BRD sau ING?
buna,
ma gandesc sa-mi schimb cardul de salarii, de la brd la ing.
din cate m-am informat comisioanele sunt aproape egale;
internet banking de la ing e mai flexibil decat cel de la brd (de ex se pot adauga beneficiari si transfera bani fara sa suni la banca, si sa astepti 24 de ore);
limita de credit (descoperire autorizata pe card) acorda si unii si altii, daca am sa mai vreau.
la ing am asigurarea de viata si pensia suplimentare, o sa-mi pot face acel cont "my ing" sa le urmaresc pe amandoua.
aveti ceva argumente pro sau contra pentru mine?
Raspunsuri
puisorul spune:
Argumente pro ING: poti sa iti incarci cardul cu bani fara sa apelezi la banca, poti face plati internationale( daca vrei).
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
smillaraaq spune:
Pro ING: angajati amabili si atenti, bataie de cap minima cu mersul la banca pentru ca totul se rezolva la automatele lor sau online. Cred ca se pot transfera bani intre conturi lei - valuta, iar mie-mi place ca se pot depune si bani la automat si nu mai stai la ghiseu cu formulare de completat etc.
puisorul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui herra adica pot plati dintr-un cont in lei intr-unul in valuta? |
Contul e in RON si poti plati dolari, lire, orice.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
herra spune:
multumesc pentru raspunsuri.
deocamdata nu am ajuns la banca sa fac pasul / schimbarea, urmeaza.
asi spune:
Si eu sunt pentru ING.Sunt mult mai serviabili si flexibili.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
unombun spune:
ING de departe.Serviabili,pe cind cei de la brd nu stiu cum sa se strimbe mai mult.Si cozi mari.de cite ori am avut cont la brd am regretat!!!!
ina78 spune:
Tot pro Ing.
Numai faptul ca depunerea nu se face la ghiseu e un mare avantaj. scapi de fetzele de la ghiseu.
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=ina78&id_user=1525
diuna spune:
Categoric ING! As compara BRD mai degraba cu CEC...
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
eu_logoped spune:
eu sunt pro brd, dar cred ca mai mult din obisnuinta si din faptul ca ing m-a escrocat cu niste bani care le-au ramas lor forever, o suma foarte mica dar e vb de corectitudine....
si la brd exista robotelul unde iti poti plati toate cele fara coada, si dau credite si limite foarte usor (cel putin mie)
stii dupa ce m-as ghida eu? dupa nr de bancomate si sedii din apropierea mea, pt a evita drumuri lungi... de ce sa nu ma duc la banca din colt si sa-mi rezolv toate problemele?
succes :)