Rahova sau apropiere (59)
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
Karli, deocamdata suntem cu ochii pe Maria ca pe butelie, ca la cel mai mic simptom s-o ducem la doctor. Din fericire suntem bine, Maria are o tuse ce-i drept, dar nimic grav. Nu-i curge nasul, nu are febra, nu se plange de dureri articulare...Si de tusit tuseste destul de rar. Cu mamicile nu pot vorbi pentru ca nu le cunosc, de fapt nu cunosc niciun parinte de la gradi inca. Asta din cauza mea, plec la 7 dimineata de-acasa, vin la 7 seara, cand sa vorbesc cu celelalte mamici? Cristi cu germana lui nu prea se baga in discutie, nu are curaj... Dar vineri sun la gradi ca sa vad daca se deschide de luni si atunci intreb educatoarea cum e cu copilasii bolnavi. Doamne ajuta sa se faca bine cu totii.
Apropo de briosele Alinutzei ()eu am prestat acum 2 zile o praji cu visine din care ieri seara mai ramasese jumatate de tava. Ce credeti ca a facut fii-mea cand n-o vedea nimeni? A luat bucatile de praji ramase in tava si le-a bagat pe toate in oala cu supa pe care maica-mea o lasase la racit alaturi. Asa ca azi vom manca supa cu gust de praji de visine... Deh, de-ale fiica-mii...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
karligutza spune:
buna dimineata fetele.. pe unde ati disparut? aveti treaba? sau doar n-aveti starea necesara sa si scrieti? va pupam pe toate
Ralukutza ce mai faci? esti bine? te asteptam printre noi!
piersicutza te vrem pe aici la aparate.... ce faci? nu te lasa bebe nicio secunda? ....
Alinutza daca n-ai apucat ieri sa citesti/raspunzi, n-am mai pasit catre parcul sebastian nici eu; ma gandeam sa te sun dar am zis ca poate ai alte planuri azi si n-o fi o zi obisnuita daca nu intri nici pe forum ....
Vicky, Monica, Vio voi aveti copilasi un pic mai mari... voiam sa va intreb daca ei mai cred in Mos Nicolae, in Mos Craciun.... ce cadouri le sunt lor pe plac acum? Apropo de cadouri... ce cadou credeti ca merge la un copil de 7 ani, baiat? mergem sambata la o aniversare si inca nu am cumparat cadoul! nu mi-ar strica niste idei... multumesc!
va pupicim pe toate! o zi minunata sa aveti!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
aa, Lexi bafta cu gradinita si cu gripa aia nenorocita... eu cred ca e mai nenorocita spaima creata decat gripa in sine.. mult succes si sper sa nu va atinga nimic!
Super tare Mariuca cum a combinat ea gusturile ea ce explicatie v-a dat? banuiesc ca e f.interesant sa afli si parerea ei; doar se juca de-a bucatareasa si combina ingrediente? sau si-o fi inchipuit altceva? ca va servi felul 1 si desertul in acelasi timp .. pupici!
karligutza
sunt mamica Adelutei
cami_antonia spune:
ALINA MAI ARE NEVOIE DE 3 MII DE EURO PENTRU OPERATIE ,HAIDETI SA II DAM VIATA!! MAI SUNT DOAR CATEVA ZILE! PE 18 TREBUIE SA PLECE TRE GERMANIA! AJUTATI SA POATA FACE ACEST LUCRU! MULTUMIM!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Karli ieri am fost in Sebastian, am stat pana spre 13. Daca veneai, ne gaseai pe acolo. Si era si Andre_ea cu Tudor si Ilincuta cea dulce si frumoasa.
Astazi n-am iesit afara ca nu a vrut copilul. S-a lasat cu plans si cu o criza de nervi ca el nu vrea afara, el vrea sa stea in casa. Nu am reusit sa il conving sa iesim nici macar pana la colt sa iau si eu niste fructe si legume sa fac mancare. Acum doarme ca valiza in gara.
Legat de cadoul pentru un baiat de 7 ani - diverse atlasuri, enciclopedii, etc in functie de ce pasiuni are, am mai vazut un fel de catastif mare de vrajitor care mie mi-a super placut, mai sunt niste carti super interesante cu nu stiu cate zeci sau sute de experiemente fizice/chimice care se pot face acasa si care nu sunt periculoase. Ma rog, eu in general sunt pro cadouri din astea educative si distractive in acelasi timp. Atunci cand se poate bineinteles. Aaaaa, si mai sunt seturile alea - cum functioneaza ochiul uman, despre vulcani, etc.
Lexi bafta multa cu gradi si cu gripa asa uricioasa. Poate va ocoleste. Iar Mariuca...de poveste cum a bucatarit ea. He he, chiar, ea ce a zis? De ce a comis pozna?
Monica, Vicky, Vio sper ca sunteti ok.
Raluca ce faci? Cum esti? Tin pumnii in continuare
Piersicutzoooooooo
Noi suntem ok, in limite normale, nimic deosebit de raportat. Eu sunt cam ocupata ca au inceput comenzile pentru sarbatori, dar inca sunt ok.
Gata, fug la treaba.
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 11+
Handmade by Alina
karligutza spune:
Alinutza vezi daca n-am sunat? v-am pierdut ieri... lasa ca nu-i "mitic" (nimic adica, in versiunea adelutei); va prind data viitoare!
mi-am dat clatit o data ochii pe blogul tau de manufacturi, fff.frumoase felicitarile, nu stiu daca ti-am spus! ai mare talent.. de unde dragutza pasiune asta? ai facut si vreo scoala de arte ceva? sau e doar pasiune? din ce imi dau eu seama, ai si studiat ceva pentru asta? sau ti-a aratat cineva? ai vreun mentor? pana la urma ai rezolvat ceva atunci in vara la Magazinele Z? parca acolo mersesei? acum in apropierea sarbatorilor stiu ca se tot aranjeaza standuri la Sala Dalles.. nu te bagi? sau e pe mii de euro chiria?
FETELEEEE.... va pun absent!
karligutza
sunt mamica Adelutei
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Dimineata am avut curs iar dupa amiaza cand am ajuns la birou, am intrat in paine ca sa zic asa. Abia acum apuc sa scriu.
Karli, Alina, fii-mea n-a vrut sa marturiseasca motivul pentru care a facut ce-a facut, dar ea face mereu asa, nu e nimic iesit din comun. In urma cu cateva zile m-a rugat sa-i dau chilotei (ca noi inca purtam pampers ). Dupa ce am rugat-o vreo jumatate de ora sa ma anunte cand ii vine sa faca pisu ca sa o pun pe olita si m-a asigurat ca asa va face, o vad ca dispare in dormitorul ei. Ce credeti ca facea? Se ascunsese in sifonierul ei si isi daduse drumul acolo la pisu. Asa ca, dupa cum vedeti, noi nu ne plictisim niciodata.
Raluca? Piersicuto? sper ca sunteti bine. Va asteptam pe la noi!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
karligutza spune:
neata, cashea? cum ar zice Adeluta...
eu m-am culcat az'noapte la 3 si deja m-am trezit la 9.. am nevoie de o inviorare puternica! ceva....
karligutza
sunt mamica Adelutei
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Karli, multam de cafea! gata inviorarea?
Restul fetelor, unde sunteti?
Va doresc tuturor un weekend placut!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
karligutza spune:
da, m-am inviorat pe loc cu gandurile de azi... caut sa cumpar cadouri pt.copii
karligutza
sunt mamica Adelutei