gata.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia1909

Eu am un sot foarte mamos chear daca parinti lui nu merita nici un pahar cu apa dar mai dragoste

Soacra-mea face, cu siguranta, cat jumate din soacrele de pe forumul acesta.

Dar a spune ca parintii sotului tau nu merita un pahar cu apa sau dragoste - este, din punctul meu de vedere, inadmisibil. Orice ar fi facut, sunt cei care l-au nascut, l-au crescut (bine/prost, cum au stiut), si l-au facut destul de bun ca sa-l iei de barbat.
Pentru "dificili, cu fixuri nebune" ai solutia la indemana: rupi orice relatie. Plecati de acolo - si-l lasi sa-si gestioneze relatia cu parintii.
Imi permit sa-ti spun ca daca ii vei spune si sotului tau ca nu merita nimic, daca vei incerca sa-i discreditezi - vei pierde tu. Noi nu am ajuns in viata sotilor nostri ca sa le reglam sentimentele pentru parintii lor - putem alege doar pentru noi sa avem/nu avem respect/relatii/vizite.
Iti spun aceste lucruri cu sinceritate, si dintr-o lunga experienta de peste 15 ani de casnicie, cu o soacra "criminala".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Candva....poate ca vei fi norocoasa sa fi mamica.....si vei vedea cat efort zilnic,anii,...sacrificii...presupune cresterea unui pui de om,....si ....dupa ani de sacrificiu....poate va veni una....care sa-ti gaseasca multe hibe,neajunsuri,...si alte cele,...care sa-i fie si draga fiului tau,...iar respectiva.....sa considere ca tu,...cea care s-a trezit de milioane de ori noaptea ca sa vada ca puiul e bine,ca nu are febra,ca nu l-a muscat vreun vis rau sau vreo albina....tu,....mama lui,...nu meriti NIMIC,dar NIMIC....nici macar un pahar de apa,...daramite iubire.Mai gandeste-te!!!!Sau poate ca...nici nu se merita sa mai fi mama,...caci uite peste ce fiinte cu chip de om....poate da fiul,...si sa o mai ia si de nevasta.Oare ce ar gandi sotul tau daca ar citi cele scrise ,gandite,simtite de tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia1909

Toate avem cate o soacra dificila si fixuri nebune. Haideti sa vb si sa vedem ce putem face cu ele.

Da-mi voie sa te contrazic: nu toate avem soacre afurisite. Soacra mea este o femeie de nota 10. Cumnata mea nu ar fi de acord cu afirmatia mea, desi biata femeie (soacra) nu i-a zis niciodata nici macar "da-te mai incolo", iar cand se vad nu stie cum sa ii intre in voie (tot soacra), insa cumnata ii tot cauta nod in papura. Si cica nu pricepe cum de eu ma inteleg asa de bine cu soacra. Nu fac nimic deosebit, decat ca o respect, ii vorbesc frumos si incerc sa o tratez ca si pe mama, ca doar e mama sotului meu. Ea apreciaza foarte mult asta, dar si mai mult apreciaza sotul meu.
Sa stiti ca pentru soti, indiferent cum le vedeti voi, tot mame raman si ocupa un loc special in sufletul lor. Deci, chiar daca nu va suportati soacrele, va sfatuiesc sa nu le denigrati in fata sotului, ca il veti face pe el sa sufere (gratuit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Subiect mediocru, exprimare mediocra, dar aereee...

P.S. O cautare pe aici si mai gaseai cel putin 3 subiecte cu tema "soacra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Candva....poate ca vei fi norocoasa sa fi mamica.....si vei vedea cat efort zilnic,anii,...sacrificii...presupune cresterea unui pui de om,....si ....dupa ani de sacrificiu....poate va veni una....care sa-ti gaseasca multe hibe,neajunsuri,...si alte cele,...care sa-i fie si draga fiului tau,...iar respectiva.....sa considere ca tu,...cea care s-a trezit de milioane de ori noaptea ca sa vada ca puiul e bine,ca nu are febra,ca nu l-a muscat vreun vis rau sau vreo albina....tu,....mama lui,...nu meriti NIMIC,dar NIMIC....nici macar un pahar de apa,...daramite iubire.Mai gandeste-te!!!!Sau poate ca...nici nu se merita sa mai fi mama,...caci uite peste ce fiinte cu chip de om....poate da fiul,...si sa o mai ia si de nevasta.Oare ce ar gandi sotul tau daca ar citi cele scrise ,gandite,simtite de tine?

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Exact asta voiam si eu sa spun.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput