FIV253
Raspunsuri - Pagina 10
M Oana spune:
OOOOOOOOOO, toata gasca la defilare, ca pe vremuri......
Andrado scumpa, c-un piciorus tot in cartier stau, aici e sediul central, dar cum ma apuca cate una, o zbughesc catre padure, la Mogosoaia, sau la Valcea.
Vreaaaaaaauuuuuuu la intalneala, stiu ca am lipsit mult, dar zauuuu ca nu statui degeaba, multa treaba mai avusai si inca un maldar mai am in carca, insa pentru voi, jur ca-mi iau prunca in spate si vin unde ziceti voi, nu ma speri nici de aviare, nici de porcine, vreau chiar intalneala cu bebei, ca tare cu lacrimi de fericire ar mai fi.
Eu pe weekend purced spre Valcea, cum ma stiti, dar sigur gasim noi un moment prielnic pentru toate, sa ne aducem aminte de tinereturi.......
Ce frumoase fura vremile, inferilite, dar pline de momente magice, de injectari pe unde apucam, de buseli cu masinuca, ca doar asa ramase Sherica grea prima tura si muuuuuulte altele.......

andicu spune:
Sheriii, asa veste mai da! 

FELICITARI DIN SUFLET!! 
Ma bucur mult de tot ca ai reusit! Si felicitari pt perseverenta! ..ca eu ma gandesc sa incerc de 2 ori si atat..dar cine stie, pana atunci...
Sarcina usoara si bebe sanatos! 
Pupici multi si Alesiei! 
SI am citit si eu din urma...ce vremuri, eu cu burtica si inca cateva vechituri pe cale sa...sau la fel..
Noroc cu Pussilina
, ca da mesaje , asa mai vad si eu vestile frumoase!!
Si cum am citit un pic din urma, mai am o urare :
MOana, felicitari pt mult asteptata bebelusa! Ma bucur sa te recitesc, de data asta fericita si implinita! 
Salutari si
tuturor vechiturilor! 
Multa bafta celor care asteapta rezultate sau intra in focuri! 
Sper sa reapar si eu pe listuta pt o noua incercare , dar in 2010, prin vara, sa ne ajute DD sa fim sanatosi si sa avem resurse ( ca acum deh, e criza, din pacate!)
M Oana spune:
Andicutz

, parca e ca pe vremuri, numai nume "grele"daca ne-ar fi spus cineva in anii de asteptare, ca vine si clipa asta, cand suntem deja parinti si cerem deja biss=uri, am fi suferit cu siguranta mult mai putin si ne-am fi distrat si mai mult.....

goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Va rog mult sa-mi aspundeti la intrebarea de ieri:dupa punctie v-ati simtit balonate ca si cum ati avea o mingiuta in burtica?ceva dureri au fost?iar dim m-am trezit cu un fel de scurgere mai vascoasa si nu chiar alba.E normal????? |
So, cateva zile dupa punctie am fost atat de balonata, ziceai ca sunt in luna a5a si alta nu. Si, mai nasol, ma balonam si mai rau daca mancam....indiferent ce
. In ziua punctiei am avut niste dureri foarte nasoale dar fara sangerari.E normal sa te simti asa, nu-ti face griji. Daca faci febra sau daca durerile nu cedeaza la calmante, atunci e bine sa iei legatura cu dr.
Sheritra spune:
Moama Andicule, ce bucurie, n-ai mai fost de o vesnicie aici! Sa-ti traiasca Fillip-ul! Sa le facem copiilor cunostinta deja! Deci te apuci si tu de un FIV? Ti-ai stabilit si un target deja? Tot la unguri? Las ca o sa fie bine, rabdare si perseverenta.
Oana tii minte cand credeam noi ca nu vom avea niciodata copii si ca ne chinuim degeaba si ce greu e, si numai de conceptie si fertilitate vorbeam, n-as fi crezut pe vremea aceea ca voi ajunge aici! Si cum ne injectam noi in baruri pe canapele, tu ii explicai chelnerului siderat ca nu ne drogam, facem copii!
Stii cine mai lipseste? Lachiuta si Mirela1 (ele imi vin primele in minte ca mult am mai tras si cu ele la galera).
Fetelor, m-ati dat gata! Asa gasca unita, super, si la greu, dar si la bine ca am suferit destul!
Shery
+4 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
goggy spune:
Bey, sa nu va puna draq sa va intalniti fara mine, io atat va zic. O asteptam pe Kitta, nu se pune problema altfel. Oricum ma tin de juma' de an de ea sa-mi ghiceasca
. De fapt, ce sa mai ghiceasca, marti oricum fac testu'...poate sexu' ![]()
Andrada, contez pe tine
Trimiti PM 
andicu spune:
Sherico, da, ma tot gandesc si eu! tot la unguri as incerca, dar nu sunt convinsa daca tot cu Zadori, sau la Budapesta. Oricum, am timp sa ma decid pana la toamna viitoare cand il dau pe Filip la gradi. Oricum pana atunci nici n-avem bani si sper sa strangem.
Oana, ai dreptate! cand imi aduc aminte cum mi se stragea inima pt fiecare fata in parte si cu listutele pe care le dadeam cu acatist la biserica...si uite ca ne-a ajutat Dumnezeu, asa cum cred ca le va ajuta pe toate fetele care nu se lasa pana nu reusesc!
vanessa80 spune:
CARLA eu am avut 15 ovocite din care 12 mature si 3 mai micute. Am avut 12 embrioni ( 6 de calitate f buna si 6 s-au fragmentat). Din cei 6 buni am avut 2 blastocisti f buni, 1 blastocist mai micut si inca un embrion care se dezvolta mai incet. Am facut ET cu cei 2 blastocisti f buni.![]()
Multa bafta si sa ai blastocisti lipiciosi si puternici.

castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Girls, multumesc mult de felicitari, ce bine este aici, suntem asa unite! Cel mai mult m-iau incalzit sufletul mesajele voastre, le simt bucuria si caldura! Castelana multumesc de floricele! Aproape am ramas fara vaze! Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Shetito , am retinut, dar mai bine sa prisoseasca decat sa lipseasca.
Sau trec la stilul sotului meu cu ghivece, iti trimit de orhidee si de craciunita, ca tot e planta tropicala si pe aici sunt niste tufe, copaci de-a dreptul.

Sa ai sarcina usoara si cu scarbiciul, ai dreptate trebuie sa-i anunti, sa te menajezi cat mai mult!

castelana fericita
19+
BuburuzaL spune:
Eeeei sheri...vezi ce multa bucurie a adus reusita ta pe forum? Pana si veteranele au iesit de prin ascunzisuri sa te felicite!!!Frumos...se vede ca se leaga relatii stranse pe aici...si toate pentru un scop atat de nobil! Doamne ajuta!
Fetelor....Greu trece timpul asta! Cand iti doresti sa treaca mai repede, parca sta pe loc...Iar eu, disperata dupa ceva semnale de gravideala, tresar la fiecare junghiulet, la fiecare tura la toilette si tot asa...Astept sa-mi vina sotul acasa sa-i mai pasez si lui din grijile mele legate de "o fi? au ba?"... Totusi, simt ca ceva se petrece acolo inauntru, dar nu stiu ce, asta e marea dilema!
toate fetele si weekend placut!
_
Cu bobocelul in burtica!
Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!

Alesia (30.10.2007)