FIV253
Raspunsuri - Pagina 9
denisa220972 spune:
carla_2008la mine dupa punctie a fost asa:burtica - o durere de disconfort, ovarele le simteam ca doua mingi de ping pong, si secretia f putin colorata,am intrebat si mi-a spus ca este normal sa fie asa, fiindca sau punctionat ovarele .
Pupici si succes mult la embrioni si sa fie cu lipici.
carla_2008 spune:
Fetele am aflat!!!am 6embrionasi buni(5 de 4 celule si 1 de 2 celule)
.Si mi-a zis ca ii lasa la 5 zile sa facem transfer cu blastocisti.Vedem pe luni cati raman.Au sanse sa ramana macar 4?ce ziceti?
Sheritra spune:
Girls, multumesc mult de felicitari, ce bine este aici, suntem asa unite! Cel mai mult m-iau incalzit sufletul mesajele voastre, le simt bucuria si caldura!
Goggy, Delia21, Pisipisi, BuburuzaL, Daniela74, Iazmin, Tanoo, Andrabirni, Cora, Luck, Rubia, Sarrah
cate o floricica de la tanti Shery!
Oana, multumesc mult, cum trecu timpul, vezi? Ma uitam pe linkurile Andradei si retraiam ca baba trecutu cu nostalgie, iesirile la carciumi, flecarelile. Si las ca dupa ce creste copilasul o sa mai vrei unu si iar te vedem la odisee!
Danyaloooooooo, de cand nu te-am mai auzit, de cand nu te-am ami vazut! Multumesc de mesaj pt Alesia, nu stiam de la cine e si am zis sa dau tel sa verific, dar cu capu plin de hormoni a uitat baba. Eu stiu cate ceva si ma bucur pt tine mult mult mult dar mai multe la intalneala! (tel mi l-au furat in piata si nu ami am agenda de aceea nu te-am recunoscut).
Rami, asteptam sa intri caci nu mai am nr tau de tel, bre bine c-am reusit ca sa iasa "vechiturile" sa ne mai auzim si noi, poate ne si vedem! Cu serviciu teapa mare, fac arogante cu ei, mi-a fost tarsa sa le zic, n-am nici 2 sapt de cand am venit si pac stiti ca sunt bortoasa si s-ar putea sa pa-pa? M-au asteptat ca pe un cozonac cald rumen si proaspat crescut, sa ma tavaleasca in campul muncii! Dar la primul eco ii tratarisesc cu o poza 2D! Mi-o fac screensaver s-o vada toti!
Felicia, multam fain, bafta multa sa fie FIV-ul norocos si lipicios! Ne vedem in curand!
Pussic merci mult, mult de tot, sa ne traiasca copii sa ne bucuram de ei, si tie inca unul daca mai vrei! Dar pe natural!
Andrado, vazusi cum chica vechiturile din copac, ca roada parguita! Ce dor imi e de voi toate, sa ne vedem asa cu multele sa vorbim incrucisat, unele peste altele, sa mancam sa bem, sa ne apuce dimineata!
Kitto, stai cuminte nu te supara ca tot la tine cu ghiocu vom veni cu toatele, ca zici bine!
Claudia, normal ca am facut si inj, sunt fan inrait, am facut o inj de 100 la 3 zile, si 6 utro/zi.
Catalina mi-ai dat cu mana buna pregnylu, nu s-a branzit!
Carla, incearca sa bei apa pe parcursul zilei, iar cu o ora juma inainte de nani gata nu mai bea fata, nu mai iese pipi! Vezica se goleste cam intr-o ora.
Aurel Cris, ce mai faci? Nu te-am mai vazut de mult tare, ce face pitica?
Vanessa, merci mult, deci colegute de odisee, nu?
Castelana multumesc de floricele! Aproape am ramas fara vaze!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
denisa220972 spune:
Sheritra sarcina usoara si la termen .
P.S. Scriene si noua reteta ta, te rog, fiindca mi-am lipit ochi de monitor , nici treaba nu mai fac,urmaresc forumul, sa vad lista
.
sotul spune ca sunt nebuna(cred ca are dreptate).

rami 73 spune:
Si eu zic s-o asteptam si pe KITTA pentru intalneala si cand o veni e musai s-aduca vesti bune !! KITTO cand o sa reusesti promit sa ma imbat de bucurie !!!
Ioana,
chiar asa, pe cand "marea inaugurare" ?![]()
Shericule cand ne-om vedea sa nu uiti sa ne aduci si noua ceva poze cu frumoasa Alessia, ca vaz ca o tii ascunsa, ne-o arati direct la 18 ani.
Andrado,
valabil si pentru tine.
Dany, abia astept sa ne mai povestesti ce si cum.
Sa stii ca asteptam in continuare sa ne vizitezi, vecinico.![]()
Oana, pupici pentru nasturica, iar tie FELICITARI mami, cred ca esti taaaare fericita dupa atata asteptare !!
Poate ne vedem si cu tine, ca tare scumpa ai fost la vedere in ultima vreme...
Fetelor, va urez multa, multa bafta si tin pumnii tot timpul !!
BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetele am aflat!!!am 6embrionasi buni(5 de 4 celule si 1 de 2 celule) .Si mi-a zis ca ii lasa la 5 zile sa facem transfer cu blastocisti.Vedem pe luni cati raman.Au sanse sa ramana macar 4?ce ziceti? |
Doamne ajuta! Eu zic ca nu conteaza asa mult cati raman, ci sa fie de calitate si mai ales lipiciosi. Nu-ti mai face griji...ca va fi bine!

_
Cu bobocelul in burtica!

Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!

carla_2008 spune:
Vanessa draga,cati blastocisti ai transferat?si cati embrioni ai avut a doua zi de la recoltare?
luca2008 spune:
Sheri
felicitari din suflet ,fata frumoasa!!!!
Moaaammaaaa , ai reusit sa scoti din barlog fete pe care nu
le-am mai "vazut" de mult timp......de pe vreamea cand in naivitatea mea credeam ca raman gravi natural:((
De data asta nu vreau sa lipsesc de la intalneala .Am multe de invatat de la voi
.

5+
de Natalia (03.09.09)