Rahova sau apropiere (59)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Multumim fetelor de urari!
Karli, esti tare haioasa cu tot sirul ala de emoticoane noi, te pomenesti ca tu ai facut cerere la admini sa le introduca? Dar si mai haioasa ai fost cu intrebarea daca sunt din Bucuresti. Pai daca nu eram din Bucuresti, ce sa fi cautat la subiectul Rahova? Da, venim in Bucuresti, abia asteptam, nu mai am rabdare deloc deloc.
Aici de la ninsoare a trecut la ploaie, am venit pew o ploaie torentiala la servici.
De maine nu mai vin, azi e ultima zi de lucru, asa ca va urez Craciun fericit, un An Nou cat mai bun, cu sanatate, bucurii si realizari pe toate planurile!
Editez ca am uitat sa actualizez semnatura.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 2 zile
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Karli, esti tare haioasa cu tot sirul ala de emoticoane noi, te pomenesti ca tu ai facut cerere la admini sa le introduca? |
ah, nu, dar aseara le-am descoperit si eu.... si vazand eu un emoticon nou in lista am dat si mai jos si tot am vazut... apoi n-a fost deloc greu sa le folosesc pe mine tare ma amuza emoticoanele astea! mai ales asta:
Citat: |
Dar si mai haioasa ai fost cu intrebarea daca sunt din Bucuresti. Pai daca nu eram din Bucuresti, ce sa fi cautat la subiectul Rahova? Da, venim in Bucuresti, abia asteptam, nu mai am rabdare deloc deloc. |
sa-mi fie rusine! nici atata nu m-a dus capul!
chiar nu m-am dus cu mintea la asta, am facut abstractie de subiectul unde ma aflam, credeam ca sunt pe forum, asa in general!
multumesc ca m-ai luminat! si mi-ai si raspuns in acelasi timp! am zis eu ca sunt "dang dang!" (cum zic carcotasii)...
karligutza
sunt mamica Adelutei
anangel_lexi spune:
Karli
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 2 zile
Alinutzaa spune:
Salutare dragutelor
Eu sunt in pauza. Imi trag sufletul si incerc sa fac o lista de cumparaturi sa il trimit pe sotzulache la ca de maine dimineata gata...sunt sef.
Karli ha ha, ce m-ai amuzat cu emoticoanele alea. Foarte haioase sunt!!!
Cu care ma rog, e albastru inchis , mergem la Fetesti. Sper sa nu fie vreme rea si sa ajungem cu bine, nu de alta dar noi nu avem si nici
Si te astept cu veste buna ... de Craciun
Lexi drum bun spre casa si sedere placuta. Sa aveti un Craciun cald si luminos alaturi de cei dragi. Si bineinteles imbelsugat si cu muuuuuuuuuulte cadouri. Cat stati in tara?
Gata, fug la treaba
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 17+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
va pe toate si va doresc spor la pregatiri
rodicuta, imi pare rau ca nu a castigat miha...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anangel_lexi spune:
Alinutzza, multumim de urari, stam pana pe 19 ianuarie.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
AMR 2 zile
Alinutzaa spune:
Lexi ohohooooo, super vacanta. Pai in cazul asta va urez (ca nu stiu daca o sa mai am ocazia) si un An Nou asa cum vi-l doriti! Dar sa fie cel mai bun din toti cei care au fost si cel mai prost din toti cei care vor veni!
Spor la treaba fetelor
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 17+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
lexi ce vacanta lunga, sa fie una super frumoasa
Alinutza a fost deja articolul? ce ecouri a avut?
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
karligutza spune:
buna dimineata.... ma apuc sa schimb capitolul ca sa intram si noi cu haine noi in noul an!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Va poftesc in capitolul de sarbatoare!
am facut si niste urari valabile in tot acest nou capitol!
va pup cu drag pe toate si ma intorc la treburi...
karligutza
sunt mamica Adelutei