spalat covoare
Raspunsuri - Pagina 3
Elyante spune:
Eu am dat la Nufarul anul trecut in octombrie toate covoarele din casa care erau aproape noi dar ne fusese sparta casa si doua dintre ele s-au patat cu praf din acela negru in urma luarii de amprente.Nu mica mi-a fost mirarea cind le-am primit inapoi exact cum le-am dat. Petele nu reusisem sa le scot nici eu cu diverse produse de curatat covoare dar m-am gindit ca ei folosesc alte metode de curatat. Dar se pare ca nu. Ma gindeam sa le scot in vara asta in curte sa le frec eu cu peria dar mi-e sa nu le stric mai ales ca sint toate din lina.
ingridnen spune:
Sotzul a lucrat sambata asa ca nu a putut merge la Nufarul sa ia covoarele. Deci mai stau in suspans pana sambata asta
Sper sa arate bine, chiar nu pot sa le frec cu peria in curte, sant din lana.
Acum cativa ani a scos sotzul covorul din sufragerie si l-a spalat in curte, au intrat culorile una intr-alta, arata oribil.
Ingrid si Cristi 7 ani
ingridnen spune:
Gata, am luat covoarele de la Nufarul.
Arata superbine, sant foarte multumita.
Avand in vedere ca toata iarna s-a tavalit catelusa pe ele, plus ca a fost si in calduri Nici nu ma asteptam sa iasa toate petele.
Ingrid si Cristi 7 ani
alexacoroi spune:
Cat ai platit atunci? Acum mi se pare scump 21Ron/mp. Eu am gasit pe net o oferta la alta spalatorie din asta de top, dar mai ieftin, plus ca au acum o promotie cu voucher daca completezi un formular la ei pe site.
Vine primavara, ne pregatim de curatenia generala ;)
Catalishka spune:
Scriu aici ca poate mai ajuta pe cineva...
Am curatat covoarele la Top Clean, in Carr4 Colentina, insa au mai multe centre in Bucuresti. Am un covor crem extrem de pretentios, insa rezultatul este super OK !!! Pretul a fost si el bun, 16 lei per mp, ceea ce inseamna aprox la jumatate de curatatoriile unde era 10-12 lei per kg. Am cautat mult timp o curatatorie ok ca pret si servicii, si in sfarsit am gasit!
Mica-mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catalishka Scriu aici ca poate mai ajuta pe cineva... Am curatat covoarele la Top Clean, in Carr4 Colentina, insa au mai multe centre in Bucuresti. Am un covor crem extrem de pretentios, insa rezultatul este super OK !!! Pretul a fost si el bun, 16 lei per mp, ceea ce inseamna aprox la jumatate de curatatoriile unde era 10-12 lei per kg. Am cautat mult timp o curatatorie ok ca pret si servicii, si in sfarsit am gasit! Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009 Ce-mi trece prin cap |
Cum a fost cu transportul, le-ai dus tu covoarele sau au venit ei acasa, cate zile a durat pana au fost gata ?
Catalishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mica-mica
Cum a fost cu transportul, le-ai dus tu covoarele sau au venit ei acasa, cate zile a durat pana au fost gata ? |
Le-am dus eu la ei, a durat 7 zile lucratoare