Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am intrat
sa va dau vesti bune
si sa multumim lui Dumnezeu
Alina e bine
azi a mers primii 10 metrii tinuta
si acum seara
am vb cu ea pe internet
au coborat din salon
la internetul clinicii
si am vazut-o
arata minunat
nu-mi venea a crede
este cum era inainte de prima operatie
parca nu credeam ca e ea
era foarte mandra de ea
si foarte hotarata sa faca un bebe la anul
sa ii ajute Dumnezeu
azi si fratelo
era in sfarsit
putin mai destresat
mai increzator
si luminos la fata

offffffffff
draguta de ea
ce e mai rau
este ca tumora
se poate regenera
deoareceprofesorul a spus ca este agresiva
asteptam rezultatul de la anatomopatologice
si atunci ne va zice mai multe

LAURAA ne bucuram ca ne-ai scris
SANDAA te pup
va pup pe toate care sunteti prin zona
DOAMNE AJUTA!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Buna seara fetelor!

cami astea sunt niste vesti minunate. Slava Domnului!
Iata ca a trecut o saptamana de post si eu is la capatul meniului... cred ca am sa-l iau de la capat, ca sunt in pana de idei.
livsy in weekend am fost in satul natal al lui Nicolae Labis, nu departe de Manastirea Slatina, zona frumoasa de munte.
laura, sanda .
O seara buna, liniste in suflete si rugaciune cu folos,
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

angel

di meniu de post pe care il ageez enumar
ciorba de cartofi sau de fasole
spanac cu orez
salata orientala
tocnita de cartofi
fasole batuta sau fasole iahnie
orez cu multe legume in el
sos de ciuperci
piure
muraturi
vinete
zacusca
cred ca le poti roti
si mai cauta e net
caci vei gasi nenumarate retete

te pup si doamne ajuta!
yoyoyo bine ai venit!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Cami am asteptat aceste vesti bune despre Alina. Bunul Dumezeu si Maicuta Sfanta sa ajute sa fie sanatoasa si sa i se implineasca visul de a deveni mama
Sa ne tii la curent cu vesti despre ea.
Sandaa
Livsy
Angel, noi savuram zilnic diverse salate (salata verde, morcovi, telina, sfecla rosie,varza, ardei, rosii, ceapa, fasole rosie, porumb, lamaie, ghimbir si in zilele de dezlegare la peste asezonam cu ton- diverse combinatii care sunt super bune) si paste din orez , grau fara ou, sau paste din porumb- cu legume sau soia granule, ciuperci .
Sunt multe, multe retete, timp sa avem sa le facem

pentru toti cei aflati in suferinta trupeasca sau sufleteasca

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara!

Cami, minunate vesti! Multumim Lui Dumnezeu si va asteptam si in continuare cu vesti la fel de bune!

Sandaa, iti MULTUMESC din suflet!! Si eu iti doresc asemenea si te astept sa imi implinesti dorinta O calda imbratisare plina de recunostinta de la mine!

Angel, eu trebuie sa recunosc ca-i dau cu soia din greu, cum se spune (desi nu cred ca e chiar asa de sanatoasa, ultraprelucrata asa cum e ea si in plus ma intreb ce post mai este acesta, branza de soia, lapte de soia, chiftele de soia, cremvursti de soia.... Insa chiar nu am avut timp sa gatesc, piata nu am aproape si imi vine foarte greu... si ajung la supermarketul de la parterul blocului si ii devalizez de soia... Asta doar asa ca un exemplu - prost, de altfel). O mancare foarte buna de post (mie imi place foarte mult) si foarte usor de pregatit si foarte sanatoasa este hrisca (se gaseste la plafar). Se fierbe ca si orezul (trei masuri de apa la una de hrisca), cam 15 - maximum 20 de minute si impreuna cu morcov, ceapa, ... sau pe acestea le putem adauga nitel calite. Se mai poate pune patrunjel si orice alta leguma care da gust si se potriveste cu celelalte. Se mai paoate pune si sos de tomate sau ketchup sau se poate servi... stiu si eu? cu maioneza din soia??... glumesc....

Apoi... linte - se gaseste... la supermarket. Se fierbe si o putem face salata sau supa. Este hranitoare si sanatoasa. Merge cu morcov, patrunjel, ceapa si foarte bine cu usturoi, care ii da un gust mai pregnant ca ea nu prea are gust. Cine doreste o reteta super usoara de supa cu linte sa imi spuna.

Intresesant mi se pare ca niciodata nu am dat retete aici pe forum, iar acum, dupa ce a postat Happy Mum acele comentarii despre faptul ca nu e cazul sa ne transformam in post in vanatori de retete, ne-am apucat sa facem exact asta... Eu, sincer, o consider o modalitate in plus de a ne bucura de post si chiar din sulfet ma bucur ca Angel a adus vorba ca asa mi-ati mai dat totusi si mie niste idei. Happy mum, sa nu te superi!!!!! Eu sincer am fost de acord cu acele invataminte cand le-am citit. Dar sper ca nu am ajuns sa facem din retete un scop in sine....

Va imbratisez pe toate cu multa multa dragoste!

Psalmul 66

Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor. Pentru instrumente cu coarde

1. Dumnezeule, milostiveste-Te spre noi si ne binecuvanteaza, lumineaza fata Ta spre noi si ne miluieste,
2. Ca sa cunoastem pe pamant calea Ta, in toate neamurile mantuirea Ta
3. Lauda-Te-vor pe Tine popoarele, Dumnezeule, lauda-Te-vor pe Tine popoarele toate.
4. Veseleasca-se si sa se bucure neamurile, ca vei judeca popoarele cu dreptate si neamurile pe pamant le vei povatui.
5. Lauda-Te-vor pe Tine popoarele, Dumnezeule, lauda-Te-vor pe Tine popoarele toate. Pamantul si-a dat rodul sau.
6. Binecuvanteaza-ne pe noi, Dumnezeule, Dumnezeul nostru. Binecuvanteaza-ne pe noi, Dumnezeule, si sa se teama de Tine toate marginile pamantului.

Sa fie de folos!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Cami, ma bucur din suflet pentru vestile despre Alina, mi-au dat lacrimile citind postarea ta, este incredibila aceasta schimbare dupa operatie, ne rugam in continuare ca medicii sa ii gaseasca un tratament care sa ii stopeze recidiva. Dumnezeu e mare si minunile Lui nenumarate.
Laurra, chiar in dimineata asta ma gandeam la tine, ca nu ai mai scris demult, imi esti tare, tare draga si nu uit unele lucruri pe care ni le-ai povestit despre minunea ta, nu uit cand dupa ce ai nascut-o ai stat o noapte intreaga treaza doar sa o privesti si sa te minunezi de comoara ta . Este un lucru pe care l-as face si eu... Asa ca esti in sufletul meu si ma bucur mult ca ai intrat sa ne mai povestesti de ea .
Yoyoyo, felicitari pentru cele 15 saptamani de sarcina, sa ai parte in continuare de o sarcina usoara si la termen un bebe sanatos .
Pogonici, eu te sfatuiesc sa tai raul din radacina, stiu ca e greu psihic sa accepti varianta asta, dar, din tot ce am citit pana acum, nu ai nicio sansa nici prin FIV pentru ca acel lichid omoara embrionul din uter. Ai grija de tine.
Livsy
Pup toate fetele si post usor si fara ispite in continuare .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna dimineata fetelor,o zi cat mai placuta va doresc
CAMI-ce veste minunata,Doamne ajuta sa fie bine in continuare si la anul sa fie si graviduta asa cum isi doreste

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!!!
Cami: Tare mult ma bucur sa aud ca Alina e bine!! Slava Bunului Dumnezeu!!!! Si sa fie asa cum isi doresc: la anul sa fie parinti!!
Va imbratisez cu mare, mare drag pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

cami, alrak, livsy multumesc pentru idei! Nu imi fac eu griji ca mor de foame, c-am postit de cand imi aduc aminte, dar vreau sa mai diversific meniul, deoarece posteste si fetita mea cu mine. Asta e tot. Sper ca nu s-a suparat nimeni din cauza asta si poate ideile voastre sunt de ajutor.
Doamne ajuta si spor in toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor.....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie24.htm

Mergi la inceput