Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

te vad revoltata ca nu ti-ai vaccinat copilul cu un vaccin netestat. ai fi in stare sa o faci, senina? nestiind la ce efecte adverse il supui? caci tu decizi pt el...

Inseamna ca majoritatea din Europa sunt o adunatura de idioti, care isi semneaza senini sentinta la moarte. Noroc ca in Romania se gasesc cativa destepti.

Din punctul meu de vedere acel "individ" la care faci referire in postarea ta de mai sus este mult mai avizat sa-si dea cu parerea despre vaccinare decat toti postantii de la topicul asta la un loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:

Inseamna ca majoritatea din Europa sunt o adunatura de idioti, care isi semneaza senini sentinta la moarte. Noroc ca in Romania se gasesc cativa destepti.

Din punctul meu de vedere acel "individ" la care faci referire in postarea ta de mai sus este mult mai avizat sa-si dea cu parerea despre vaccinare decat toti postantii de la topicul asta la un loc.

din cate stiu eu, in europa sunt state care au stopat vaccinarile...oricum, orice argument nu sta in picioare in fatza voastra, asa ca e o mare pierdere de timp din partea mea sa mai continui sa bat tastele pe aici, intr-un dialog cu tine

da, din punctul tau de vedere, acel individ este Dumnezeu coborat pe pamant si ce spune el e litera de lege. din punctul meu de vedere si altor milioane de oameni, nu este. oricum, cine e zis ca trebuie sa te intereseze punctul meu de vedere sau ca pe mine trebuie sa ma intereseze punctul tau de vedere? daca ai spus tu asta, eu trebuie sa cad de pe scaun si sa zic: wooooow, a zis adina asa, pai asa este!. nu, draga mea, raman la fel de indiferenta ca si pana acum la punctul tau de vedere.
nu va faceti un fan club? fan club streinu cercel...uite, ai avea cativa adepti.
acestea fiind spuse, va salut cu drag si va urez vaccinare placuta in continuare, cu vaccinuri noi, vechi, pt molime prezente sau viitoare.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
te vad revoltata ca nu ti-ai vaccinat copilul cu un vaccin netestat. ai fi in stare sa o faci, senina? nestiind la ce efecte adverse il supui? caci tu decizi pt el...

Iarasi si iarasi drobul de sare!
Atunci de ce va mai trimiteti copiii la scoala stiind ca unul altul o mai incaseaza in pauza, mai trece cate-un pedofil pe langa gardul scolii sau mai cade tavanul peste pupitre ici colo? Tot chestie de decizie pentru altul.
Pericolul de a face nu-stiu ce sindrom de pe urma vaccinului este mult mai mic decat pericolul de a-ti vedea copilul mutilat la scoala.

Mergi la inceput

Citat:

Iarasi si iarasi drobul de sare!
Atunci de ce va mai trimiteti copiii la scoala stiind ca unul altul o mai incaseaza in pauza, mai trece cate-un pedofil pe langa gardul scolii sau mai cade tavanul peste pupitre ici colo? Tot chestie de decizie pentru altul.
Pericolul de a face nu-stiu ce sindrom de pe urma vaccinului este mult mai mic decat pericolul de a-ti vedea copilul mutilat la scoala.

dragul meu, acest vaccin nu s-a facut pana acum la copii ca nu a fost testat suficient! nu eu am zis-o ci dragul vostru OMS. nu suporta deloc comparatia pe care o faci si crede-ma ca nu sunt chiar `atat de paranoica sa vad pericole peste tot. din contra, mi se pare ca voi o faceti. pt mine porcina e o gripa ca oricare alta. dorm foarte bine noptile, fara sa am scenarii de groaza cu vine porcina si ne omoara pe toti.
iar pericolul de a face nu stiu ce sindrom, exista dragul meu, din pacate nu numai la acest vaccin. caci altfel, aia de l-au facut, nu treceau asta la posibile efecte adverse. cu atat mai mult e riscul la un vaccin insuficient testat...cand vei avea in fatza ochilor un caz de panencefalita subacuta sclerozanta, cum am avut eu, aparuta ca efect secundar al unui vaccin, te invit la o noua discutie pe tema asta. pana atunci, da-mi dreptul sa fiu "paranoica" si sa nu ma reped orbeste sa inoculez in copiii mei ceva de care si medicii spun ca nu a fost suficient testat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
da, din punctul tau de vedere, acel individ este Dumnezeu coborat pe pamant si ce spune el e litera de lege. din punctul meu de vedere si altor milioane de oameni, nu este.

Nu, dar macar se pricepe cand vorbeste despre...vaccinare. Il prefer pe el, in loc de parerea babei Florica de la colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirchea spune:

[/quote]

nimeni nu a pus link-ul pentru a-ti face o parere cu privire la starea de sanatate a natiei ci pentru a intari citatul dat de ariel cu privire la declaratia lui strinu-cercel despre gripa aviara.

iar in ceea ce priveste "mistoul" si distractia pe care ti le furnizeaza academia catavencu, probabil ca nu citesti revista. anchetele si articolelele lor sint mai ancorate in realitate decit crezi.
[/quote]
Parerea mea despre Catavencu nu este asa proasta, cum poate am lasat impresia. Pe domnul Cercel nu-l cunosc personal, deci nici despre dansul, nu pot spune mare lucru.
PANDEMIA si nu epidemia a fost decretata de niste persoane, care nu cred ca sunt toate "manjite" de industria farmaceutica si nici incapabile. Ministerul francez, de exemplu, a comandat vaccinul pentru toata populatia si acum e huiduit ca a cheltuit prea mult.
Dar ce ne faceam daca toate previziunile se adevereau, daca aveam o a doua gripa spaniola, sau ruseasca. Faptul ca "porcina" pana acum a reactionat mai putin violent decat s-a preconizat, nu face decat sa ne bucure. Poate asta s-a datorat si mass-mediei, ca n-am mai dat mana cu x si y dupa ce s-au scobit in nas (scuzati limbajul), ca ne-am spalat (unii mai des) pe maini cu apa si sapun.

Eu unul prefer sa iau parte la o alarma falsa si sa ies zambind dintr-o institutie, decat sa iau parte la un incendiu real si sa ies, daca am noroc, calcand colegii in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Ce face turma e foarte important pentru multa lume. Exemplificare: intr-un WE au stat oamenii la coada 3-4 ore sa se vaccineze, in WE-ul urmator nu mai era picior de doritor pentru ca au aparut campanii contra vaccinare la tembelizor.

exemplu gresit exemplu corect: pana sa se faca tam tam cu moartea lui tecuceanu din asa zisa gripa porcina, s-au vaccinat f putini. in mai putin de 24 de ore centrele de vaccinari au fost luate cu asalt si s-a declansat ditai isteria....

te inseli. exemplificarea mea nu e gresita

nici a ta. turma s-a "isterizat" si au plecat toti sa se vaccineze, pe urma tot turma s-a temperat si nu se mai vaccineaza nimeni

nu are nici o legatura cu vreo argumentatie pro sau contra vaccinare.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

adina, nici eu nu ma iau dupa baba de la colt cand e vorba de a decide asupra sanatatii mele si a familie. ma documentez inainte, vorbesc cu medici, filtrez informatiile si apoi decid. dar nici nu mai iau de buna TOT ce iese din gura unuia, ca are nu stiu ce titlu in spinare. indivizi cu titluri au fost si vor mai fi, indivizi care au urmarit scopuri marsave si de imbogatire pe spinarea oamenilor au fost si vor mai fi...plus ca ma indigneaza metodele lui despotice, cum ar fi obligarea TUTUROR medicilor sa se vaccineze. cum spunea si seful sectiei de primire urgente de la un spital din iasi, lui i-a facut rau vaccinul antigripal, de ce sa fie obligat sa il faca pe asta? ca ia contact cu persoanele? cum zicea si el, asa ar trebui sa-i oblige si pe functionari, pe preoti, pe vanzatori...ceea ce iar, ar incalca drepturile omului!

mirchea, dl cercel e bagat in multe "putreziciuni", ceea ce creste indoiala asupra bunei lui intentii. el nu a facut decat sa panicheze populati, exact cum a facut si in cazul aviarei, care s-a dovedit a fi mult mai "lejera" decat spunea maria sa. insa cheltuielile enorme de atunci, pe spinarea cui s-au facut? au fost bani de la buget care s-au scurs in buzunarele largi ale producatorilor de tamiflu, bine-nteles, nu de origine romana, ci de la companii renumite. la fel si tratamentele anti hiv, care au alertat autoritatile, la fel si aparatura medicala, care l-a pus sub lupa dna-ului. maria sa, avea acelasi intentii si acum, sa importe acest vaccin, cine stie la ce preturi, cu bani de la buget, insa i s-a taiat macaroana cand s-a hotarat sa fie produs aici.
nu-i plang de mila, caci afacerea HPV e inca in floare...si banuiesc ca asteapta cu drag alte "pandemii", caci, na, obrazul subtire, cu cheltuiala se tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
iar pericolul de a face nu stiu ce sindrom, exista dragul meu, din pacate nu numai la acest vaccin. caci altfel, aia de l-au facut, nu treceau asta la posibile efecte adverse. cu atat mai mult e riscul la un vaccin insuficient testat...cand vei avea in fatza ochilor un caz de panencefalita subacuta sclerozanta, cum am avut eu, aparuta ca efect secundar al unui vaccin, te invit la o noua discutie pe tema asta. pana atunci, da-mi dreptul sa fiu "paranoica" si sa nu ma reped orbeste sa inoculez in copiii mei ceva de care si medicii spun ca nu a fost suficient testat.

Si daca tu esti datorita ghinionului, singurul roman din milioane care a facut asta de pe urma vaccinului, este acesta un motiv credibil sa vezi peste tot numai afaceri cu vaccinuri, conspiratii, neglijente si-alte droburi de sare?

Arata-mi in toate paginile topicului un singur user care v-a batut la cap sa va vaccinati.
Eu in schimb vad o multime de useri care ne bat la cap sa nu ne vaccinam venind cu fel de fel de argumente, care mai de care mai infricosatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirchea spune:

Vad ca mai toti dau exemple cu aviara, care din fericire n-a "sarit" la om. Si da, din pacate trebuie sa creezi panica, ca sa se spele x-ulescu pe maini. Frica pazeste pepenii.

Mergi la inceput