M-am hotarat..........adoptie(67)
Raspunsuri - Pagina 21
dpluhovici spune:
buna fetelor,
LA MULTI ANI! Va dorim un an plin de bucuri, sanatate si fericire,
noi suntem foarte bine, ne pregatim sa mergem la munte (maine plecam) "pitica" abia asteapta, ne tot intreaba "mami, acum plecam".... Am facut 5 ani, ne-am distrat si ne distram de minune (am pus poze pe mail). Suntem indragostiti de mica noastra printesa, pe zi ce trece ne uimeste mai mult exp."mami am o idee stralucita", bineinteles ca era o mica prostioara, dar pe noi ne incanta orice idee. Inca mai vb de bunica de la Suceava, dar in rest suntem bine, aaaaaaaaaa era sa uit ca, intr-o seara m-a intrebat unde am nascut-o la tara sau la Bucuresti, eu m-am blocat dar sotul a fost pe faza si i-a zis ca in strainatate la Suceava. Este un copil adorabil, sunt o mamica fericita si foarte foarte foarte mandra de "piticania" mea.
va pupam, mami si Antonia Dasha
IT spune:
Buna tuturor fetelor! Nu v-am mai citit de mult si sper ca nu e prea tarziu sa va urez un An Nou mai bun si cu implinirea tuturor visurilor, alaturi de dei dragi!
dpluhovici.. Multa, multa fericire si bafta in continuare..Sa aveti parte de clipe minunate impreuna!
Va pup
eleia spune:
Salut fetelor,
Indraznesc sa ma alatur si eu grupului. Pana mai ieri eram aspiranta la statutul de burtica, acum sunt aspiranta la statutul de mamica. Am vazut aici in ultima perioada multe fete pe care le stiu de la FIV (am citit doar nu am scris acolo).
Ne-am hotarat sa adoptam si noi un sufletel. Ne-am tot gandit la lucrul asta de ceva timp si acum intram in actiune. Am citit aproape toate capitolele care s-au scris aici, m-am intristat alaturi de voi, m-am bucurat, ...si vroiam sa va spun ca sunteti minunate, TOATE. Am invatat mult de la voi si mi-ati dat puterea sa fac pasul asta.
Astazi sper sa ajungem sa depunem cererea si sa luam lista cu acte.
misha71 spune:
eleia bine ai venit! sa ai un drum lin si cit mai scurt catre puiul tau.
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)