PRIETENE FARA TITLU (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bey unde evadarati,numai io muncesc la PC ? Acum am o "pauza" adica listez de fapt.Si mai rumeg ceva dulce, plus o gura de cola ca am baut doar o cafea azi.
Am profitat ca Tudor doarme de vreo doua ore si Ghita e in oras,"pi shentru" cu Diana.Tocmai sunt la coada sa cumpere ceva placinte.Eu mi-am comandat cu varza si cu mac
Noi inca nu am auzit nimic cum ca nu ne-ar da voie la serbare.INGRID la voi cum e?

In alta ordine de idei am intrat in o noua epoca a diversificarii
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-11-25/15:03:42
Mi-a fost lene sa storc strugurii aia si inspirata de una de la zmeurici am taiat boabele in doua,am scos semintele si i-am dat sa suga asa direct din boaba.A iesit cremenal - nu imi mai dadea drumu' la mana,tinea cu ambele manute de-a mea.Cred ca si daca i-as da sarmale ar baga ca spartu' in el

INGRID vai mie nu stiu ce info cautam aseara si am nimerit pe site-ul cu attachment parenting - AP ala drag tie Ioaii ! Interesant foc,exemple de la un trib cum isi poarta bebeii cu ei in brate peste tot si cand lucreaza si cand alearga ... tra la la , super fain.Nu tu colici, nu tu batai intre copii lumea perfecta Si l-am pus si io pe Tudor vreo 5 minute in portbebe prin casa,na sa fiu AP .Si am mai dansat,fatait colo colo, ca sa fac conta cu el in brate nu ma vad neam Noa si azi m-am trezit bine blocata de sale bine mersi Asa ca ma las de AP momentan .

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Io recunosc... am disparut azi ca de pe la 10 la 13 am bagat un mega dupa care au trecut niste prieteni pe la mine , apoi mers luat copilul de la gradi. Cand m-am dus sa-l iau el vroia sa mai se joace cu copii am mai stat juma de ora pe-acolo... Apoi am fost pe la mama si-am ajuns abia pe la 6 acasa. Am trebuit sa pregatesc ceva de papa pt seara.. asa ca acum am luat iarasi o pauza. astept sa vina tanti care ne face masaj... sa ne mai destresam un pic.

MONI - super misto cartea cu fabule. La noi chiar e un targ de carte zilele astea... cica au reduceri... mai bine comand de-acasa decat sa strabat Bucurestiul de la sud la nord.
Cred ca va fi foarte fericita Diana cu catile cele noi.
Eu ii iau si cartile de la Jurnalul care au si CD cu povesti(sapt asta au fost 5 povesti Fratii Grimm), in plus de luni am vazut ca scot Enciclopedii pt copii (25 sapt) la Adevarul. Vreau insa sa iau o carte de Matematica, am vazut la Cora cu 35 lei ... dar imi plac si alea cu fabulele rau de tot.
Legat de Piticlic si lui Nicolas ii place sa o imbrace si accesorizeze pe papusa aia... cica mami ii pun "cancofii"=pantofii...

Piua si revin.

LILIANA 29+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

LILI enciclopediile de la Adevarul m-ar interesa si pe mine,dar inca nu am dat de ele pe net sa vad cam cu ce-s.Celelalte cu Cd nu le mai iau ca aveam toate povestile respective.
Eu de pe site-ul de pe care am comandat, au suportat ei transportul prin fan courier, pentru ca am depasit suma de 200 lei - am cumparat de 202 lei In general cumpar asa de pe net doar la sarbatorile de iarna sau de Paste.Carti si jucarii,altceva rar.Si majoritatea au reduceri la unele carti de sarbatori.
Pe poisson rouge http://www.poissonrouge.com/ il stie Nicolas? Ca si mie imi place.Intr-o zi am vazut-o pe Diana ca facea cu oja niste unghii Avea sticlute cu oja de atatea culori ca m-as fi jucat si io

De cand a venit Diana sta la masuta si face pe puzzle ala de 100.L-am lasat acolo strategic de-aseara.S-a apucat ea singura,doar ca de cca jumate de ora abia a reusit sa o faca pe Alba ca Zapada.Pana face si piticii ... si marginile he he ... mai ales c ase tot intrerupe sa il dragaleasca pe Tudor.Eu i-am zis ca poate sa il termine si maine,dar ea sustine ca il va face azi Nu prea cred ca e in stare,mai ales ca e moarta de oboseala: direct de la gradi a plecat direct in oras si abia la aproape ora 20 au sosit!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moni tocmai am vazut Prima mea Enciclopedie cu Winnie (natura, animale, pamantul) in oferta de la Cora cu 34,99ron pai de la Adevarul sunt la 11,99ron cum dealtfel au fost si cartile Disney. Cauta pe net la editura Egmont si o sa o vezi.

Merg sa ma uit pe poisonrouge.. sper sa nu ma impuste Robert daca-l bag pe-al meu si pe net.

LILIANA 29+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

http://www.adevarul.ro/cultura/Enciclopedii_pentru_copii_0_158984583.html LE-AM GASIT
[Mda, sa vad cum arata prima si poate ca le-oi lua si pe-astea ... desi mai are doua enciclopedii generale.

Mergi la inceput

Am facut subiect nou.
Poftiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145448

Diana e inca pe baricade la puzzle de 100: a facut deja trei pitici Precizez: singura,ca cu mine l-a mai facut ea (adica eu marginile,ea centrul)

Mergi la inceput