Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si daca am facut-o sau au facut-o copiii nostri si NU STIM, pt ca e posibil, conform spuselor dr.streinu "90% dintre persoane fac infectia si o duc pe picioare fara sa stie ca au facut gripa, sau cu o forma minora. 8% fac forme medii, ajung sa fie consultate si ajung in evidentele medicilor si circa 2% ajung sa se prapadeasca."???
Sursa
http://stirileprotv.ro/ah1n1-ro/ultimele-informatii/cercel-virusul-ah1n1-este-mai-periculos-inca-nu-s-a-atins-varful-pandemiei.html

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirchea

Eu, cand e vorba de sanatate, cred ca ultimul ziar la care m-as informa ar fi Academia Catavencu, de fapt nici nu mi-ar fi trecut prin cap, daca n-as fi citit aici pe forum. Cand e vorba de facut "misto" sau distractie atunci e altceva.
Eu n-as fi asa sigur ca industria farmaceutica are nevoie neaparat sa scoata la iveala cate un vaccin pentru a face bani.Banii astia se pot face mult mai usor facand o companie telefonica, unde nu mai trebuie sa faci atata cercetare si nu-si mai pune lumea atatea intrebari.Ok acuma o sa-mi sara altii in cap, ca si telefonia e periculoasa ca se face si acolo cercetare, doar ca n-ai nevoie de atatea maimute :-).
Cu teorii, de genul, ca stia cu vaccinul vor sa ne scoata banii din tara, poate-i adevarat, dar o fac odata pe an.Poti sa-i scoti zilnic fara sa generezi panica, ci doar convingand populatia ca iaurtul Danone e cel mai bun, ca daca nu pui Pampers la copil va face alergie ca rosiile olandeze sunt cele mai frumoase si exemplele pot continua.
In speranta ca n-am deviat prea mult de la subiect, ma duc sa iau o aspirina "Bayer" ca ma doare un pic capul.

nimeni nu a pus link-ul pentru a-ti face o parere cu privire la starea de sanatate a natiei ci pentru a intari citatul dat de ariel cu privire la declaratia lui strinu-cercel despre gripa aviara.

iar in ceea ce priveste "mistoul" si distractia pe care ti le furnizeaza academia catavencu, probabil ca nu citesti revista. anchetele si articolelele lor sint mai ancorate in realitate decit crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AniaMaria spune:

mirchea, este cu mult mai probabil ca aceia care sunt de acord cu vaccinul sa mearga cu turma si nu cei care spun nu. fii sigur(a) ca nimeni nu spune 'nu' pentru ca a citit ziarul libertatea sau a auzit o barfa mica la coltul strazii.

cat despre streinu cercel, el se decredibilizeaza vorbind la misto in orice moment si despre orice subiect, oricat de serios ar fi.

foarte interesanta comparatia intre gripa de porc si gripa de influenza. cred ca ar trebui, in completare, sa aflam si despre gripa flu flu si gripa de gripa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ce face turma e foarte important pentru multa lume. Exemplificare: intr-un WE au stat oamenii la coada 3-4 ore sa se vaccineze, in WE-ul urmator nu mai era picior de doritor pentru ca au aparut campanii contra vaccinare la tembelizor.

Pentru ca apetitul pentru informare e scazut si pentru ca tembeliziunile fac rating din ignoranta si naivitatea oamenilor.

Oamenilor le e frica sa se vaccineze ca zic unii la tembelizor ca ar fi periculos. Prin comparatie, nimanui nu ii e frica de mercurul din pestele oceanic dar le e foarte frica de derivatul de mercur din vaccin ca asa au auzit ei la tembelizor ca nu se elimina din organism.

Streinu Cercel nu vorbeste in dodii si nu se decredibilizeaza. Au grija altii sa ii atribuie tot felul de declaratii scoase din context.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Streinu Cercel nu vorbeste in dodii si nu se decredibilizeaza. Au grija altii sa ii atribuie tot felul de declaratii scoase din context.

Precum cretinii de la Libertatea. Streinu n-a declarat niciodata ca vor fi nu stiu cate milioane de morti. A prezentat rezultatele unei simulari la un simpozion stiintific, ceea ce este cu totul altceva. Insa stiinta pentru libertatea este o adevarata mitraliera pentru baba (si academia catavencu este tot o baba din punctul asta de vedere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
pana si basescu l-a luat de urechi, in public, pt ca incerca sa importe vaccinuri, cand ele se fabricau bine mersi aici si puteam chiar sa exportam. insa, pt dl. cercel ar fi fost o gaina cu oua de aur acest import, ar mai fi facut ceva avere, ca si in trecut pe baza acestei actiuni....sunt lucruri evidente, ma mir ca par atat de incredibile unora....

Trecand peste faptul ca in ritmul asta ma astept sa concluzionezi ca Cercel a tras foloase si din vaccinarea din celelalte state UE (care, evident, s-a facut cu spirit de raspundere si nu dupa ureche, cum a fost la noi) postarea ta arata cat de putin stiu oamenii despre medicamente.

Draga mea, suntem printre tarile ce NU au avut acces la vaccin din timp - cand toti se vaccinau in noiembrie, noi bateam marunt din buze, tocmai datorita acestei prostii omenesti care se cheama productia nationala, alegerea lui Basescu etc. Eu, ca cetatean al aceste tari, as fi vrut sa am optiunea macar sa cumpar vaccinul pe care-l face toata lumea in Europa. As fi vrut ca fetita mea sa aiba optiunea, la fel ca si copiii din toata Europa, sa se vaccineze din noiembrie, si nu in februarie. Nu am avut-o, si tu vii sa-mi spui ca ce bine ca Basescu l-a tras de maneca pe Cercel si l-a oprit? Mda, ne cam meritam soarta.

Abia din exemplul asta cu gripa porcina eu am inteles ce sanse avem noi, ca locuitori ai unei tari sarace, la supravietuire in cazul unui virus mai periculos. Altii se vor vaccina din timp, in Romania nu e insa cazul, lasa, noi nu dam banii pe asa ceva. Mereu m-am gandit ca e ok sa traiesti in Romania, ai acces la consultatii private, spitale, medicamente gasesti peste tot...ei da, de unde. Incepe sa devina chiar riscant.

Si nu inteleg ce atata scandal, conspiratii si minuni. V-a obligat cineva sa va vaccinati? Este o alegere personala. Nu vrei sa te vaccinezi, nu te vaccinezi si gata. Problema adevarata e la cei care au vrut sa se vaccineze dar...nu au avut cu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirchea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Ariel, si uite asa ne vom vaccina anual...

Vaccinul de gripa porcina se face decat o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Ce face turma e foarte important pentru multa lume. Exemplificare: intr-un WE au stat oamenii la coada 3-4 ore sa se vaccineze, in WE-ul urmator nu mai era picior de doritor pentru ca au aparut campanii contra vaccinare la tembelizor.

exemplu gresit exemplu corect: pana sa se faca tam tam cu moartea lui tecuceanu din asa zisa gripa porcina, s-au vaccinat f putini. in mai putin de 24 de ore centrele de vaccinari au fost luate cu asalt si s-a declansat ditai isteria....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirchea

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Ariel, si uite asa ne vom vaccina anual...

Vaccinul de gripa porcina se face decat o data.

fata spunea ca anii umatori te vei vaccina de gripa canina, ovina, felina, sau alta "-ina".
ea spunea anual, eu zic ca peste 2-3 ani , caci mr cercel a estimat ca "pandemia" va tine si anul asta.

Mergi la inceput

Citat:

1.Trecand peste faptul ca in ritmul asta ma astept sa concluzionezi ca Cercel a tras foloase si din vaccinarea din celelalte state UE (care, evident, s-a facut cu spirit de raspundere si nu dupa ureche, cum a fost la noi) postarea ta arata cat de putin stiu oamenii despre medicamente.

2.Draga mea, suntem printre tarile ce NU au avut acces la vaccin din timp - cand toti se vaccinau in noiembrie, noi bateam marunt din buze, tocmai datorita acestei prostii omenesti care se cheama productia nationala, alegerea lui Basescu etc. Eu, ca cetatean al aceste tari, as fi vrut sa am optiunea macar sa cumpar vaccinul pe care-l face toata lumea in Europa. As fi vrut ca fetita mea sa aiba optiunea, la fel ca si copiii din toata Europa, sa se vaccineze din noiembrie, si nu in februarie. Nu am avut-o, si tu vii sa-mi spui ca ce bine ca Basescu l-a tras de maneca pe Cercel si l-a oprit? Mda, ne cam meritam soarta.

3.Si nu inteleg ce atata scandal, conspiratii si minuni. V-a obligat cineva sa va vaccinati? Este o alegere personala. Nu vrei sa te vaccinezi, nu te vaccinezi si gata. Problema adevarata e la cei care au vrut sa se vaccineze dar...nu au avut cu ce.

1. nu eu am concluzionat ca acest individ face afaceri necurate din licitatiile cu medicamente si aparatura medicala. ai putea sa cauti declaratia fostului ambasador al statelor unite, michael guest, referitoare la ce a facut cercel in "afacerea hiv" , plus cercetarea penala a dna-ului privind achizitionarea dubioasa de aparatura medicala, supraestimata
2. in romania a inceput vaccinarea la sf lui noiembrie, mai exact pe 26 s-a pus pe piata.
3. eu am putut spune NU, insa prietenii mei, medici, au fost stransi cu usa de catre acelasi cercel sa se vaccineze, chiar daca asta era o incalcare a drepturilor omului. noroc ca au taraganat pana nu au mai facut-o...

te vad revoltata ca nu ti-ai vaccinat copilul cu un vaccin netestat. ai fi in stare sa o faci, senina? nestiind la ce efecte adverse il supui? caci tu decizi pt el...

Mergi la inceput