Prietenie la Plesneala..*78*..La Multi Ani!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

ma primiti si pe mine?
vin cu ganduri bune
toate plesnitele

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

te primim,te primim..dar lasa gandurile bune...ia pune mana tu frumusel si vezi daca treci testele de pe prima pagina....

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

andata, pup bebelina ta, care intre timp a mai crescut. probabil deja rezolva probleme la matematica! si inghetata pe alese, de portocale, capsuni sau vanilie cu nuca.

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

kari, m-ai bagat in boala cu atatea sortimente de inghetata. sunt genul care si in plina iarna mananca inghetata pe strada. Si cu bebelina ai dreptate. Rezolva probleme grele de mate de genul "daca am 10 degete, pe care il bag primul in gura sau cate incap deodata?". Deci e avansata, a trecut direct la matematici aplicate

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Io vreau inghetata de portocaleeeee

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

si sa va povestesc o intamplare,poate va fac sa zambiti putin;

doar ce ne cumparasem masina,si intr-o sera plecam sa ne plimbam prin oras,mergem prin port,stam la o tigare,sotul,nu eu,eu la o cioco calda ca era un frig afara de crapau pietrele,dar de,noi fara copii,ce era sa facem,mai bantuiam si noi;
la un moment dat ii zic sotului sa mergem pe o strada undeva mai departe,erau fff multe lumini si nu stiam unde duce acea strada si ce este incolo,spre ea;
ma rog,ajungem acolo,sosea asfaltata,multe lumini,era undeva langa un liceu,dar despartea strada de liceu ,un lac de agrement,cam asa ceva;
oprim masina dar mai la intuneric,nu faceam nimic,jur,doar stateam de vorba,sotul fuma si eu cu picioarele sus pe bord ca imi era cam frig si muzica canta,si eu ma tot balansam pe scaun de se misca masina;si mare imi fu mirarea cand langa masina apar politistii de frontiera,bat in geam,sotul deschide si intreaba care e problema;la care politistul ne cere sa ne legitimam,eu fara buletin la mine,ca doar nu plecasem la vot,sotul il avea,ca avea toate actele la el,eu nu...
la care incepe politistul ca ce cautam acolo,noi zicem, am iesit la plimbare si ne-am opritla o tigare,ala zicea sa spunem adevarul ca daca nu da prin statie sa ne verifice,eu ii zic ca suntem sot si sotie,el nu,sa ii spun adevarul,am venit la produs,nu>?
sa mor de inima,ca ala insista atat,pana la urma zice,hai plecati acasa si gasiti alt loc de fumat si de vorbit,ca altadata va duc la sectie
doamne,nu imi venea sa cred,zic ia uitwe ma,pe cine trebuie sa ia politia,nu ia,ne ia pe noi,casatoriti cu acte in regula,si ala zicea ca m-a adus la produs,ca sotul e pestele si astept clientii..

asa ca,de atunci ne-am lecuit de mers la intuneric sa fumeze si sa stam la barfa singuri,mai bine stam acasa si ne iubim...cu puiul nostru,la caldurica si la un film misto;
asta e am patit-o,dar eram asa speriata

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

va salutasem in capitlu vechi adr na va re-salut si aici

Chiar daca nu sunt de un intre voi vin sa petrec si eu alaturi de voi

am adus bauturaaa

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Cinezee esti bine?E totul ok?

*Miracolul nostru*

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

rhoneea multam fain de intrebare

chiar sunt bineee[ nu ma mai gandesc de loc la ce a fost , ci la ce ar trebui sa fac ]astept sa imi vina Cm dupa interventie si apoi nu situ de unde sa incep investigatiile in ce loc sa ma duc

ganduri ''banale'' poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

rhoneea multam fain de intrebare

chiar sunt bineee[ nu ma mai gandesc de loc la ce a fost , ci la ce ar trebui sa fac ]astept sa imi vina Cm dupa interventie si apoi nu situ de unde sa incep investigatiile in ce loc sa ma duc

ganduri ''banale'' poate

ma bucur ca esti bine,este important sa fii optmista si sa privesti cu incredere spre viitor si nu uita ca ce-i al tau,e pus deoparte!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Mihaela pai nu ii vad rostu sa ma tot macin ptr ceva care nu ai cum aduce inapoi...doar ca am si eu momentele mele cand prefer sa imi ajut sora , grijindu-ma de nepotele si sa stau putin deoparte de pc

ptr toata lumea daca stii sa ''vezi'' e pus ceva deoparte

Mergi la inceput

Cinezee, noi suntem aici... Daca ai nevoie de un umar (nu stiu pluralul), stii unde gasesti. si

Mergi la inceput

mare rugaminte mare...

Frunzaream acum ceva minute blogul lui mariussimiuc, stiti voi care, ala cu retete minunate. Am observat ca participa la un concurs pe gustos.ro; in dreapta paginii ei, sub sigla cu concursul blogurilor gustoase e listuta cu sectiunile la care participa.
Tot ce trebe facut e inregistrarea pe gustos.ro, care se face in mai putin de 1 min, si apoi votarea.
Sunt binevenite cat mai multe voturi, mai ales ca fiecare nu poate vota decat un blog pe sectiune (votati primul blog care apare, are motto-ul blogului ei).
Deci cine o iubeste pe mihaela - mariussimiuc si a incercat macar una din retete... zdup pe gustos.ro si votati

P.S. Mihaela, sper ca nu te superi pe mine, nu?

Mergi la inceput