In loc de chimicale ... ce?
Raspunsuri - Pagina 2
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Deci dupa parerea voastra putem sa le dam fara probleme crenvusti si pateu si cipsuri si ciocolata la copii, ca doar oricum e poluat mediul exterior si oricum folosim telefoane mobile? Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Asa zboara kg mele... |
Dupa parerea mea,subiectul asta are de-aface cu adultii si nicidecum cu ai nostri copii.
Citisem o data pe forum aici un citat" Cel mai puternic supravietuieste" ...ce zici?
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
cristina22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Deci dupa parerea voastra putem sa le dam fara probleme crenvusti si pateu si cipsuri si ciocolata la copii, ca doar oricum e poluat mediul exterior si oricum folosim telefoane mobile? Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Asa zboara kg mele... |
nuuu, le dam fructe si legume
http://www.adevarul.ro/articole/urme-de-pesticide-si-in-produsele-bio.html
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
puisorul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina22
nuuu, le dam fructe si legume http://www.adevarul.ro/articole/urme-de-pesticide-si-in-produsele-bio.html C+C=Andrei "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata." |
Pai daca si in cele bio s-au gasit urme iti dai seama ce pline de pesticide sunt cele normale?
Nu inteleg ce e asa gresit in a te informa cu ce te speli sau cu ce te dai pe piele? Daca poti alege produse care sunt cu mai putine chimicale, de ce sa nu o faci? Ca si pret nu sunt extraordinar de scumpe( cel putin cosmeticele) asa ca de ce nu?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
LindaZ spune:
Multumesc de pareri. Cred ca chestia cu cosmeticele si detergentii are valoare daca inainte ne schimbam si regimul alimentar, altfel e prea putin.
Mihaela Zaharia
www.parenting.ro