Locul fetelor Nou-Venite (43)
Raspunsuri - Pagina 6
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb 2 copii jucausi MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Doamne ajuta! Poate faceti o pereche

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Trutzi si tu ai gura pocita?![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Fetelor pe PROTV a aratat acu cum o pisica a facut gripa porcina
cu siguranta traim intr-o tara de nebuni
...CLAR
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Trutzi si tu ai gura pocita? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Cateodata
mvb spune:
eu va zic noapte buna...ma duc la sot sa ii fac masaj![]()
pupici
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Fetelor pe PROTV a aratat acu cum o pisica a facut gripa porcina ![]() cu siguranta traim intr-o tara de nebuni MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Am vazut si eu
Tocmai vroiam sa va zic Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb eu va zic noapte buna...ma duc la sot sa ii fac masaj pupici ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Somn usor!

Dragaica spune:
Somn usor fetelor.....eu raman pe baricade.....oricum e abia 12,45
o sa-mi pun un film.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Somn usor fetelor.....eu raman pe baricade.....oricum e abia 12,45 o sa-mi pun un film. http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
O sa iti tin companie pana cand vine sotul

Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
O sa iti tin companie pana cand vine sotul ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |

Am incercat sa atipesc dar nu pot, am niste palptatii ciudate la inima......offf....cate fobii

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica