Diferenta de varsta intre copii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Cred ca sunt avantaje si dezavantaje oricum as lua-o!
am vazut frati si frati. mi-as dori sa pot sa fie nedespratiti,sa nu se certe...e un ideal care oricare mama si-l doreste,dar sunt realista,stiu ca nu va fi asa. hotararea e luata,din ianuarie cand Ana face 1 anisor(sa o pape mama [pe ea) incepem si noi sa lucram la bb 2.
sa dea Domnul sa fie bine!
va multumesc mult de raspunsuri!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Hop si eu cu parerea. Eu am un singur pui, dar imi doresc foarte multa sa apara si al doilea cat mai repejor. Am sperat sa raman pana la inceputul postului (14 nov), dar nu cred ca am ramas. Nu am curaj sa-mi fac testul ca sa nu ma deprim. Acum abia astept sa treaca postul sa revenim la "proiectul" nostru. Stiu ca sansele sa raman cat alaptez sunt mici, dar mi-ar fi placut foarte mult sa fie diferenta mica intre copii si mai ales sa nasc din nou vara.

Lisa, iti doresc sa ramai usor si repede!

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna fetele,

Diferenta de varsta intre fetele mele e de 5 ani, da parca mi-as fi dorit sa fie ceva mai mica sa zicem 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Hop si eu cu parerea. Eu am un singur pui, dar imi doresc foarte multa sa apara si al doilea cat mai repejor. Am sperat sa raman pana la inceputul postului (14 nov), dar nu cred ca am ramas. Nu am curaj sa-mi fac testul ca sa nu ma deprim. Acum abia astept sa treaca postul sa revenim la "proiectul" nostru. Stiu ca sansele sa raman cat alaptez sunt mici, dar mi-ar fi placut foarte mult sa fie diferenta mica intre copii si mai ales sa nasc din nou vara.

Lisa, iti doresc sa ramai usor si repede!

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Ce se intmpla daca ramai gravida in post?
Tot postul sa inteleg ca dormiti 'spate in spate' ?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Intre cei doi copii ai mei sunt aproape 6 ani diferenta. Prima e fata, al doilea baiat. Ea se enerveaza de cate ori el o copiaza, iar pentru el, ea e motiv pentru "dar de ce ea are voie si eu nu?"
Tin foarte mult unul la celalalt, dar se sacaie tot timpul.
Cred ca diferenta de varsta e prea mare, eu cred ca max 2 ani este diferenta ideala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vai fetelor,ma uit la Ana si de abia astept sa ii fac un fratior sau surioara. normal ca o sa am o sarcina cu stres din cauza rh negativ pe care il am . ana il are pozitiv,mi s-a administrat vaccinul,dar na...tot ma gandesc

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput