Locul fetelor Nou-Venite (45)
Raspunsuri - Pagina 7
Lia73 spune:
va zic si yo neata...va citesc din 2 in 2 zile....nu am timp ...am 2 saptamani de cand nu mai fumez... miercuri am programare la dr tutunaru....sper sa am vesti bune
va pup si va imbatisez 

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Florentina_C spune:
Neata pt sefa de trib ![]()
Asteptam vesti bune de la doctor si felicitari pt lasatul fumatului. 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 va zic si yo neata...va citesc din 2 in 2 zile....nu am timp ...am 2 saptamani de cand nu mai fumez... miercuri am programare la dr tutunaru....sper sa am vesti bune va pup si va imbatisez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Neata!
Felicitari! Ai o vointa de fier

Joi asteptam vesti de la tine. Speram ca este o veste cu ochisori

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
neata fetele si o saptamana cat mai usoara 

Urasc ziua de luni...intotdeauna am urat-o e prima din saptamana si parca cea mai lunga
...dar lasa ca trece uite acum si gata vin iar zilele libere
...apropo sunteti libere de 1 Decembrie?
cora lia trutzi cineze draga lorin polo flori alysa 
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| citat din mesajul lui jesia neata fetele si o saptamana cat mai usoara ![]() ![]() Urasc ziua de luni...intotdeauna am urat-o e prima din saptamana si parca cea mai lunga ...dar lasa ca trece uite acum si gata vin iar zilele libere ...apropo sunteti libere de 1 Decembrie?cora lia trutzi cineze draga lorin polo flori alysa ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Neata!

Multumim, la fel si tie

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui jesia neata fetele si o saptamana cat mai usoara ![]() ![]() Urasc ziua de luni...intotdeauna am urat-o e prima din saptamana si parca cea mai lunga ...dar lasa ca trece uite acum si gata vin iar zilele libere ...apropo sunteti libere de 1 Decembrie?cora lia trutzi cineze draga lorin polo flori alysa ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
jesia spune:
fetele din Bucuresti incepand de maine e greva la metrou de la 05-16...eu care merg cu metroul nu stiu ce o sa fac...cred ca o sa ma teleportez 
...si traficul o sa fie infernal

jesia spune:
mooama ce liniste e pe aici
...nu are chef sa vb nimeni cu mine? 
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui jesia mooama ce liniste e pe aici ...nu are chef sa vb nimeni cu mine? ![]() Neata, eu sunt aici........despre ce vrei sa vorbim?????? Ce nu te doboara te face mai puternic |

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
babiela spune:
salutare 
ce mai faceti, ce activitate slabuta...
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare