Rahova sau apropiere (59)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
Alinutza ai grija mama draga cu frigurile astea care ajung pana in oase! vrei bataita? na na! cel mai rapid te incalzesti facand un dus dinspre normal spre fierbincior! nici prea fierbinte totusi.. si pe urma somn! ai grija de burtica! tine-o la cald si cat mai odihnita! ca asa creste si puiul mare, facand nani cu mamica lui!
noapte buna! zzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nu stiu pe ce sa pun mana mai intai, am trecut sa va salut!
Karli, nu-mi fac iluzii ca voi ajunge la medic in Ro, dar vedem... de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 6 zile
![](images/user_woman.png)
Alinutzaa spune:
Buna ziua buna ziua, am venit cu sanioara....ma rog, nu rimeaza, dar la ce vreme e afaraaaa
Mie imi place tare mult ca ninge, azi am iesit afara cu piciulica care intra in zapada pana la genunchi. Dar lui nu ii placea ca batea vantul si cand se enerva mai tare zicea ca gata, sa nu mai bata vantul (pe limba lui normal, nu va inchipuiti ca articuleaza vreun cuvant pe limba pamantenilor)
Karli sa stii ca mi-ar placea sa cumpar rochitele si fustite, dar sa stii ca si sa cumperi pantalonasi smecherasi si sepcute trendy flendy nu e chiar asa rau. Sanatos sa fie bebe, ca ne descurcam noi.
Lexi cum pe ce sa pui mana??? Pe bigudiuri, pe oja, etc ca daca tin eu bine minte voi nasiti nu? Eu tineam minte ca doar cu cateva zile inainte sa veniti spre casa, nu cumva e chiar weekendul asta evenimentul? Daca e asa eu va urez sa va traiasca finii si sa va distrati bine bine. Si asteptam poze, normal.
Ia uitati ce link va dau eu chiar www.adevarul.ro/societate/viata/Felicitari_cu_suflet_de_Sarbatori_0_172783194.html" target="_blank">aici
Eu m-am apucat de curatenie de Craciun asta insemnand curatenie din asta serioasa cu cotrobait prin dulapuri, debarale si altele de genul asta. Sper sa dau gata partea asta repede, ca sa imi ramana timp pentru saptamana viitoare de curatenie din asta...normala si de fursecuri!! Abia astept sa il pun pe Tudoras dragalas cu nasuc de iepuras la treaba. Hi hi!!
Gata, fug!!!
Nu mai strig fetele absente ca le-a strigat deja Karli, dar sa stiti ca va mai asteptam pe la noi. Sau ati fugit in tarile calde??? toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 16+
Handmade by Alina
MIRCLAU spune:
buna ziua mai apar si eu dupa un secol
LA MULTI ANI ruxitei cu intarziere sa fie sanatoasa
noi suntem bine,am intrat in febra pregatirilor de craciun,fac curatenie printre picaturi sau cand dorm copii,altfel sunt dedicata in totalitate meseriei de mama
va urmaresc cu o mare curiozitate si mai ales pe alina pt ca imi aduce aminte de perioada cand eram si eu insarcinata cu al doilea copil si cand am aflat ca am fetiat la eco-morfofetala am plans toata ziua de fericire cu toate ca eu ma gandisem la baietel,dar acum sunt lesinata dupa mariuca mea ,o iubesc din toata inima si este o scumpa
hai ca v-am facut capul mare....cu ale mele...dar fericirea isi spune cuvantul...
va doresc sarbatori fericite si va iubesc pe toate,va urmaresc cu drag si abia astept sa vina ianuarie sa aflu ce sex va avea copilasul alinutei
daca reusesc mai intru printre picaturi,acum am intrat dupa o pauza de o saptamana de cand nu am deschis calculatorul
pupiciiiiii...am impresia ca s-a trezit zuzaaaaa
monica-elizabet spune:
buna fetelor
mireluta, multam de urari
Alinutza, ma bucur ca sunteti bine sanatosi lasa ca va arata si ce are intre picioruse data viitoare
va pe toate
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
karligutza spune:
buna seara fetelor.. am si eu o rugaminte la voi, daca aveti 2 minutele si una-doua adrese de email (voi si sotul eventual ) votati o "sarma uriasa"? www.e-retete.ro/concurs/2/concurenti/4" target="_blank">aici (e reteta unei prietene la un concurs culinar si mai e o zi de lupta... de aceeea va rog si pe voi in ultimul ceas... as vrea sa o ajut) Atentie ca votul trebuie si validat pe urma de pe email, nu e suficient sa se voteze doar... multumesc; scuze daca va deranjeaza rugamintea mea!
karligutza
sunt mamica Adelutei
monica-elizabet spune:
bre' votarati sarmaua au ba? si sa aveti o saptamana minunata...cu spor la pregatiri
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Karli, eu nu vad unde pot vota. Deschid linkul dar nu-mi apare niciun buton gen "Voteaza". Sau nu se poate vota din strainatate?
Alinutza, ai avut dreptate, ieri am cununat. Nu m-am dat cu oja, nu prea sunt adepta ojelor, de fapt nu m-am machiat decat la ochi pentru ca nu mi-am gasit trusa de farduri
. Inca nu am despachetat totul dupa mutare, asa ca habar nu am unde imi sunt unele lucruri. Oricum a fost frumos, suntem fericiti ca am facut asta. Petrecere nu a fost, pentru ca e Post si asta a fost conditia preotului, ii cununa daca nu fac petrecere dupa.
Aici ninge de cateva zile intruna, ieri abia am venit la biserica in Luxemburg, fiind duminica nu s-a sinchisit nimeni sa curete autostrada, asa ca mergeam cu 40 km/h pe autostrada. Iar cand am ajuns la biserica si ne-am dat jos din masina, noi fiind in pantofi, am intrat in yapada pana la glezne, asa ca aveam numai zapada in pantofi.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 3 zile
Alinutzaa spune:
Buna seara
Mamaaaaaaa, da' se trage chiulul pe aici la greu. Sunteti in pregatiri pentru Craciun sper.
Mirela ma bucur sa mai citesc despre voi. Si sa mai intri si sa ne mai povestesti ca nu ne faci capul mare Si eu abia astept sa vad ce are chiriasul meu intre picioruse, doar ca eu sunt doar curioasa, ca n-am nici o preferinta. Noroc ca trece timpul repede ca na...Craciunul, Anul Nou si dupa aia doua saptamani si gata, ma intelnesc iar cu mogaldeata mea.
Lexi sa fie intr-un ceas bun. Lasa ca au timp proaspat casatoritii si sa chefuiasca. Sa stii ca m-am amuzat la faza cu pantofii in zapada chiar daca stiu ca voua numai de ras nu v-a ars atunci.
Eu sunt cu treaba, a se intelege curatenia, gata pe trei sferturi asa. Mai trag maine nitel si gata, am terminat-o. Dupa aia, adica miercuri si joi trebuie sa fac mancare, fursecuri si turta dulce pentru pom....din astea. Noi vineri dimineata o sa plecam la Feteti, la socri, pentru ca iau din mot si na, musai sa fim si noi prezenti. Nu prea am chef de plimbari dar na...daca-i musai, cu placere, stiti voi. toate toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 17+
Handmade by Alina
karligutza spune:
buna noaptea fetelor...
Lexi s-a incheiat concursul acela pe 20, de aceea nu ai mai putut vota... nu a mai existat pagina! n-are nimic, oricum a fost o lupta stransa rau acolo si cred ca si niste cornite care cum puneai tu un vot-doua, puneau si altele noua.... si uite asa prietena mea n-a mai castigat... ma scuzati pentru
in alta ordine de idei... sa va fie de bine ca ati nasit! si ca ati facut baie la picioare cu zapada... data viitoare sa va asigure o piscinica ceva .... cum avea sa fie nunta asta de neuitat? partea a doua, la PARTY!
DRUM BUN SPRE ACASA.... mai sunt 2 zile si gata valiza... .... eu ori n-am citit ori sunt batuta in cap si nu-nteleg
ori n-ai scris .... dar te mai intreb o data ca poate acum vad
vii in Bucuresti? esti din Bucuresti?
Alinutza drum bun la Fetesti! cu ce plecati incolo? cu sau cu
daca-i ordin
cu placere! pe drumurile astea din ROMANIA in conditii de iarna trebuie sa-ti iei ceva masuri sau poate o rulota genu' asta:
sau un cortulet mic asa:
Sper sa nu fie cazul!
Va pupam si va asteptam din nou acasa repede.. taiati motul si-napoi! la fursecurile din brad!
Monicutza s-a votat sarmaua, da, dar ce folos ca ne-au tras pe sfoara organizatorii uff... cred ca Mihaela e tare suparata! sa stai asa cu nervii intinsi la maxim...
in rest, noi suntem bine, pregatiri pentru Craciun si la noi evident.. maine cumparam bradutul , dar sper sa rezistam pana joi ca sa-l si impodobim asa cum ne-am propus: de Ajun! azi eu am spart multe nuci si am mai facut niste cumparaturi
, astfel incat usor usor, ne pregatim sa-l asteptam pe Mosu' cu un cozonacel aromat si gustos si ceva sarmalute yamyy! mai am de cumparat maine cateva cadouri pt.cei dragi si pe miercuri ma gasiti la bucatarie non-stop! umbland de zor in jurul focului
ca am sa tot coc prajiturele, cozonacei, etc... sper ca n-o sa le mananc tot eu!
mai vedem, mai vorbim, mai vin sigur pe aici daca nu ninge , poate va spun si-o colinda... tineti-va bine ca nu vreau decat mere, nuci, colacei calzi si ceva portocale sa fac 2-3 jonglerii
si poate va dau si eu vreo veste buna de Craciun....
.... asteptam asteptam!
va pup, noapte buna fetelor!
zzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei