Vitamine romänesti de pretutindeni(35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

cami, daca vrei noi itzi putem traduce intrebarile, fratele tau sa i le inmaneze doctorului si acesta tot asa sa dea raspuns in scris si noi traducem cu placere.

De ex, intrebarea cu "s-au extirpat toate tumorile" se traduce asa:

"Wurden alle Tumore entfernt"?

Doamne-ajuta!

claudia, doamna cu pricina e si directoarea gradinitzei din pacate, si cu plangeri "oficiale" mi-am atras mai tare beleaua pe cap. Oricum , sunt persoane cu probleme mai grave , cumva le rezolv eu pe-aste ale mele.
apoi chiar si tu primesti putzin, eu as fi vrut minijob, macar sa pastrez in mana ce castig. Mai caut, cine stie ce se iveste.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.

In primul rand, la multi ani Daria! Cu intarziere... Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii si fratii tai!
Eu saptamana trecuta mi-am scrantit piciorul si am stat in medical, de aceea am lipsit. Am o orteza pe care trebuie s-o port pana miercurea viitoare. Iar acasa inca nu avem nici telefon nici internet...
Monik, pacat ca a trebuit sa refuzi oferta de job, dar sunt sigura ca se va ivi altceva.
Adina, imi pare tare rau ca ai probleme cu educatoarea, nu-mi vine sa cred ce a putut sa-i faca lui Fabi... Fii-mea, la cat e de sperioasa la faze din astea, probabil ca ar fi facut un soc!
Cat despre job, nu stiu ce sa te sfatuiesc, nu ma pricep deloc la cat costa o ora de lucru, habar nu am. Oricum iti doresc mult succes in ceea ce ti-ai propus.
Clau, ce a patit Andi? Sper ca acum sunteti bine! E super vestea cu transportul, ma bucur enorm! Tine-ma si pe mine la curent cand trimiti si iti trimit eu prin posta ce am si eu de trimis, e OK? Sau poate dam o fuga cu masina, daca ne primiti

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ale va primim cum nu te tin eu la curent iubita!

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Buna dimineata, ce e cu linistea asta? Hai ca dau eu cafeaua sau ceaiul, dupa preferinte.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

LA MULTI ANI,cuscra!!!!!

Sanatate,dragoste si bani multi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata tuturor !
Haideti la cafa si daca vreti si nu va uitati la calorii ....si o bucata de tortulet !
Poze habar nu am sa pun , asa ca .....
Ma gindesc cu drag la voi , toate si va doresc sa aveti o zi frumoasa si linistita !
Multumesc cuscra !Va doresc si voua toate cele bune si pupam printesa cu ochi albastri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

SA TRAIESTI SAGETUTZO, LA MULTI ANI CU SANATATE,FERICIRE SI TOT CE E MAI BUN IN VIATA SA AI PARTE

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

La multi ani, CODRUTA!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Noiembrie, la multi ani fericiti! Sa fii sanatoasa si voioasa mereu!
Fetelor, am o intrebare intrebatoare la voi: stiti vreo florarie in Germania care sa faca lumanari de nunta, ca cele din Ro, adica cu ornamente florale si tot tacamul?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Fetelor e cineva interesat de un pui de cocker american, auriu, de 7 saptamani. E o fata din romania care e aici cu puii, i-a fatat cateaua cit a fost aici, a avut 6 pui, si 3 mai are, 2 masculi si 1 femela, cu toate vaccinurile la activ, dar fara acte. Vrea 400 de euro pe pui in conditiile in care unul cu acte costa cam 700-750.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 26+

Mergi la inceput