Oradea (48)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 ohh, verona ![]() ![]() Deci de Rev petreceti in italy?! ![]() ![]() Daria-azi e serbarea?Vine si Mosu'?? Laura-hmmm....trebuia sa stie si Mos Nicolae ce sa-i aduca Alexiei! La noi s-a balbait mosu', adik mr. C s-a ocupat de cizme si o parte din cadoul meu a ajuns tot in ghetele lui Andrei ![]() O zi faina! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C+C=Andrei ![]() "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata." |
Am fost si eu de mai multe ori la casa julietei, dar nici eu n-am apucat sa las mesaj:) ba n-am avut pix, ba n-am avut hartie, ba s-a spalat peretele, totdeauna era ceva piedica
![](icon_smile_big.gif)
Lasa ca mosu' se va descurca de minune data viitoare, ca doar un singur brad aveti, n-are cum sa nu nimereasca
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Suuuper Gabik
Da Cris, azi e serbarea secreta ... va veni si Moshul, va filma si tanti ...
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristina22 spune:
Daria-tanti-adek tu?
Ioi, ce dor mi-e de serbarile de la gradi...
Gabi-de data asta mergi cu hartie, pix si dai din coate.Musai sa lasi mesaj!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
szivarvany spune:
Nu, Cris, ca eu sunt doar un parinte n-am dreptul la serbare
-------
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
cristina22 spune:
Daria am crezut ca ai reusit sa te fofilezi...
Poi, daca esti parinte, stai acasa, ca vezi ca-i porcina
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
szivarvany spune:
Ahaaaa, ca poarca asta de porcina jtiu ca m-ar pandi dupa colt daca as merge la gradi, in rest ma ocoleste
-------
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
cristina22 spune:
Daria-copiii ii lasati la poarta gradinitei??Sau cum procedati cand ii duceti?Mi se pare absurd...
C+C=Andrei
moni_or spune:
Ce tampenie imensa!!! Tot nu pricepeam de ce nu poti merge. Pai si daca ai avea porcina ce, n-ar putea lua Giulia de la tine si apoi sa ii infecteze pe cei de la gradi?(evident nu ma refer numai la tine ci la oricare din parinti). Cata minte au unii... Si tanti asta cine e? Educatoarea? Ca banuiesc ca nu e bona, care e scutita de porcina...
Sa-mi tineti pumnii, ca merg maine la gine la control si sper sa aflu si sexul lui bebe, ca de nu voi fi tare dezamagita...
Monica, mami de Luca Andrei si
15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
szivarvany spune:
Eu ieri am avut o zi cu de toate, cum in ultima perioada uit aproape tot, am facut km gradi-acasa-gradi si apoi vestea bomba, Moshul a avut probleme si nu putea sa vina si in ultimele clipe inainte sa ma deghizez, a aparut. Vai de capu` meu, imi venea sa-l tzuc, imi era teama ca ma vor recunoaste copiii. Am stat ca pe ace si eu si doamna , ca mosul de fapt era domnul doamnei
Asa ca am ramas la serbare si am ajutat cu ce am putut.
Nici n-am filmat ce trebuia si nici poze stralucite n-am si ma mai si apucase plansul ca au avut astia o colinda de-ti rupea sufletul.
Insa doamna fotograf a filmat si a pozat ce trebuia.
Moni, pumnii stransi sa fie bine si sanatos orice ar fi
![](floare.gif)
-------
Daria & felina fioroasa
![](zana.gif)
![](bubumica.gif)
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
cristina22 spune:
Daria-vaaai, ce dulci sunt!! Ce scumpa e Giulia!!
Mersi-mi-am mai astamparat din dorul de serbare.....
C+C=Andrei