Virusul H1N1 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Ma ajuti si cu un sfat, please? |
Acelasi pe care i l-am dat Mirelei.
eimotto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Vauva si fetele care se pricep. Azi am aflat de la doctorita baiatului meu ca are acest vaccin fara thimerosal. Am citit pe net ce am gasit si am vazut ca au facut studii pe cca 150 copii, dar m-am uitat si la componenta vaccinului si nu contine atat de multe ca celelalte vaccinuri de care s-a vorbit pana acum. Voi ati auzit pana acum de CSL Biotherapies? Vaccinul lor e cel de mai jos. Vauva, stii ceva de asta? http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM182401.pdf Multumesc mult de sfaturi. P.S. sorry Capcaunule ca ti-am zgariat retina, am facut modificarea. Ma ajuti si cu un sfat, please? Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
Eu am descoperit cu surprindere ca acest compus (nu stiu exact cum sa il denumesc) este utilizat si in cadrul altui medicament (sau or fi mai multe).
De ex. noi folosim picaturi de nas Ophtamesone N si aseara am cumparat un nou flacon. Si am citit pe cutie ca are thimerosal... astazi am cautat pe net dar cu surprindere nu apare la continut ori eu stiu bine ce am vazut aseara pe cutie . Mai ca imi vine sa cred ca e o conspirarie
Acum citesc articole despre thimerosal sa vad daca e cazul sa ma orientez catre alte picaturi.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
dayanara spune:
cel care se face aici la gravide fara adjudanti e 'Panenza', de Sanofi-Pasteur
roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ruxandra_sb spune:
Probabil ca si io am noua gripa.. cadou de la fiul meu . Toata clasa este bolnava, deja un caz confirmat cu test pozitiv. Cand s-a dus invatatorul, si el bolnav, sa-si faca testul la Matei Bals i-au zis ca nu-l mai fac decat celor din grupele de risc.
Io cred deci ca cifrele vehiculate de autoritati nu sunt decat varful icebergului..
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
anya spune:
Eu cred ca nu se mai streseaza nimeni cu gripa. Ca e noua, ca e veche...se trateaza la fel. Daca faci complicatii - te duci repede la spital.
sirimie spune:
Eu cred ca se streseaza multa lume cu noua gripa. Se inchid scoli, nu se fac cursuri etc Nu e la fel ca la o epidemie obisnuita de gripa.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anya spune:
La fiul meu la scoala s-au inchis 3 clase, pt ca lipseau deja jumatate din copii, dar scoala nu.
eveline spune:
Din pacate s-a inregistrat primul deces datorat AH1N1. Of.... sper sa fie si ultimul.
http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1863
agho spune:
Afisez mai jos ce-am primit e-mail de la cunoscuti.
Refuzati vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo!
Informati-va pe cei apropiati de acest vaccin cumplit!
Vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo, este extrem de periculos pentru ca contine printre altele squalena si timerosal.
Scrie in descrierea produsului de pe siteul oficial glaxo.. In paginile 1 si 13.
http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf
Squalena produce reactii autoimune la injectarea sa atat la oameni, cat si la animalele de laborator. Squalena este un precursor de colesterol si hormoni steorizi (mineralocorticoizi, glucocorticoizi, androgeni, estrogeni si progesteron). Squalena este produsa si de organism. Ca urmare a injectarii de squalena apar anticorpii la squalena; practic sistemul imunitar va reactiona impotriva unui component propriu extrem de important si implicit substantele ce sunt produse din acest component vor fi afectate. Impactul ar putea fi interesant: infertilitate, perturbarea tuturor proceselor reglate de mineralocorticoizi si glucocorticoizi, boli autoimune in serie si, probabil, multe altele. Adevarul este ca NU STIE NIMENI CAT DE MARE VA FI IMPACTUL. Este doar clar ca va fi un impact imens, la inceput cu paralizii, GBS(Guillain–Barré syndrome), decese, boli autoimune, iar problemele de fertilitate vor fi vizibile peste cativa ani buni.
(cititi mai mult despre squalena aici
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/04/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx)
Timerosalul este o sare de mercur (cu aprox. 50% mercur) mai toxica decat mercurul singur. În vaccin exista intr-o cantitate enorma, cantitate declarat#259; de îns#259;#351;i produc#259;tori, exprimat#259; în unit#259;#355;i de m#259;sur#259; improprii pentru a p#259;rea cantitate neglijabil#259; (5micrograme timerosal in 0.5 ml vaccin, zic ei, cam 1%) când se stie ca ar trebui s#259; exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentra#355;ia maxim#259; admis#259; este de 1 ppb în apa potabil#259; (la 2ppb mercur apa este considerate contaminata) , iar într-o doz#259; de vaccin este în cantitate de 10.000.000 ppb (echivalentul lui 1%).
Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are intre 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) pana la 10.000.000 ppb, vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri? De ce?
(vedeti mai mult despre mercur, vaccinuri, autism si agenda mondiala de vaccinari aici
http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en)
Feriti-va copiii de acest vaccin otravit!
Dati mai departe.
tamyra spune:
Buna tuturor
.....se pare ca e ceva putred la Siret....
Daca ar fi murit intr-adevar din cauza noii gripe ar fi existat si niste masuri concrete luate...carantina , investigatii...zic
La noi e liniste si pace...
Sarmanu om a murit din cauza unora care l-au "tinut " si tratat cu.... indiferenta si in ultimul moment l-au expediat in ograda vecinului cu o... caruta in loc de salvare....RUSINE
Sunt foarte suparata si revoltata in acelasi timp.....