PRIETENE FARA TITLU (54)
Raspunsuri - Pagina 19
miraklucker spune:
Brandusa
sa fi sanatoasa si iubita!!
Multumim de urari. Copii s-au distrat de minune. au fost pana la urma vreo 15
, dar noroc ca apartamentul e mare si s-au impratiat care pe unde. am rugat vecinii de la parter sa fie intelegatori si a fost bine. Daria le smulgea din maini de la colegi cadoul
si o zbughea in camera ei la despachetat, musafirii sa se descurce singur, iar Seline era ajutorul la despachetat.
. eu.......am lucrat sambata pana la 12, la 2 cand au venit copii inca nu eram gata cu totul. Fetele nu erau nici imbracate, nici aperitivele nu erau gata. Dar a fost mai bine asa, copii si asa nu au mancat decat cipsurile si prajitura,
Cristinaaaa, ce pofta mi-ai facut cu sarmalele. De mult am in gand sa fac si eu. Ultima oara cand mi-am amintit
si am avut timp, nu am gasit varza murata (numai la un magazin gasesc), cred ca pana la Craciun nici o sansa sa le fac.
la frumosul tau.
......va pup. eu capitulez. Nu va mai spun ca stiti, sunt superobosita si nu mai am timp de nimic. Sunt frustrata si suparata pe mine insumi. vreau mai mult timp cu copii. sper ca la sfarsitul anului sa stiu ce fac. Inca astept un raspuns de la firma noua de cand pot sa lucrez cele 4 zile ale mele si sa-mi dau demisia aici. E mult, mult prea mult pentru mine. Sapt asta voi lucra inclusiv samabata toata ziua si 3 ore duminica
.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
Denisam spune:
Ingrid-sotul nu stie mai ca ma scoate colegu' ca de fire e gelos, si abia am avut sedinta cu el sa puna osul sa mai faca si el ca iara mi s-a dereglat tiroida,noroc ca doar unul din cele 3 teste de hormoni,de cand cu Alex
-si e bine sa mai am unul careia sa ii pese din cand in cand de tine,nu, ca vb ta cu al meu nu apuc sa ies cu copiii dupa mine..
Cristina-bravo pt Razvan
Mai am uitat sa va zic ca am masurat copii-Emma are 111cm si de cand cu raceala arata cantarul ca a pierdut juma de kg, o sa mai verific diseara, ca poate cine stie.. Iar Alex, desi sta cam 8-9 h doar cu apa , 2-3 bisuciti si f. putin lapte, e tot la 14,3 kg..sanatosi sa fie, ca le-om duce..
Merg sa mai termin si eu ceva ore de somn , ca azi noapte am pierdut vreo 2h ca amindoi s-au trezit, Emma scurt, dar Alex s-a frichinit vreo 1h si ceva, o fi fost luna plina, habar nu am ce au avut..nasol e ca am de facut o ciroba diseara, dar o termin eu pina al 10.15 ca sa ma bag apoi la somn...
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
teolinda spune:
Buna dimineata!
Asa hotarata eram aseara ca azi sa rezolv niste treburi ca ... spre dimineata pe asta micu din burta l-au apucat niste rasuciri de nu pricepeam ce mi se intampla. Cu greu m-am miscat si pregatit sa-l duc pe Nicolas la gradi. Naspa e ca am abandonat ce trebuia sa fac azi... adica sa ma duc la Adm Fin sa clarific niste sume pe care mi le cer astia ca fiind regularizari din impozite... si nu prea au de unde sa iasa banii pe care mi-i cer ei. Si nici nu vor decat 139 ron de la mine si tot atat de la Robert. Eram curioasa de unde au scos sumele... si de ce nu ne-a zis de ele cand am radiat ultima masina.
Cristina n-am mai ajuns nici dupa masuta
... ca ma simt ciudat. Adevarul e ca de 2 zile ma tot agit... ieri chiar m-am enervat din cauza astora cu Adm Fin.... si mi-e teama sa nu dau in altele asa ca azi mi-am luat PAUZA si sa mai bag si niste somn eventual.
MONI - moamaaa cata meniu ai insirat tu acolo...
bine ca ai chef sa le faci.Felicitari Dianei pt concurs... ca mi-am adus aminte. Avem si noi un concurs "Smarty" pe 2 dec. Sunt curioasa ce-or face.
Cat despre copii mari stand calare pe bebei... am mari emotii ce-o sa faca si Nicolas cu frate-su. Azi dimineata pe la 6 ne-am trezit pt prima data decand ne-am mutat la etaj... cu Nicolas peste noi. Ma si mir ca a nimerit sa urce scarile asa buimac de somn
. Probabil cand va fi frate-su alaturi se va duce in camera lui
... sper sa nu se urce peste el in patut
.
Aseara ii zicea mama sa ramana la ea... ca dimineata doar trece strada si ajunge la gradi iar el s-a pus pe plans ca "cine doarme in patul lui masina
". Dimineata cand i-am zis ca a lasat masinuta pat singura mi-a zis ca "nu e cu celelalte jucarii, nu e singur patul
".
Cu numele inca nu ne-am pus de acord
.. adica io tot zic iar Robert se tot stramba. Probabil ca pana cand se va naste nu vom sti exact. Eu vroiam Petru Bogdan. El a zis ca nu vrea Petru... nu ca de Bogdan ar fi prea incantat
. Apoi i-am zis ca daca pe primul il cheama Nicolas ... si multa lume mi-a zis ca m-am inspirat de la greci... sa-i pun lu' asta micu ILIAS
care in greaca stiu ca vine de la Ilie
. Evident ca s-a strambat si la asta... ramane de vazut ce ne-o inspira cand se va naste mai mult ca sigur. Nu ma mai gandesc prea mult nici la nume asa cum nici la nasi nu m-am mai gandit
.
DENISA - sa ai fun cu colegu' mai ... poate te scoate din starea ta de stress. Sanatate copilasilor... vor recupera ei kg... stai
linistita. Dupa parerea mea e mai greu sa ai un copil grasut decat unul slabut.
Ingrid te astept azi cu noi relatari si cu freza cea noua.
Ursulina ce faci bre nu mai zici nimic nici de tine nici de Raisa?
Piua merg sa-mi prepar capuccino.
LILIANA
29+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Lili, ca tot esti ultima care intrebasi de mine, iaca iti raspund: freza cea noua e pe aparat, n-am descarcat-o, pana acum am facut curatenie in poze, vai mama ce era in comp. Toate pozele intr-un singur folder. Vroiam sa spal cele 4 scaune de la masa, n-am apucat. Vroiam sa mai scriu si la voi...acum pe ultima suta de metri ca fug dupa Diana peste o jumatate de ora.
Numele pentru cel mic cred ca il vei gasi dupa ce nasti. Daca sunteti asa nehotarati.
Petru e frumos, Andrei mi-as fi pus daca aveam baiat, mai e si Vlad, Marius...astea sunt strict gusturile mele. Pe moment, ca as mai avea multe.
Cu administratia financiara rezolvi tu, bine ca ai stat acasa, nu-i cazul sa te ambalezi prea tare acum. Cine stie ce tumbe l-au apucat pe bebe din burtica.
Moni, felicitari pentru premiu Dianei! 
Dar de ce nu fotografiezi desenele de la gradinita? Nu le au afisate? Cum sa cauti pe ditamai site-ul? Imi plac toate desenele ei.
A facut pana la urma puzzle de 100? Diana si-a dat o gramada din ele, a ramas cu 2 de 100 bucati si 2 de 160. Haha. Astea ultimele nu stiu cand le face. Probabil cand va sta acasa, in vacanta.
Denisa, deci sotiorul nu stie...mah, vezi ca barfa circula iute. Doamne fereste sa afle Dragos, daca spui ca e asa gelos.
Emma e inalta bine, eu n-am mai masurat-o pe Diana. Dar la kg, zau ca n-a castigat, tot pe la 15 se invarte, e foarte usurica.
Mira, LA MULTI ANI FRUMOASEI DARIA!!
A avut un tort splendid
, de ciocolata, nu? Ce frumos ai imbracat-o, fustita era tare dulce.
Ai mult de lucru, foarte mult, chiar ca se impune o pauza. Tin pumnii sa pleci de acolo.
Astery, ce fain a cantat Razvan LMA!
Super! M-am uitat cu fiica-mea la poze, a fost foarte incantata de el, tot intreba cand vine la noi? Il place...
Si la Moni baga din top, tot cand mai vine Diana de la Arad? Chiar cand?
Hai ca ma imbrac sa merg dupa ea.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
asteryaro spune:
www.dropshots.com/asteryaro4#date/2003-09-06/19:34:04" target="_blank"> CANTA SI TU MAI TARE, NU TE AUD!!!

Cristina si
Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
Buna ziua,eu sunt la cafea.Am mai tras un pui de somn cu Tudor de pe la 9 la 11 ...
MIRA iti tin pumnii cu serviciul sa se aranjeze odata treaba.Mi-a placut in poze mai ales cum era Daria machiata la ochi ![]()
DENISA tot inalta e Emma! Diana am mai zis,abia 104 cm mi-a iesit ca are.Si Alex vad ca are fix kilele Dianei ... Pana la urma vine soacra-ta sau nu? Sau mai bine vine socrul,amicul tau
(nu ma injura
)
LILI ai grija mai,te-ai prea ambalat,ti-am zis sa mai stai locului ca de pe-acum se poate intampla orice ... Pe bebe nu-l culci cu voi in camera la inceput? La nume de baieti mie imi mai plac Gabriel, Dinu, Mihai ... sunt multe de unde sa alegi.
INGRID ai cumparat calutul? Pune o poza si cu el daca da.
In privinta desenelor din concurs n-am ce fotografia ca le-au trimis la concurs si nu se returneaza - a intrebat Ghita educatoarea si a zis ca era vorba de niste pomi si jos niste fructe de toamna,asa ceva.Deci nu cine stie ce.Si ce mai aveau expus la gradi din activitatea de zi cu zi sunt in general tot desene colorate de ei,sau pictate sau colaje.Nu le-am mai fotografiat ca am multe si poate si mai faine colorate acasa de Diana.Eu preferam sa ii puna sa si deseneze deja , nu numai sa coloreze,v-am mai zis.De puzzle 100 am scris ca nu s-a mai apucat aseara.Degeaba ca nu mai e asa de pasionata de puzzle.Daca era, il facea demult singura si pe asta,ca ai vazut la ala de 54 ca daca isi pune ambitia poate.Intre puzzle si desen alege clar desenul.Si eu
Bine ca i-am luat o gramada de puzzle cadou
Dar sper sa ii atraga atentia alea cu geografia si anatomia,doar unul de 100 mai e asa cu imagini din povesti.Eu n-am dat puzzle defel ca le tin pentru Tudor.Si dupa aia sper sa mai am nepoti de la fratelo,de-aia le mai pastrez o vreme ca si alte chestii in stare buna.
CRISTINA
E mortal! Si ce patruns e de eveniment
! Tot mai bine pronunta cuvintele
Mai are vreo litera ce nu o poate pronunta? Ca nu mi se pare.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
asteryaro spune:
Buna.
Am gatat si eu pe ziua de azi: aspirat, aerisit, o masina de rufe (care mai trebuiesc intinse pe sarma), o ciorbita de gaina (de la socru) dreasa cu ou si am pus si leustean, o mancarica de cartofi + salata verde cu ceapa verde si varza rosie.
Am mancat si mi-am amintit de filmuletul no. 2, asta pe care l-am pus acum. Si mie mi s-a parut destul de elocvent.
Moni, da, mai sunt consoane care nu "ies": G,J,L,Z,R,S (pe ultimile doua nu le astept, sunt cele mai dificile, cand or vrea, atunci sa iasa), si sunete gen: gi, ge si altele. Si constructiile au devenit mai complexe, propozitii, fraze... este minunat iar eu tot surprinsa sunt de el, si ffff mandra, nah
.
Mai nu-s greu de facut sarmalele, dar mi-e o sila uriasa sa fac foile, sa le tai. Mooor, urasc faza asta. Am s-o rog pe Nana sa-mi faca ea varza. Si nici varza la murat n-am pus, pai unde, doar in balcon, in hol, unde
sa mai tin si butoi cu varza? Are socrul pusa si pentru noi, asa ca luam de la el.
Lili
, imi pare rau ca nu te simti bine
. Cred ca excesele, ca de obicei, nu fac bine. Las-o'ncolo de masuta, cand poti, daca poti, ok, nu-i bai deloc.
Denisa, sper sa gasesti solutia miraculoasa si sa revii la normal. Cheama ajutoare, daca chiar trebuie.
Mira, super fain s-au distrat copiii vostri, LA MULTI ANI DARIEI!!! sa creasca mare si sa fie sanatoasa, asta este cel mai important. Iar tie iti tin pumnii, sa scapi de jobul asta tampit
.
Ingrid, sa ne spui ce-a mai facut Diana
.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
Mie mi-a venit comanda de carti pentru Diana
Sunt incantata mai ales de Corpul uman carte-puzzle http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-11-25/13:16:16
dar si de celelalte.
Precis va face Diana o mutra cand va vedea scheletul ala ca stiu ca nu ii place
dar ma bazez ca e adaptabila.De exemplu aseara am nimerit la Tv muzica simfonica si a zis sa schimb ca nu ii place (ei ii place populara
) . Atunci am inceput sa ii enumar fiecare personaj la ce instrument canta , sa ii atrag atentia cum se "ambaleaza" unul sau altul din concertanti in asa fel ca in momentul in care am vrut sa schimb postul nu m-a mai lasat: a ajuns la concluzia ca "acum imi place"
Mi-a parut rau ca interpretau aia chiar o piesa anosta rau,dar ii caut eu pe youtube ceva fain si o sa ii mai pun,sa prinda gustul si de asa ceva.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
monica70 spune:
CRISTINA parca tu ai zis ca ai cumparat microscop,l-ati inaugurat? Se vede ok? Ca am vazut intr-o oferta de carrefour parca microscop + telescop vai ce faine ar fi pentru Diana mea! Nu mai tin minte cat costau,dar destul ... M-ar interesa cum se vede la telescop in special ca ei ii place universul
Nici eu nu am privit niciodata la un telescop asa ca nu am o idee decat vaga.
Mdaa de fapt achizitia mai necesara ar fi un tzarc pentru Tudor,am vazut in Real la 130 lei , nici nu stiu ce sa fac sa iau sau ba.La Diana mi-a picat bine cateva luni,aveam unul luat cu imprumut ...
monica70 spune:
Am mai studiat un pic cumparaturile si chiar va recomand si cartea cu fabule de la Teora e numai buna pentru varsta lor: pe fiecare pagina (si-s multe pagini) e cate o fabula scurta de tot ,iar pe pagina alaturata imaginea
si concluzia fabulei.Foarte educativa. V-am pus si cu ea vreo cateva poze : http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-11-25/14:17:42
La fel imi place cartea cu cele 80 de povesti din toata lumea,sunt numai povesti de care nu am auzit pana acum - ca tot cam epuizaram clasicele.Pana si cartea de colorat cu lunile si anotimpurile e draguta,are cate o strofa pe fiecare pagina.Aia cu Tom si Jerry ... e chiar doar de colorat,dar cum ii place Dianei de ei,o fi incantata.
In concluzie, sunt multumita,avem ce citi tot noutati cateva luni bune.