oligoastenoteratozoospermie 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

didiloo, nu numarul e interesant la formele normale, ci procentul

sabrinela, conteaza pe noi; suntem aici si te sustinem daca ai nevoie de incurajari

Mergi la inceput

in cat timp se da rezultatul la spermograma, la szeged ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

in cat timp se da rezultatul la spermograma, la szeged ? dupa 30 de minute Sa spuneti cuma ajungeti la clinica ca vreti spermograma, astfel esti condus in camera si daca mai trebuie sa asteptati la rand va fi gata pana intrati.
Noi insa nu am primit rezultatul in mana, doar verbal mi-a comunicat dna dr dar nefiind suficient pt IA nu am mai intrebat de detalii.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Didiloo,intr-adevar, uita-te pe analiza si spune-ne procentul de forme normale. Trebuie sa fie 40% minim.
Iar operatia in antecedente conteaza foarte mult, chiar daca fost facuta la o varsta mica(inteleg ca a facut-o la doua luni, deci a fost o criptorhidie unilaterala?!). In urma unei operatii pot aparea aderente, defecte de irigare ale tesuturilor, care deci nu se mai pot hrani cum trebuie...

Mergi la inceput

tveety, mercic pentru detalii
gata, maine dimineatza la 5 plecam
sper sa avem succes
cred ca vom iesi din tara pe la arad ...
iar acolo nu stim, inca, unde vom dormi; ori ne ajuta gyongyi, ori ne cazam la hotel; vedem la fata locului
maine sa aveti o zi usoara la munca, apoi un weekend linistit
o sa va "simt" lipsa, fetelor
va pe toate si vorbim pe duminica seara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

tannoo! bafta multa!!! te asteptam cu vesti!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

buna dimineata

in legatura cu rezultatul spermogramei la synevo...sunt praf oamenii aia....sau aparatura lor e praf...noi cand am facut prima data la synevo spermograma i-a iesit 1.300.000/ml si tot nu i-au scris nimic de mobilitate, motilitate etc...nr prea mic, a 2 a spermograma la Moisa a fost de 100.000/ml si ne-a spus exact cat este mobilitatea, formele anormale...absolut tot...asa ca eu chiar nu recomand Synevo

tanno bafta muuuuuulta!!!! va tin pumnii si ma rog pt voi

alla nu ai mai facut beta, nu?

va pup pe toate si ne citim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

m-am uitat la analiza...sunt 50% forme normale. cred ca asta e bine.
in legatura cu aceea operatie care a avut-o cand era mic, nu stiu prea multe despre ea. i-am spus urologului dar nu a zis nimic, iar ca ar fi fost criptorhidie unilaterala, sincer chiar nu stiu...am citit acum pe internet ce ar fi asta, dar eu nu stiu daca despre asta a fost vorba la el...poate. oare ar trebui sa mai investigam in legatura cu asta?
vulturas de acord in legatura cu synevo.

Mergi la inceput

tannoo mult succes!

Mergi la inceput

tannoo mult succes!

Mergi la inceput