Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Iarina, deus, asta zic si eu... D ce nu s-a imbolnavit NIMENI din jurul lui? C era contagioas rau virusul...

Nu s-a umblat cu sicriul prin oras, ci a foat transportat cu o masina mortuara.

Oamenii aia au filmat si in groapa, au facut poze in capela, au filmat tr. Le-a scapat un singur lucru, o ulrima gluma a lui Toni :)... Oricum, cei care au stat atat de aproape nu au contactat nici ei nimic... Pai daca Toni a avut H1N1 si nici unul dintre cei care au intrat in contact cu el nu s-a imbolnavit, apai care mai e rostul vaccinarii daca pana la urma nu s-a molipsit nimeni? De ce sa faca X un vaccin nesigur daca in urna contactului cu o persoana care a murit din cauza acetui virus nici macar nu l-a contactat??? Asta ar fi intrebarea mea. Unde e pandemia acum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Daca bebelusa a ajuns experta in vaccinologie sau macar in boli infectioase ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

kay este o pandemie foarte grava = isteria

Capcaunule, nu este experta in asa ceva este doar o poveste despre ce si cum s-a intamplat. Daca nu crezi atunci chiar asa explica-i la Key de ce nimeni din anturajul lui Toni nu a facut nimic?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

mama mea este singurul cadru medical dintr-o colectivitate de copii
a avut 3 (trei) cazuri confirmate de gripa porcina
nu a luat virusul, acum s-a vaccinat
nu am explicatia medicala, vereau doar sa dau un exemplu ca poti intra in contact personal cu persoane infestate si ca nu contactezi boala
eu zic ca mai bina sa o lasam pe bebelusa sa danseze, la asta se pricepe cel mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Citat:
De ce sa faca X un vaccin nesigur daca in urna contactului cu o persoana care a murit din cauza acetui virus nici macar nu l-a contactat???

Pt ca X nu are cum sa stie daca el se va imbolnavi sau nu, daca va face o forma grava sau nu, decat daca are un glob de cristal.
Cat despre "nesiguranta" vaccinului, s-a mai spus ca e un vaccin care se face in Ro de 30 de ani, ca tulpinile se schimba anual, dar procedura de realizare nu.
Am mai citit, cred ca tot pe blogul bebelusei, o idee a fratelui lui TOni Tecuceanu, cum ca vaccinul incepe sa atace organismul peste un an. Cu tot respectul pt durerea lui, nu m-am putut abtine sa nu rad de idee. Hmm, deci vaccinul are un cip care semnaleaza atacul cand se face anul. Fara suparare, dar cu astfel de idei si argumente cred si eu ca se starneste panica! Si de vina sunt in primul rand uscaturile alea de medici de care zicea Capcaunul, care nu au logica si gandire medicala si care "lasa natura sa isi faca datoria". Pai atunci sa nu mai prescrie nici antibiotice in caz de infectii, sa lase organismul sa se echibreze natural si sa se faca selectia speciei. In plus, daca se imbolnavesc pun in pericol viata pacientilor, care vin cu bolile lor si pot pleca si cu boala medicului.
Va reamintesc ca au murit 50 de milioane de oameni de gripa asta acum 90 de ani. Suntem norocosi ca nu se mai pune acum problema in astfel de cifre si asta tocmai pt ca nu se mai regleaza lucrurile natural, ca atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Kay, eu cred ca este vorba de organismul fiecaruia. Unii contacteaza virusul, altii sunt mai rezistenti.
Intrebarea este: cat vrea sa riste fiecare.
In final,este vorba de o decizie personala. Sincer, eu m-am documentat inainte sa ma vaccinez, si nu exista reactii adverse de genul: cancer sau alte tampenii. Ca la orice vaccin exista niste reactii adverse, care apar extrem de rar, dar da, pot aparea. Asa cum s-a spus, acesta nu e un vaccin nou, este un vaccin creat pentru aceasta tulpina, dupa procedeele obisnuite. Deci nu vad de ce ar fi mai periculos decat alte vaccinuri. Cred ac e la fel, doar isteria e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Sincer, va rog sa incheiati discutiile despre Toni. Am uitat de e nu mai scriam pe forum. Am pus niste probleme, asteptam sa discut normal, asa cum s-a intamplat in 90% din raspunsuri. Capcaunule, ti-e greu sa crzi ca unora chiar le pasa? ca unii chiar se intreaba ce s-a intamplat cu un prieten? Trebuie sa fii expert in virusologie ca sa te intrebi? Nu dragul meu, trebuie sa ai putin suflet cat sa-ti pese de cineva ca sa iti pui intrebari si sa te doara isparitia acelui om... Daca un om are un suflet extraordinar, atunci e imposibil sa nu te atasezi de el si sa nu te doara ingrozitor cand nu mai e langa tine. Si trebuie sa fii tare ingust la mint sa nu itj pui macar intrebarea :" de ce pandemia asta, virusul asta extrem de contagios, care a omorat 50milioane de oameni acu tzaspe ani, nu s-a lipit de nici unul din cei care au intrat in contact cu Toni? " a facut Mos Craciun la gradinite. Cati copii s-au molipsit si ei???

Gata, acum chiar a ma opresc. E mare idiotenie sa-ti lasi o secunda macar sufletul deschis pe forum... Cel putin in ultimul timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay
Trebuie sa fii expert in virusologie ca sa te intrebi? Nu dragul meu, trebuie sa ai putin suflet cat sa-ti pese de cineva ca sa iti pui intrebari si sa te doara isparitia acelui om... Daca un om are un suflet extraordinar, atunci e imposibil sa nu te atasezi de el si sa nu te doara ingrozitor cand nu mai e langa tine.

Pledoaria ta nu isi are locul aici ci la Sufletul Credintei, la subiectul dedicat lui Toni.
Aici discutam despre virusi si vaccinuri. Cu argumente cat se poate de rationale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Ei, nici chiar asa ""E mare idiotenie sa-ti lasi o secunda macar sufletul deschis pe forum..."" ; bine, nici sa-ti expui acum sufletul pe tava. Insa parerea mea este ca totusi oamenii mai sufletisti sunt apreciati; ca se mai ivesc unul-sau doi care fac nota discordanta, asta e, cainii latra, caravana trece

In ceea ce priveste vaccinarea, inca stau in cumpana...

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

In Romania sunt 6000 de cazuri de gripa porcina. Imi aduc aminte ca asta toamna se vorbea la tv despre cazuri insanatosite. Cred ca daca mergi la medic atunci cand apar primele simptome, nu se intampla nimic grav. Daca stai cu zilele si cu febra mare, finalul poate sa fie tragic.
Presa straina comenteaza isteria din Romania.
S-a descoperit virusul H1N1 si la animale.

Mergi la inceput