Oradea (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

e iarna!!!
Ati vazut ca a inghetat??

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Aoleu, inca n-am iesit, dar pare groaznic de frig... Oricum, e primul an de mult timp cand astept zapada, sa vad ce reactie are Luca si sa-i iau sanie.

CRIS, sa stii ca te faci vinovata ca mi-am luat milka desert (batoane endi-bo n-am gasit, cred ca pot sa spun din fericire), e super buna. Si tot ieri m-am suit pe cantar si m-a apucat depresia

Monica, mami de Luca Andrei si 14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

nu-ti fa probleme de cantar.Intre un alaptat si o fuga dupa Luca, nu vei avea timp de milka desert si sigur te faci manechin

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

e iarna!!!
Ati vazut ca a inghetat??

Ioi- nu-mi spune, pentru ca e singura noapte din ultimele 2 luni in care am uitat peste noapte geamurile rabatate la balconul cu flori. Nu-i de mirare, aseara am avut o durere ingrozitoare de cap timp de o ora si jumatate si n-am mai realizat ca le-am lasat deschise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Azi facem cinste,asa ca:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SE SARBATORESC,AZI DE SF>ANDREI!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI!

Monica, mami de Luca Andrei si 14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani la toti cu numele de Andrei si Andreea!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ANDREELOR si ANDREILOR

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Moni-sa-ti traiasca baietzoiul, ca e tot Andrei!!
Laura-la multi ani Andy!!

Noi avem o familie de Andrei:bunic, tata si kupil
Sa ne traiasca!!!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

La noi e gripa in familie. Mai intai cumnata, apoi nepotica, apoi tata-sau, acum mama.
Eu sunt bine deocamdata, dar nu stiu cat ma tine. Cumnata zicea mai in gluma, mai in serios, ca pe mine nu ma prinde gripa ca-s vitaminizata cu ouale de prepelita.

Mergi la inceput