Locul fetelor Nou-Venite (45)
Raspunsuri - Pagina 6
alysa26 spune:
multumesc fetele pt incurajari ...dar Z1!!
asta e
ma bucur de baietelul meu cat pot! daca e sa mai facem unul mai facem daca nu macar ma bucur de ce am.
va pup si o duminica faina, ca la noi abia a inceput
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alysa26 multumesc fetele pt incurajari ...dar Z1!! asta e ma bucur de baietelul meu cat pot! daca e sa mai facem unul mai facem daca nu macar ma bucur de ce am. va pup si o duminica faina, ca la noi abia a inceput |
Imi pare rau

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Buna,fetelor...eu am fost de dimineata pina la IKEA...ca sa-mi cumpar bradut natural de Craciun ca aici in Italia se fol.mai mult astia artificiali.Cind am ajuns nici nu gaseam loc de parcat masina..in magazin fuleala...si se mai pling astia ca e criza...cumpara lumea in prostie.Va urez o duminica placuta!![]()
babiela spune:
fetele va urez noapte buna
si pt ca maine dimineata n-o sa pot intra de la munca va doresc o saptamana frumoasa si usoara. va pupacesc de o mie de ori 

si ne auzim maine dupa-amiaza cand ajung acasa.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
Dragaica spune:
Buna fetelor, ma iertati pentru absenta, ieri am fost toata iua prin vecini la barbeque, azi avem musafiri.....
In ultima perioada ne-am cam neglijat amicii, eu cu hormonii mei nu am avut chef sa vad pe nimeni 

dar mi-am dat seama ca ma simt mai bine cand sunt printre amici ....uit de toate
sambata viitoare mergem la botez, abia mi-am gasit ceva sa-mi cumpar, nu-mi placea nimica 

sunt atat de ....de....nu stiu cum sa zic....parca nimic nu-mi convine, as manca dar parca n-as manca....numai Dumnezeu stie ce vreau.
Important este ca sotul meu rezista eroic schimbarilor mele de temperament, intelege ca e de la hormoni.....si nu numai 

Gata m-am vaicarit destul.........
Voi, ce mai ziceti.....sa se mai vaicareasca cineva ca sa nu fii singura ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui babiela fetele va urez noapte buna si pt ca maine dimineata n-o sa pot intra de la munca va doresc o saptamana frumoasa si usoara. va pupacesc de o mie de ori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si ne auzim maine dupa-amiaza cand ajung acasa.-------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |

O saptamana usoara si tie! Seara nu te mai iertam, trebuie sa intrii
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Buna fetelor, ma iertati pentru absenta, ieri am fost toata iua prin vecini la barbeque, azi avem musafiri..... In ultima perioada ne-am cam neglijat amicii, eu cu hormonii mei nu am avut chef sa vad pe nimeni ![]() ![]() dar mi-am dat seama ca ma simt mai bine cand sunt printre amici ....uit de toate ![]() ![]() sunt atat de ....de....nu stiu cum sa zic....parca nimic nu-mi convine, as manca dar parca n-as manca....numai Dumnezeu stie ce vreau.Important este ca sotul meu rezista eroic schimbarilor mele de temperament, intelege ca e de la hormoni.....si nu numai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gata m-am vaicarit destul......... Voi, ce mai ziceti.....sa se mai vaicareasca cineva ca sa nu fii singura http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Buna!
Cu cat ai mai multe activitati cu atat mai bine, uiti si de hormoni

Ai inceput sa tricotezi?
p.s. Luna trecuta cand mi-a venit m-am apucat de tricotat. Aveam un pulover ptr copii care il incepusem de vreo 2 ani si nu reusisem sa il termin (mai aveam o maneca de facut). L-am terminat in doua ore
Dupa m-am apucat de o fustita dar, nu am facut decat vreo 15 randuri

Cinezee spune:
vin sa iti tin isonu dar nu stiu cum sa fac cu vaicareala ...dar iti tin companie
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
Florentina_C spune:
Neeeatttta" ![]()

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***