Locul fetelor Nou-Venite (44)
Raspunsuri - Pagina 11
jesia spune:
neata tutror....
flori 
trutzi saru`mana de ceiut...e tare bun 
Astept sa treaca uratii....parca nu mai am rabdare odata
....sper sa am un final fericit luna asta
altfel mai incerc si luna viitoare
ca altceva ce pot sa fac...speranta moare ultima 
Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
Jesia eu iti tin pumnii stransi stransi pt finalul fericit de luna asta... 
Hai bb
de jesia 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Jesia eu iti tin pumnii stransi stransi pt finalul fericit de luna asta... ![]() Hai bb de jesia ![]() ![]() ![]() |
saru`mana mana

Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
hello fetele|!
am mai aparut si eu dupa o lunga absenta
vin cu vesti bune de la eco
am o mogaldeata de 10 sapt... cu tot ce ii trebuie.. manutze.. picioruse... inima care bate k o locomotiva.. este totul ok... si dr. ne a zis ca probabil 50% ar fi putzos.... exact ce imi doresc eu ... a zis k poate imi zice cu exactitate luna viitoare....
sunt fff fericita!!!

atat despre noi
asa creste bebicu
10+

Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo hello fetele|! am mai aparut si eu dupa o lunga absenta vin cu vesti bune de la eco ![]() am o mogaldeata de 10 sapt... cu tot ce ii trebuie.. manutze.. picioruse... inima care bate k o locomotiva.. este totul ok... si dr. ne a zis ca probabil 50% ar fi putzos.... exact ce imi doresc eu ... a zis k poate imi zice cu exactitate luna viitoare.... sunt fff fericita!!! ![]() ![]() atat despre noi ![]() asa creste bebicu 10+![]() |
Ce frumos ai povestit Ale.
M-ai facut sa visez...

Felicitari din suflet!!!

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo hello fetele|! am mai aparut si eu dupa o lunga absenta vin cu vesti bune de la eco ![]() am o mogaldeata de 10 sapt... cu tot ce ii trebuie.. manutze.. picioruse... inima care bate k o locomotiva.. este totul ok... si dr. ne a zis ca probabil 50% ar fi putzos.... exact ce imi doresc eu ... a zis k poate imi zice cu exactitate luna viitoare.... sunt fff fericita!!! ![]() ![]() atat despre noi ![]() asa creste bebicu 10+![]() |
Felicitari!!!

Sa dea Dumnezeu sa fie baietel exact asa cum iti doresti tu

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Ale 3 cm?...pai e ditamai flacaul![]()
felicitari viitoare mamica si sa ne tii la curent cu toate noutatile
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
aleesicoo spune:
si eu care credeam ca e prea micut... oricum nu avea el treaba cu mine.. ma ignora total
...s-a intors cu fundul la mine... si la sfarsit s-a pus pe o parte.... probabil ii era somnic si noi il deranjam![]()
asa creste bebicu
10+

trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo si eu care credeam ca e prea micut... oricum nu avea el treaba cu mine.. ma ignora total asa creste bebicu 10+![]() |
Ce dragut, m-am topit pe scaun cand am citit

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica