"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici-2
Raspunsuri - Pagina 12
adrianaady spune:
Mada La multi ani fata draga!!! sa fi sanatoasa, fericita si sa vina in curind minunea in viata voastra 
lalitica2000 spune:
mada un buchet de

si multe 

pentru o fata asa de draga si sufletista tine. La Multi Ani! Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi!
Lali
29+ 
mada23 spune:
Multumesc mult!
Adriana....
tare
Lalitzicule...
burtica de bebe David , ma bucur mult ca sunteti bine si cresteti frumos.Am vazut ca pe 18 te duci la Iosup si cumnatica mea are programare atunci, pe la 11 parca . Tin pumnii sa-i vezi fatzuca frumoasa
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
magdita spune:
Buna fete dragi,
Mirela
, imi pare sincer rau. Multa putere s-o luati de la capat
.
Mamipui
, R_ocsy
, bine ati venit printre noi. Va urez sa va impliniti visul
cat mai curand.
Madutz
, La multi ani si aici scumpa mea, sa fii sanatoasa, fericita si binecuvanta cat mai curand cu un bebe sanatos
.
MamiLali
, ma bucur ca sunteti bine, bafta multa pe 18 dec
.
Va pup pe toate si Doamne ajuta, sa auzim numai de bine
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
mirela2 spune:
mada pup
magditza asta, mergem mai departe
ma informez acum cum rezolv sa fac et cu congelati, mai am 2 embrioni, sper sa reziste la decongelare si s o ia din loc frumos.
pupi fetelor si lma andreelor
mamipui spune:
buna fetelor.la multi ani celor care au numele de andreea sau andrei
[url=http://lilypie.com]
[/url]
[/url]
tamaryllis spune:
Mada, 

Laaaaaaaa muuuuuuuulti aaaaaaaaaaaani!

incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
mamipui spune:
buna dimineata fetelor.la multi Romania
[/url]
[/url]
elly_me spune:
Salutare fetele
Eu sunt fff bucuroasa
DEECLAR Z1- (dupa 78 zile de asteptare) au venit rushi singuri- natural (fara Utrogestan).
Am baut doar extract de mladite de zmeur.
Sunt dependenta de acest extract.
Este senzational.
Oricum- mi-a venit ff putin (cantitativ)- dar mie asa imi vine de fel.
Sper sa ajung maine dim. la medlife sa-mi fac inhibina B si ceva legat de chlamydia trachamatis - parca (analize din sange.
Mi-am facut si ureaplasma, microplasma si chlamydia din secretie vaginala si au iesit ok.
Deci sunt fffffffffffffff bucuroasa.
Ma bucur de parca as fi
.![]()
![]()
![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
Liana30 spune:
La multi ani romanilor!!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"