Timisoara Impreuna! (163) Bun venit, Ghiocica!
Raspunsuri - Pagina 16
andanii spune:
In sfarsit mi-au adus ieri bateria la chiveta din bucatarie am apaaaaa ... doamne da greu a fost atata timp fara apa la bucatarie
Facut bagajele, le am la mine , la 4 plec iau copil de la scoala apoi partenera de acasa si plecam sa ne tineti pumnii maine dimineata intre 11-14 , va rogggg multumesc
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
anda spune:
imi si io finutzu drag, sper sa-l vad la moaca zilele astea si pe el, sa-l pup live.
dana, bafta, tinem pumnii.
Ramane cum am stabilit, la 18 IN UNIRII LA FANTANA.
O U T S T A N D I N G S
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
aidaciolac spune:
hai ca am prins si eu un picior de net ... sper sa si trimita mesajul ,
... deci a ramas 18 , e bine si e rau ca o sa vin de la dintzar si nu cred ca o sa pot sa pap ceva , deh , daca m-a apucat si pe mine acum dintzareala fara sa am probleme , doar asa preventiv , o sa sufar ca nu infulec cu voi
... gata , trimit sa nu se indese picioru asta undeva si sa nu mai trimita mesajul
pup gasca
silvana75 spune:
'neata la 3 juma dimineta
azi e black friday, ziua cu reducerile alea multe la magazine, trebe sa fiu la job la 5 asa ca acu imi beau cafa.
Dana, bafta!
Geta, ieri am bagat smotru la greu pentru ca dupa mutat prize, gaurit pereti, smirgluit si zugravit o ramas a urmat smotruiala.
Maria, ma bucur ca mergeti spre bine, pup apasat
fug ca e tarziu distractie faina diseara
vickip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac hai ca am prins si eu un picior de net ... sper sa si trimita mesajul , ... deci a ramas 18 , e bine si e rau ca o sa vin de la dintzar si nu cred ca o sa pot sa pap ceva , deh , daca m-a apucat si pe mine acum dintzareala fara sa am probleme , doar asa preventiv , o sa sufar ca nu infulec cu voi ... gata , trimit sa nu se indese picioru asta undeva si sa nu mai trimita mesajul pup gasca Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
aida...daca te duci numa preventiv o sa poti manca....
andanii spune:
imediat plec si eu spre Turda ... ramaneti cu bine zuzelor distractie faina diseara la care va-ntalniti si sa va ganditi la noi maine .... sa ne tineti pumnii sa luam finala
va pup pe toate
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
andanii spune:
Vickip cu scuzele de rigoare (il bleaga ce sa fac) La multi ani sotiorului tau ,sa fie sanatos si sa traiti impreuna fericiti toata viata
ANDANII
Mihi spune:
distractie la intalnire!!!...poate trec si io in viteza sa va vad in ora de carate a copiilor...au carate de la 7 la 8...numa sa va gasesc.
mihi 33+
Mariaa spune:
Dana, bafta si sa fie cu medalie
Dani, multumim frumos Criss,
Mihule, sa-ti vina huzbantu rapid si bine home
Geta, las ca va trimis poze pe mail cu hushiotii, sunt mortali ca arata ca nista gogosi pufoase cu ochi albastrii acuma dana, sunt prea mici sa-i dau acuma, mai putin.
te tenteaza ce vorbisem prin vara?
Silvana cum stati?
noi stam la caldurica, pleaca al meu la lucru la 6 si nu pot veni.
dixtractie faina
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor