Locul fetelor Nou-Venite (43)
Raspunsuri - Pagina 8
mvb spune:
Puficioaso cum te simti?...eu cred ca tu faci niste mici atacuri de panica......incearca sa tii situatia sub control si sa iti induci o stare de relaxare.....nu recurge la medicamente, ci la ceaiuri din plante......sau ceva pilule pe baza de plante....nici astea nu sunt prea bune de luat mult timp, pt ca scad f mult tensiunea......si eu am lucrat ffff mult in iarna-primavara cu pisicul
.....faceam atacuri de panica fff des si de cateva ori am ajuns si la urgente........ am sesizat un lucru, cand mi-am facut analizele am observat ca am MAGNEZIU f mic si am luat 3 luni la rand magne b6 buvabil.....ca prin minune mi-am revenit.....incearca si tu sa iti faci analizele si sa vezi ce carente de minerale ai in organism...poate e o chestie banala
Te imbratisez cu drag si FII BARBATA!![]()

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeeeeeeeeeeee 
cafea, ceiuc si lapte 
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
eleia spune:
cora condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca si sper sa fiti suficient de puternici sa treceti peste durerea asta. 
babiela tinem pumnii surorii tale sa-si gaseasca ceva de lucru repede.
"Dar ia urcati-va pe dulap" 

florentina 
trutzi 

ptr noul capitol.
si ptr superstitiile tale. asa sunt si eu maniaca la detalii. esti cumva fecioara? 
jesia 
dragaica "Degeaba, nu mai am spatiu pe card..." si "E, pe dracu" 

f tare. ce bine ca ne mai binedispunem.
Tinem pumnii ptr bebel ca simt ca se apropie la tine.
mvb sa te aprovizionezi cum trebuie ptr gripa. asta e valabil ptr toate fetele. lamaie multa si stati cat mai izolate.
alysa
si ptr eric.
revin cu restul comentariilor.
trutzi spune:
Neata!
toate fetele
eleia sunt rac. Mama si socrul sunt fecioare dar, sunt ffff dezordonate. Sotul si tatal meu lei, eu si mama soacra raci
( semanam in proportie de 70%, suntem amandoua "maniace cu ordinea si curatenia")
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
eleia spune:
'neata lia
. mmmmmmmmm bun ceiucul.
trutzi m-am distrat rau cu maniile tale. parca ma vedeam pe mine. asa fac si eu. toate lucrurile trebuie sa fie aranjate la dunga, cartile sa stea ordonat,la cutiile cu pantofi am pus cate o hartie pe care am scris ce e in fiecare cutie cu descrierea articolului, culoarea... nebunie maxima. 
jesia spune:
neata si de la mine...moamaaa cat ati mai scris...dar am recuperat tot 
draga ai grija de tine 
ale sanatate tie si bebelui tau 
eleia neata iubita 
lia mersi pt ceai 
trutzi, alysa, mvb, cora va pup de 100 de ori

pe lorin nu am mai vazut-o pe la noi...sper sa fie bine
...dimineata intrase pe mes...am salutat-o dar probabil era ocupata 
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eleia 'neata lia . mmmmmmmmm bun ceiucul. trutzi m-am distrat rau cu maniile tale. parca ma vedeam pe mine. asa fac si eu. toate lucrurile trebuie sa fie aranjate la dunga, cartile sa stea ordonat,la cutiile cu pantofi am pus cate o hartie pe care am scris ce e in fiecare cutie cu descrierea articolului, culoarea... nebunie maxima. ![]() |
Ce bine ca nu sunt singura

Eu am facut o poza cu tel, pantofilor, am micsorat-o si am scos-o la imprimanta

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Eu am facut o poza cu tel, pantofilor, am micsorat-o si am scos-o la imprimanta ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
mi se pare fff tare...si eu le arajez si mor daca le vad dezordonate dar tu esti mai tare ca mine 
Ce nu te doboara te face mai puternic