M-am hotarat..........adoptie(67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

criss81..sa stii ca eu nu team uitat..si team admirat din umbra
sper ca ma mai tii minte tu

ce frumuisca sa facut teo
dar ce probleme a avut?/ afost bolnavioara???

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

La multi ani cu multa bucurie, tuturor! Multa iubire si veselie sa va inconjoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

LA MULTI ANI !

2010 SA FIE ANUL IMPLINIRILOR VOASTRE !

PARINTII SA FIE SANATOSI, PITICII SA CREASCA MARI SI FRUMOSI, IAR FETELE IN ASTEPTARE SA NU-SI PIARDA SPERANTA SI CREDINTA, SI SA-SI GASEASCA CAT MAI CURAND !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

[quote]citat din mesajul lui crisis81

Hello!
Ma mai tineti minte?

SIGUR CA NU TE-AM UITAT.
Un an nou minunat alturi de micuta Teo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81
Hello!Ma mai tineti minte?Eu recunosc ca nu am mai accesat DCul de luuuuni de zile. Dar nu am uitat.... nu am uitat nimic si pe nimeni.Am trecut prin clipe grele, momente pe care nu le doresc nici celor mai mari dusmani ai mei. Important este ca Teo e bine, are deja 8 luni si este in continuare, pentru mine, cel mai minunat copil din lume.Va pun POZE cu minunea mea, care va spun sincer, daca nu exista in viata mea, nu stiu daca mai eram om acum. O sa va povestesc mai pe larg cu alta ocazie poate. Important e ca acum totul e bine.Un an nou plin de impliniri pentru toata lumea!
Cris mami de Teodora"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Heloo, LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI !!!!Criss nu te-am uitat si sunt alaturi de tine si sper sa treci cu usurinta peste clipele grele din viata ta .Uneori viata este  cruda cu noi dar toate sunt trecatoare si speranta ca ziua de maine va fi mai buna, mai ales ca in viata ta este o mica printesa care te poate ajuta sa treci pesste toate. TEO este un vis implinit care a devenit realitate acum 8 luni . Sa fii mandra de realizarea ta si sa treci mai usor peste greutati, pentru ca speranta moare ultima !!! Te pupam si iti dorim multe bucurii si dorintele tale sa se implineasca in acest an 2010!!! Claudia si Bianca ChristinaSabina,Sorilea, Diciu,Misha,Liliana,Asi, Anca Popescu,Ioanaalice,Anca Wish,Dpluhovnici, Maria_t,Miha74 LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE VOUA SI PUIUTILOR VOSTRI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Buna fetelor si LA MULTI ANI!
In 12 ian avem termen pt incuviintare; am mai avut unul in 21 dec. dar..........nu a fost sa fie.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La multi ani tuturor! Fie ca in anul ce a sosit sa vi se implineasca cele mai imposibile dorinte

Drum bun, licurici iubit!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

LA MULTZI ANI !!!nu am prea scris in ultimul timp....dar v-am citit....fie ca anul acesta sa va aduca impliniri!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

LA MULTI ANI An nou fericit tuturor, cu multe impliniri si multa sanatate

dpluhovici, ce mai faceti?? daca ne citesti scrie un rand ca sunteti bine, te rog

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

LA MULTI ANI, UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI.
La noi anul a inceput bine. La fix 3 luni dupa depunerea dosarului am fost anuntati ca putem sa ridicam atestatul. Acuma sa vedem pasul 2, si cel mai greu.
Va pup
Dana

Mergi la inceput