BRD sau ING?
Raspunsuri - Pagina 2
capcaunul spune:
Cu bancile este ca-n politica. Te atasezi de unele, le urasti pe altele ...
BRD sau ING este precum Basescu sau Geoana. In esenta sunt la fel.
PS. Antonescu e un fel de Banca Carpatica pe langa BRD si ING
bobocel_07 spune:
Pro ING.Am card la ING si eu si sotul de mult timp si nu m-as muta la alta banca.Mai ales ca acum am Homebank platesc facturi si pot sa verific cati bani am pe card de acasa.
alexia_07
alina.n spune:
Eu folosesc cardul si contul BRD de mai multi ani deoarece aici am avut si cardul de serviciu. Folosesc si serviciul BRD Net prin care pt face plati de facturi,credite.Din punct de vedere al bancomatelor sunt foarte multe la mine in zona.
Cu ING inca nu am colaborat pana cum asa ca nu stiu ce sa zic.Deci deocamdata sunt fan BRD .
_
www.freedebtadvice-uk.com" target="_blank">Credit Card Debt UK
_
lulu77 spune:
Nu pot spune nimik despre BRD, dar despre ING..ohohoooooo cate ...sunt primii la inselat.
Dupa 5 ani de colaborare m-au dezamagit in cel mai mare stil.....mi-au transferat niste bani din contul personal fara stirea si acordul meu, mi-au blocat un cont fara stirea mea, au refuzat sa imi deblocheze contul ( chiar dupa ce am dus la banca hartii de la Judecatorie prin care dovedeam ca a fost o greseala, ca nu au dpret de blocare a contului).....si totul s-a terminat in Instanta de judecata..evident in favoara mea.
Sunt ok, doar daca ai norocul sa nu ai vreo problema sau sa se produca o eroare, caci altfel e jale. Sistemul lor juridic nu este delocbine pus la punct, merg f mult la intimidare si sunt f obraznici.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"