Rahova sau apropiere (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor iertare ca n-am mai intrat pe-aici
a fost ceva pana din cauza ploilor

noi de azi am primit antibiotic(ruxi) nu-i mai trece tusea...de 2 ani n-a mai luat...ii trecea doar cu spray...acum deja au trecut 5 zile de behaiala..

va pup pe toate si va multumesc ca v-ati bucurat alaturi de noi
Duminica placuta tuturor si multa sanatate bolnaviorilor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Monica,sanatate multa lui Ruxitza scumpica

va pup pe toate si sa aveti o duminica frumoasa

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Fetelor va si va multumesc ca ati fost alaturi de mine cu gandul si cu sufletul.Am fost si luni si miercuri la eco si din pacate diagnosticul a fost corect de prima data...sarcina oprita in evolutie.Pana la urma miercuri mi-am luat inima in dinti si am facut chiuretajul,cu toate ca mi-a fost frica ca naiba...insa medicul mi-a explicat ca sarcina deja era oprita in evolutie cam de doua saptamani si era riscul de infectie foarte mare
Sunt cam daramata si fizic si psihic dar fac tot ce imi sta in putere sa imi revin ca Gargarita Bianca are nevoie de mine.
BTW voi ce le mai dadeati de dinti bebeilor...gargaritei ii ies sus toti 4 dintii odata si ne-a omorat cu maraitul si noptile nedormite, se trezeste din ora in ora plangand,se linisteste repede la mine in brate dar avem acum cam 10 treziri pe noapte...ea care de la trei luni doarme cate 10-11 ore pe noapte legate.
Aaa si care si cand mai mergeti in parcul Sebastian??? Spuneti-mi si mie ca tare as vrea sa vin si eu intr-o zi sa va cunosc...plss
Va si multa sanatate puisorilor bolaviori.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

karli saru' mana mult de aprecieri. Nu, nu am facut nici o scoala, este doar o pasiune descoperita din pacate destul de tarziu. Nu am nici un mentor, nu am studiat (decat tone de materiale de pe internet culese), este doar un lucru pe care il fac cu mare drag si pentru care din pacate nu am atata timp pe cat mi-as dori.
Da, stiu ca se organizeaza si la Dalles, si nu numai acolo, insa din pacate tarifele sunt mari. Plus ca nu as avea cum sa stau acolo la Dalles de dimineata pana seara din motive de copil.
Monica sanatate multa Ruxitei, sper sa scapati repede.
Raluca imi pare tare tare rau. Chiar speram sa vii cu vesti bune.
Pentru dintisori eu i-am mai dat Nurofen/Panadol cand il vedeam ca e mai agitat, plus Dentinox pe gingii dar acesta din urma era ok doar pentru momentele in care refuza sa manance din cauza durerii de gingii (efectul gelului este local si este de scurta durata). Mai poti incerca si varianta remediilor homeopate (stiu ca se da Chamomilla dar nu stiu sa iti spun acum nici ce concentratie, nici cate granule, nici cu ce frecventa). Eu nu am apelat la varianta asta pentru ca la Tudor nu a fost nevoie, nu am avut mari probleme cu iesitul dintisorilor.
Noi mergem in Sebastian aproape in fiecare zi, ca suntem aproape de parc. Ne gasesti de obicei in prima parte a zilei, pana pe la 13, si tot de obicei suntem la locul de joaca cel cu leagane (nu la vapor)

Noi suntem bine, nimic deosebit de raportat. Maine am programare la eco de 12 saptamani. Abia astept.
Aaaaaa, apropo de bebe, stie si Tudor ca mami are in burtica un bebe. Si zice despre bebe ca e miiiiic miiiiiiic, dar ca acum asteptam sa se faca mare. Si cand se face mare il scoatem afara. Si dupa ce il scoatem afara ce credeti ca facem cu bebe???? Imi zice ca il iubim si ii cantam si ii spunem poezie (nu e inca hotarat ce poezie sa ii spunem lui bebe, fie cu morcovelul, fie cu pisi-pisi).
Si cam atat, eu sunt destul de ocupata ca lucrez la o comanda de niste felicitari (bineinteles ca apuc numai seara dupa ce adoarme piticul asa ca merge destul de greut).

Gata, ma duc la un dus si la

Pup toate fetele.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 12+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimi!

Monica, insanatosire rapida Ruxitei!

Ralukutza, sa fii sanatoasa mama! atat mai conteaza acum... sa poti avea grija de tine, de Andra si de planurile de viitor! o imbratisare calda si de la noi.... referitor la trezirile de noaptea nu pot sa fiu mare sfatuitoare pt.ca eu n-am observat la Adeluta schimbari majore vizibile de comportament cand i-au iesit dintii... ea mi se trezea des pe noapte pana pe la vreun an si 3,4 luni pentru ca eu inca o alaptam, iar ea avea mare placere sa suga noaptea de cand s-a nascut! asa ca poate e doar vorba de aceeasi placere si la voi, descoperita mai tarziu, daca inca o mai alaptezi! o mai alaptezi? In orice caz, nervii tari ca se termina cu trezirile astea candva Doamne-ajuta sa se termine cat mai repede!

Alinutza, am notat, aproape zilnic pana pe la 13... Sa nu care cumva sa lipsesti prea des! poate te prind si eu in parc intr-o buna ziulica! Pana atunci spor la confectionat felicitari! sa termini comanda la timp!

Noi suntem bine, am fost ieri la ziua baietelului nasei noastre care a implinit 7 ani, si a fost perfect... multumesc Alinutza de sugestiile de cadouri, asa era cat pe ce sa ii si cumpar, o enciclopedie cu privire si la corpul uman, dar si la vulcani, copaci, apa, etc.. insa m-a oprit sotul ca cica "d'astea ii cumpara si nasa" asa ca m-a dezumflat sotu' intr-un minut! pe urma, am zis hai mai bine sa intreb de la sursa ce ii mai place copilului, cu ce se mai joaca... evident ca habar n-aveam de unele chestii numite BAKUGAN si copilasii (in special baietii cred) sunt innebuniti dupa jocurile cu mingile si personajele din acest joc... deci am luat 2 monstruleti din aceia si un joc Lego pt.copii intre 6-12 ani.. s-a bucurat tare aniversatul, care de cum a primit punga de cadou de la Adeluta-margeluta (ca era asa mica pe langa el dar am zis sa ii ofere ea punga cu cadoul) a si facut inventarul si a zis la fiecare piesa de acolo "bun, asta-mi place, bun... etc SUPER!!!!!!!!!!" deci va dati seama ca am nimerit-o! apoi ghici ce dorinta si-a pus la suflatul lumanaricilor de pe tort? prima a fost in soapta, a doua in gand... asa i-a venit lui, cica "vreau sa fiu mereu cuminte, intotdeauna cuminte... si..." PAUZA! cealalta dorinta n-o stie nimeni!

in rest Adeluta e cam speriata de galagia de la party-uri... am fost si la o nunta si la un botez cu ea, si la petreceri din astea pt.pitici, si mereu e foarte speriata de galagie, vorba multa, tare, tipete, muzica duduind in boxe etc... cred ca nu risc s-o vad prin discoteci pe la op'spe ani nu-i asa? pe mine nu ma deranjeaza ca nu-i place "galagia" ca aici o inteleg, dar sunt nevoita sa stau lipita de ea ca altfel incepe sa planga si daca nu stau eu langa ea, vine ea langa mine! e ca o lipitoare! sper sa se mai obisnuiasca cu astfel de "socializari" cand o vom da la gradinitza! cam asta a fost si cu party-ul nostru...

va pup pe toate!
Sa aveti o saptamana frumoasa, vesela si cu spor in toate!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Karli inca alaptez Gargarita, as fi intrerupt alaptarea daca as fi fost gravida in continuare ...cam prin luna a 3a de sarcina...asa mi-a zis medicul...
Alinutza am notat, eu as veni miercuri in jur de 12 daca este cald afara, va gasesc eu pe acolo...daca vezi pe una cu o fetita mica in brate strigand de zor ..AAAlllinnnnnnnnaaaaaa....Tudooooorrrrrrr...eu sunt aia

Va pe toate

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

felicitari Ralukutza pentru ca inca mai alaptezi! Foarte bine! ai un pupic special din partea mea! ... iar pe Alinutza si pe Tudor uite ti-i arat eu in poze ca sa nu-i mai strigi asa tare ca poate se raspund altii in parc ... iata-l pe TUDOR aici.... si pe ALINUTZA aici....

deci miercuri la 12 va prezentati la intalnire?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor si va doresc o saptamana minunata
Ralucuta imi pare tare rau...pentru pierderea ta...Doamne ajuta sa fie bine data viitoare, ai grija de tine
ruxandrei parca i-a mai trecut behaiala...noaptea a fost linistita..n-am dormit din auza de muzica tare..alt motiv
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Ralukutzza, imi pare tare rau, iti doresc multa putere!
Monica, multa sanatate lui Ruxi!
Alinutza, spor la confectionat felicitari!
Eu in weekend nu am facut mare lucru, m-a chinuit talentul si i-am pictat fiica-mii cate ceva pe peretii din camera ei, in rest nimic interesant.
toate fetele, va doresc o saptamana frumoasa si lipsita de stres, pe cat posibil.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara frumoaselor

Karli eu asa intentionez, sa nu lipsesc prea des. Si Adeluta se sperie de muzica tare, zgomot etc pentru ca e o finuta si o delicata, de aia. Lasa copilul in pace ca peste niste ani, cand or asculta muzica doar la maxim....sa vezi distractie pe tine.
Raluca pai daca e vreme frumoasa (care la mine inseamna sa nu ploua si sa nu ma ia vantul pe sus) atunci ne vedem miercuri pe la pranz prin parc. Daca ma vezi pe acolo sa ma tragi de maneca, nu de alta dar eu sunt numai cu ochii pe Duracell-ul meu ca acus e aici acus e in alta parte si nu prea vad multe stanga/dreapta.
Lexi foarte frumoasa activitate ai avut in weekend. Sa ne arati poze sa vedem si noi. Pe mine ma bate gandul sa ma apuc sa fac cu Tudor diverse decoratiuni de Craciun. Sa vedem cum il pacalesc ca al meu nu prea are rabdare sa stea intr-un loc si sa bibileasca la ceva. Dar macar niste cuisoare infipte intr-o portocala om reusi sa facem pana vine mosul.

Eu sunt in cautare de idei de cadou de craciun pentru pici. Nu stiu si pace ce sa ii mai iau. Cu masinute nu se joaca, puzzle-uri ii iau oricum in tot restul anului ca ii plac tare, diverse joculete din astea pentru memorie/asociere/cauza-efect, etc are si daca ii iau nu le-as incadra neaparat la cadouri de Craciun. Sunt in mare pana de idei. Poate ma apuca inspiratia pana in weekend ca o sa fie Baby Expo.

In alta ordine de idei eu am fost la eco in seara asta. Toate sunt bune si frumoase - la eco totul ok, analizele toate ok. DPN-ul e 24 mai-1 iunie (nu e nimic sigur pentru ca bebe e mai mic cu o saptamana decat varsta calendaristica, probabil din cauza unei ovulatii tarzii. La un moment dat va recupera si nu se va mai cunoaste aceasta diferenta, dar trebuie avuta in vedere la nastere - adica daca intarzie, asa cum a facut Tudor care s-a nascut la 42 de saptamani, sa stim ca e din cauza acestei saptamani diferenta de la inceputul sarcinii). Mi-a mai spus ca s-ar putea, dar doar s-ar putea, fara sa imi promita nimic, ca e fetita. Sa vedem acum daca bebe se razgandeste pana data viitoare.

Si gata ca m-am intins ca o placinta si am de lucru.

Aaaaa, sa imi tineti va rog pumnii pentru seara asta. Este prima seara cand doarme Tudor fara zuza (suzeta). Mai avea una care era buna, restul erau zdrentuite toate, si asta buna s-a rupt si ea nitel acum cateva zile, dar pentru ca pe el nu parea sa il deranjeze, i-am mai fortat-o eu nitel astazi. Prin urmare azi a fost foarte suparat ca i s-a stricat si zuza aia buna, s-a smiorcait si nu a vrut sa doarma de pranz. Acum seara insa a adormit super repede.
Si i-am stricat zuza nu de mama nebuna ce sunt ci pentru ca de cand are patut junior, nu mai catadicseste sa isi caute singur zuza prin pat ci se da jos si vine peste mine. Si nu ar fi nici o problema asta dar azi noapte s-a trezit de 5 ori, nu mai dormea daca nu stateam eu langa el de paza (si intr-o noapte am stat 2 ore ). Si toate astea in conditiile in care piciul meu de la 4 luni doarme toata noaptea, 12 ore pe noapte. Va dati seama ca de cand si-a stricat programul de somn si nu se mai odihneste cum trebuie noaptea, face si un milion de fitze si figuri si crize peste zi.

Gata, acum chiar ca inchei.

toate fetele
Monica sanatate multa Ruxitei
Lexi cum mai e pe la voi cu porcina?

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 12+

Handmade by Alina

Mergi la inceput