copkii geniali
Raspunsuri - Pagina 2
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabi_K
oricum, e o explicatie mai comoda decat cea reala biologica Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
Daca il intrebi pe Aidan iti va spune ca a fost creat la mine in burta! :)).Am explicat deja situatia ca a venit de la gradi si m-a intrebat daca a iesit de la mine din dansa LOL,initial am ramas masca ca nu m-am asteptat sa ma intrebe asta la 4 ani si apoi i-am spus ca da, ca pe acolo iasa bebeii din burticile mamicilor.A fost multumit de raspuns si am lasat-o asa pana la urmatoarea intrebare :).Eu nu vad rostul povestirilor aiurea.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
roxy spune:
probabil cand va fi mare, la casa lui, acel copil o va pune pe sotia lui sa ii faca un copil din lut , ca de el asa stie...sau poate so gasi cineva sa-i spuna si lui misterul....
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy probabil cand va fi mare, la casa lui, acel copil o va pune pe sotia lui sa ii faca un copil din lut , ca de el asa stie...sau poate so gasi cineva sa-i spuna si lui misterul.... roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
Haha, am o prietena care a suferit o gramada cand in clasa a 8-a a spus in clasa ca pe ea a adus-o barza si toata clasa a ras de ea! :))
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
ellinia spune:
In zilele noastre nu cred ca este vreun copil de clasa a 8-a care sa nu stie cum a venit pe lume.
Eu cred ca fiecare varsta isi are explicatiile potrivite. Eu i-am spus lui Stefan, de patru ani , ca mama si tata s-au iubit mult si Doamne Doamne a pus un samburel in burta mea, l-am tinut la caldurica 9 luni, l-am hranit, etc, pana cand o d-na doctor l-a scos din burtica mea - am facut cezariana, deci nu l-am mintit cu nimic. Stie diferentele dintre fete si baieti fara explicatii amanuntite, oricum nu le-ar intelege si i-ar crea o stare de confuzie.
abbi spune:
acum vreo 10 ani, la o lectie demonstrativa sustinuta la clasa a III-a, am intrebat copiii: Ce face mama?
am primit raspunsuri...treaba multa, da cu aspiratorul, spala vase, face mancarica etc
nici unul nu a zis...mama isi face unghiile, mama face gimnastica, mama isi face parul, mama canta, mama picteaza....
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abbi acum vreo 10 ani, la o lectie demonstrativa sustinuta la clasa a III-a, am intrebat copiii: Ce face mama? am primit raspunsuri...treaba multa, da cu aspiratorul, spala vase, face mancarica etc nici unul nu a zis...mama isi face unghiile, mama face gimnastica, mama isi face parul, mama canta, mama picteaza.... |
de ce nu ai intrebat si "ce face tata?"
viviana spune:
Acu vreo 4 ani i-a intrebat la scoala cu cine vor sa semene.
Toti baietii vor sa semene cu taticii.
Toate fetitele cu mamicile. O singura exceptie: odrasla mea.
Ea vrea sa semene cu taticu: "Tati umbla mult, se distreaza, se uita la televizor si mama sta la aragaz"
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi