Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)
Raspunsuri - Pagina 17
deeva73 spune:
Buna ziua fete si Cipicah,
cami antonia Tare imi pare bine de Alina, of Doamne de i-ar fi de leac operatia. Daca as sti cum i-as da zile de la mine, toate pe care le mai am. Ca iad mi-i sufletu' pentru mine lupta s-o gatat, numa' un singur lucru mai vreu sa nu ma mai trezesc dimineata cu aceeasi osanda, cu acelasi pahar din care beau de 30 si ceva de ani.
Si va mai zic un singur lucru, picatura umple paharu' iara nu galeata. Eu am primit ieri ultima picatura.
V-am pupat
, va doresc s-aveti o viata buna, mai buna ca a me'!
Claudia
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
housepocket480 spune:
Deevanu pre inteleg mesajul tau. poti sa ne explici. Ma cam ingrijorezi. Ce s-a intamplat?
Mama lui Matei Alexandru
happymum spune:
deeva care-i motivul pentru ultima picatura? Doamne, ce e cu tine... ca ne sperii...
Blog
magdita spune:
Deeva
, ce se intampla cu tine? Stii ca aici ai cu cine sa vorbesti si un umar pe care sa te sprijini. Te asteptam sa ne spui prin ce treci, poate te putem ajuta, macar cu o vorba buna.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
happymum spune:
livsy, draga mea, nu am de ce sa ma supar. eu mai primesc pe mail de la site-ul crestin ortodox diferite articole... si uneori cand am timp le postez aici...
eu insami am postat in trecut retete de post... si chiar am cautat pe net astfel de retete. recunosc.
mi s-a parut insa interesant punctul de vedere al autorului, si am zis ca poate va interesa si pe voi. de aceea am postat aici.
Blog
laurraa spune:
buna dragele mele!
cami_antonia, ma bucur enorm pentru Alina si sa dea Dzeu sa se faca sanatoasa
sandaa, livsy, va multumesc, iar pt un fratior sau surioara nu indraznesc sa sper sa nu-L suparam pe Dumnezeu; daca El va crede de cuviinta ca o sa avem si al doilea bebe,Doamne Ajuta, dar nu avem curajul inca;
madalinutza, ma bucur din suflet si sa dea Dnul sa traiesti aceleasi sentimente
eu sunt tare mahnita ca nu am reusit sa ma spovedesc de cand am nascut,nu am mai fost la biserici cum faceam inainte si ma simt tare rau si incarcata....ca nu am timp, dar stiu ca nu exista aceasta motivatie....sunt bucuroasa ca am reusit sa merg cu Maya la Sf.Cuv.Parascheva sa ii atinga moastele si sa o ating de icoane.
pupici
merg sa pregatesc de mancare pt bebe si familie
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
georgia_c spune:
deeva , nu te lasa DD acus in post
.. roaga-l sa te ajute si daca te face sa te simti mai bine .. te asteptam sa ne povestesti oful tau
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
cami_antonia spune:
deevaaaaa
vezi cum lupta adi si alina?
care chiar nu prea au multe sanse decat sa i se prelungeasca putin viata ... si tot nu au abandonat lupta
asa tre sa lupti si tu
tu esti sanatoasa
ai de lucru
ai sott
ai parinti
nu mania pe Dumnezeu
fiecaruia dintre noi
i se umple paharul
si mie mi s-a umplut
s-au cel putin asa credeam
dar uite ca nebanuite sunt
Caile Domnului
si acum zambesc chiar daca
am milioane de alte motive
pt a fi ingrijorata
da pur si simplu
ma rog si ma las in mana lui Dumnezeu
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Theiuta spune:
Ma bucur din inima pentru Alina
DEEVA...indraznesc sa spun ca noi, fetele tale de la acest subiect, TE IUBIM, auzi?! Sa nu faci vreo prostie!!!
Scrie-ne draga noastra, scrie-ne!
Na, ca acum nu stim ce e cu ea...ooooffffff...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!