Prietenie la Plesneala..*78*..La Multi Ani!
Raspunsuri - Pagina 2
ralualexandrei spune:
Cinezee un gin tonic pt mine ,te roooog
La multi ani plesnitelor sa fie cum va doriti sa aveti parte de bine si de sanatate
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
andru_mami spune:
ralualexandrei-pe mine nu ma bagi in seama?
pupici si spor la treaba
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
kari-
sarumana de primire;
am indraznit si eu sa vin aici la voi,ca-i atmosfera placuta,cu bautura,pregatiri,party,ce mai ,exact unde imi place,si cum imi place,veselie multa,misto in clubul vostru.
pup toate fetele si abia astept sa le cunosc pe toate
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
vicky-te salut si aici,sunt prin zona
am indraznit si eu sa vin aici la voi,sper insa sa nu deranjez pe nimeni cu nimic.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
si sa va povestesc o intamplare,poate va fac sa zambiti putin;
doar ce ne cumparasem masina,si intr-o sera plecam sa ne plimbam prin oras,mergem prin port,stam la o tigare,sotul,nu eu,eu la o cioco calda ca era un frig afara de crapau pietrele,dar de,noi fara copii,ce era sa facem,mai bantuiam si noi;
la un moment dat ii zic sotului sa mergem pe o strada undeva mai departe,erau fff multe lumini si nu stiam unde duce acea strada si ce este incolo,spre ea;
ma rog,ajungem acolo,sosea asfaltata,multe lumini,era undeva langa un liceu,dar despartea strada de liceu ,un lac de agrement,cam asa ceva;
oprim masina dar mai la intuneric,nu faceam nimic,jur,doar stateam de vorba,sotul fuma si eu cu picioarele sus pe bord ca imi era cam frig si muzica canta,si eu ma tot balansam pe scaun de se misca masina;si mare imi fu mirarea cand langa masina apar politistii de frontiera,bat in geam,sotul deschide si intreaba care e problema;la care politistul ne cere sa ne legitimam,eu fara buletin la mine,ca doar nu plecasem la vot,sotul il avea,ca avea toate actele la el,eu nu...
la care incepe politistul ca ce cautam acolo,noi zicem, am iesit la plimbare si ne-am opritla o tigare,ala zicea sa spunem adevarul ca daca nu da prin statie sa ne verifice,eu ii zic ca suntem sot si sotie,el nu,sa ii spun adevarul,am venit la produs,nu>?
sa mor de inima,ca ala insista atat,pana la urma zice,hai plecati acasa si gasiti alt loc de fumat si de vorbit,ca altadata va duc la sectie
doamne,nu imi venea sa cred,zic ia uitwe ma,pe cine trebuie sa ia politia,nu ia,ne ia pe noi,casatoriti cu acte in regula,si ala zicea ca m-a adus la produs,ca sotul e pestele si astept clientii..
asa ca,de atunci ne-am lecuit de mers la intuneric sa fumeze si sa stam la barfa singuri,mai bine stam acasa si ne iubim...cu puiul nostru,la caldurica si la un film misto;
asta e am patit-o,dar eram asa speriata
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
ralualexandrei spune:
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Un gin tonic de la mine Andru mami si reeeelax nu esti singura,am patit-o si eu cu ursu cand iesisem sa discutam pe strazi, undeva in jurul orei 1 dimineatza,cum stateam cu socrii ,discutam pe strazi sau in baie,acu' discutam numa' in baie din cauza gorobetilor care ne intrerup mereu.
andru_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Un gin tonic de la mine Andru mami si reeeelax nu esti singura,am patit-o si eu cu ursu cand iesisem sa discutam pe strazi, undeva in jurul orei 1 dimineatza,cum stateam cu socrii ,discutam pe strazi sau in baie,acu' discutam numa' in baie din cauza gorobetilor care ne intrerup mereu. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
pai mai trimite-i pe la bunici sau daca nu,pe la mine,facem cu schimbul
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andata spune:
Alina, buna ideea cu veselia.
Miha, inspirat titlul. Chiar aveam nevoie sa mai ies din gandurile astea negre- albastre.
Adrianka, de ce te scuzi ca te-ai bagat? Baga-te in continuare, cu incredere. Nu muscam . micutul Yiannis, ca e nascut in aceeasi zi cu sotul meu
andru_mami, bun venit la noi. Crezi insa ca daca ne trimiti si scapi de teste? Sa stii insa ca mi-a placut intamplarea. Si eu umblu tot fara acte la mine, in timp ce "sosul" din dotare le are in permanenta.
Kari, eu ma bag la inghetata, multam fain.
Delphi, uneori graba e buna, cel putin cand e vorba de veselie, ca si asa cu criza asta nu prea sunt multe motive.
Cinezee, impresii de prime luni de casatorie? Ceva poze?
Deci sa traim, sa inflorim, si la anul de-om voi, tot aici ne vom gasi
alta rima nu am gasit
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
kariguld spune:
andata, pup bebelina ta, care intre timp a mai crescut. probabil deja rezolva probleme la matematica! si inghetata pe alese, de portocale, capsuni sau vanilie cu nuca.
Cineze, ce mai faci tu?? sper ca esti bine si optimista!!!
Ralu, sa ciocnim un gin tonic!
andru-mami, ceva teste ai facut? pupici lui Andrei!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!