Oradea (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

In 1 decembrie am fost si aseara...e cam pustiu...mergea o singura masinuta, ca nu erau amatori, la kurtocs am fost noi si inca o persoana, gheretele sunt aproape toate inchise..

E iarnaaa!!

Vacanta placuta la pitici!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

"Fulgi de nea" in "sera" mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ufff, cand vad la tv ca astia in tara au atata zapada de n-o mai pot duce, ma apuca ciuda... Sa ne trimita si noua din ea! Dar poleiul sa si-l tina Acum sunt mare amatoare de zapada, ca de, stau acasa, nu merg la servici, dar acum cativa ani, mai ales cand eram in Bucuresti, sa nu fi vazut fulg de nea.

Monica, mami de Luca Andrei si 16+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Moni-ai gura de aur!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Uraaaaa!!!! Mancam si fugim in zapada in curte!!! Fac neaparat si poze, sunt curioasa ce parere va avea Luca, de cand astept reactia asta...

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vai ce zapada Vreau sa hiberneeez.
Dar Giulia era in extaz, si-a pregatit toate manusile si dadaca de mers pe teren

Moni, poze, poze, pozele

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Aici avem poze, ultimele sunt de la zapada!!! http://picasaweb.google.com/monicado/Luca15Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce frumosi sunteti !
Mi-au placut pozele toate, e o figura de copil Luca Nu sta o clipa, se vede imediat cat mestereste

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

e tare scump, Luca! Se vede ca e un curios, mereu pregatit de nazdravanii

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ce dulce e Luca

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput