Vitamine romänesti de pretutindeni(35)
Raspunsuri - Pagina 8

ceska777 spune:
M-am gandit sa va spun de-o carte de povesti care apare duminica la Targul de Carte Gaudeamus din Bucuresti.... noi o facem cadou de Craciun. Daca le cititi copiilor in limba romana uitati o mostra din stilul autoarei....
http://www.reclama ilegala - xxx/citeste-o-poveste/
Cartea se poate comanda online aici: http://www.edituraaramis.ro/carte/povestile-domnisoarei-firicel--i17884?sess_id=0ca75996727460ef5743daee80bd7315
Are si CD iar vocea e a autoarei, o voce de miere, Ada Demirgean lucreaza in Radio.
Noi am comandat trei exemplare, unul pentru noi, doua cadou.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

zuzi.simona spune:
codruta , la multi ani, iar ajung mai in urma, scuze
ieri am fost toata ziua pe drumuri, de la 4 dim la 8.30 seara, brussel, charleroi, eclere ...
maine am sedinta la scoala deci pe seara ma da la mal, oricum e super ca lumea ca suntem pe mosel deci ma pot duce acasa deseara si pe jos
alex trecem prin trier dar eu is acasa nu stiu cand ma imbarc iar, poate prin luxemburg...mergem in franta acum. a nascut adriana, ditamai baietoiul! sper sa-i gasesc deja acasa maine
va pup si sanatate
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

anangel_lexi spune:
Simo, sa-i traiasca baietelul! S-au mutat, sau tot in apartamentul acela stau? Sa inteleg ca treci prin Trier si nu ai timp sa ne vedem? Lasa, trebuie sa veniti intr-o zi in formatie completa pe la noi!
Ceska, multumim pentru link. Witchie nu mai da si pe la noi, pe forum?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

celesta spune:
Neatza fetele
va anunt ca de ieri is nemtoaica cu diploma mi-am ridicat Einbürgerungsurkunde, m-am pozat alea-alea pt Ausweis, etc
Clau, de emotie am plecat strangandu-i cu lacrimi in ochi mana lui Frank si am uitat sa mai prestez un striptease... desi dupa cum bine stii eram pregatita, toata dupa amiaza repetasem in fata oglinzii pana stiam dansul si cu ochii inchisi Promit sa ma revansez data viitoare, prin martie parca, cand va fi party ala
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui celesta Neatza fetele ![]() va anunt ca de ieri is nemtoaica cu diploma ![]() Clau, de emotie am plecat strangandu-i cu lacrimi in ochi mana lui Frank si am uitat sa mai prestez un striptease... desi dupa cum bine stii eram pregatita, toata dupa amiaza repetasem in fata oglinzii pana stiam dansul si cu ochii inchisi ![]() ![]() ![]() ![]() „Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele” |
Bine ai venit in Republica, cat despre dans, daca l-ai omis pe asta nu-i bai,dar vezi ca acolo la party se pune accent pe traditiile fiecaruia,asa ca exersezi un batacanda daca vrei sa-i dai pe spate :))))))))
un we minunat sa aveti.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

celesta spune:
citat din mesajul lui claudia74 Bine ai venit in Republica, cat despre dans, daca l-ai omis pe asta nu-i bai,dar vezi ca acolo la party se pune accent pe traditiile fiecaruia,asa ca exersezi un batacanda daca vrei sa-i dai pe spate :)))))))) un we minunat sa aveti. INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario ![]() Banatule Colt de Rai ![]() Fete de nota 10 ![]() 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells |
Mersi fata, bine v-am gasit!
Pai la party te iau si mergem amandoua leganat de manutza

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

ramonaiani spune:
Buna seara.
Barbata-meu a fost plecat in Brazilia saptamana asta, am fost singura acasa cu puii. si colac peste pupaza, mi-a picat si netul, 2 zile n-am avut nici net si nici televizor (TV prin cablu e de la aceeasi companie). Noroc cu telefonul, ca altfel ma strangeam de gat singura aicea . Daca se potolesc furtunile si avioanele pot decola / ateriza in siguranta, maine la pranz imi vine sotul acasa.
Am vazut ca ati schimbat numele capitolului. cuvantul ala 'de pretu-D-indeni' e cu intentie sau e greseala de tastat?
Claudia am citit ca esti implicata in actiuni umanitare. Iti trimit PM, bitte raspunde-mi si mie ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

ramonaiani spune:
Sa nu uit: Celesta, felicitari pentru reusita! (acum poti sa le ceri ajutor de somaj, ca esti de-al lor )
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

claudia74 spune:
citat din mesajul lui ramonaiani Am vazut ca ati schimbat numele capitolului. ![]() Claudia am citit ca esti implicata in actiuni umanitare. Iti trimit PM, bitte raspunde-mi si mie ... Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
Nu e nici o greseala Mariana,avand in vedere ca avem deja doua repatriate s-a schimbat si numele subiectului

Celesta tre sa ne punem pe treaba atunci,sa exersam,sa dam comanda la baticuri de solduri cu galbeni multi si sutiene cu paiete sa face show nu gluma, de sarmele cu mamaliga ma ocup tot eu

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

claudia74 spune:
mda e greseala de tipar,acu bag si eu seama, va corecta Miki cand va fi pe faza, tre sa intelegem ca e very happy.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10